Djole 977 8 Napisano Mart 21 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Trenutno nema Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam o kupovini motocikla.Ovih dana polažem za A, imam 48 godina, a inace sam pocetnik. Video sam na KP prodaje se jedan sv 400, meni je prelep. Registracija je dosta manja, a trebalo bi i potrošnja. Zna li neko nešto detaljnije o ovom modelu? Konkretno koliko se delova podudara sa sv 650 i koliko je komplikovano nabaviti specifične delove za njega? Promenio Mart 21 član Djole 977 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11581 Napisano Mart 21 Ne silazi, 2685 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je redak model, ispraviće me kolege ako grešim. A ono što se retko viđa, teže i za održavanje, i kasniju prodaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 42 Napisano Mart 21 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan E, pa vršnjak, početnik, kao i ja Polažem 27. danas saznao. Uzmi lepo 650, kao i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3906 Napisano Mart 21 Ne silazi, 5038 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Djole 977 said: Zna li neko nešto detaljnije o ovom modelu? Konkretno koliko se delova podudara sa sv 650 i koliko je komplikovano nabaviti specifične delove za njega? Info o modelu https://www.globalsuzuki.com/motorcycle/smgs/digital-archive/2_bike/ss4_054.php 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 977 8 Napisano Nedelja u 00:12 U prolazu, 4 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Trenutno nema Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 3. 2025. at 18:41, Teshko je napisao: E, pa vršnjak, početnik, kao i ja Polažem 27. danas saznao. Uzmi lepo 650, kao i ja Nek je sa srećom polaganje! Ja ipak gledam nešto do 500cc i tu negde do 60 KS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 42 Napisano Ponedeljak u 23:16 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan @Djole 977 razumem te, tako sam i ja gledao. Ali nakon istraživanja pala je odluka na SV 650 druge generacije. Nisam se pokajao, mada mi se veoma dopao NC 750S, jedino što bi iskakao iz mog budžeta (na njemu polažem). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1997 Napisano Utorak u 00:17 Drug član, 1106 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan I moj ti je savet radije 650. Ima ih, ima delova, a i brzo ces prerasti manju konjazu, kako god ti sada to delovalo, a sa obzirom da nisi klinac, imas kocnicu u glavi valjda Drugar je kupio TDM 900 i vozi ga, prvi motor, veoma zadovoljan i vidim da mu je bas lepo legao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 977 8 Napisano Utorak u 22:05 U prolazu, 4 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Trenutno nema Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Abi je napisao: I moj ti je savet radije 650. Ima ih, ima delova, a i brzo ces prerasti manju konjazu, kako god ti sada to delovalo, a sa obzirom da nisi klinac, imas kocnicu u glavi valjda Drugar je kupio TDM 900 i vozi ga, prvi motor, veoma zadovoljan i vidim da mu je bas lepo legao. Znam, sve je to ok. Mada bih ipak za početak, dok ne steknem neko iskustvo uzeo nešto slabije. Naravno ima tu malo i ekonomske strane, jeftinija registracija i manja potrošnja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 130 Napisano Utorak u 22:32 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto od 500cm³- gs500, er5, cb500, najjeftinije odrzavanje, a pruza sasvim dovoljno za pocetak.Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 977 8 Napisano Sreda u 15:17 U prolazu, 4 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Trenutno nema Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Juan je napisao: Nesto od 500cm³- gs500, er5, cb500, najjeftinije odrzavanje, a pruza sasvim dovoljno za pocetak. Sent from my 2201117PG using Tapatalk To su mi bile prve opcije. To su mašine za koje sigurno ima delova i nisu problematične za održavanje. Na kraju će najverovatnije biti cb 500. Našao sam lepu na polovnim automobilima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...