Djole 977 6 Napisano Petak u 13:22 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Trenutno nema Prijavi odgovor kao problematičan Razmišljam o kupovini motocikla.Ovih dana polažem za A, imam 48 godina, a inace sam pocetnik. Video sam na KP prodaje se jedan sv 400, meni je prelep. Registracija je dosta manja, a trebalo bi i potrošnja. Zna li neko nešto detaljnije o ovom modelu? Konkretno koliko se delova podudara sa sv 650 i koliko je komplikovano nabaviti specifične delove za njega? Promenio Petak u 13:23 član Djole 977 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11493 Napisano Petak u 17:13 Ne silazi, 2658 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je redak model, ispraviće me kolege ako grešim. A ono što se retko viđa, teže i za održavanje, i kasniju prodaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Teshko 40 Napisano Petak u 17:41 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650S K3 Prijavi odgovor kao problematičan E, pa vršnjak, početnik, kao i ja Polažem 27. danas saznao. Uzmi lepo 650, kao i ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3904 Napisano Petak u 18:18 Ne silazi, 5036 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Djole 977 said: Zna li neko nešto detaljnije o ovom modelu? Konkretno koliko se delova podudara sa sv 650 i koliko je komplikovano nabaviti specifične delove za njega? Info o modelu https://www.globalsuzuki.com/motorcycle/smgs/digital-archive/2_bike/ss4_054.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 977 6 Napisano pre 5 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Trenutno nema Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 3. 2025. at 18:41, Teshko je napisao: E, pa vršnjak, početnik, kao i ja Polažem 27. danas saznao. Uzmi lepo 650, kao i ja Nek je sa srećom polaganje! Ja ipak gledam nešto do 500cc i tu negde do 60 KS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...