Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:49 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @mikiplasis me sad malo..nemoj to zivot nezivog, cekam ga da se javi…. Ako se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 12:49 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kuma traži među majstorima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:50 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22koje bismo sve majstore trebali da zovemo? Mehanicar, elektricar…treba mi okvirno za restoran 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2357 Napisano Sreda u 12:50 Drug član, 774 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ajd prestanite već jednom, nemam više reakcija! Ijao, ako se ispostavi da je neko sa foruma? Ma jooooook, nećemo dupe da mu pomeramo, ma nikako, mi smo ovde ozbiljni ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:52 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, vojakis je napisao: I jos nista! @vojakisnije “nista”, @Luka9905 mi progutao temu gde je najveca guzva, @Lolic prosledio moj kontakt decku…sad cekamo verovatno da dodje od majstora pa da me kontaktira (shvatila sam od ostalih @BokyBoy @miki @House @Efendija Skalin I ostalih da je garant kod majstora). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5988 Napisano Sreda u 12:53 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nudim se da sviram svadbu . Gratis !! Mali poklon od mene , s obzirom da je sve pare spucao na servis KTM-a 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3479 Napisano Sreda u 12:54 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Au koji dan, bukvalno se vratilo raspolozenje na forum. Mladozenja se jos trazi, fotograf se javio, muziku ces isto da dobijes @Darko Mihajlovic sad se ne pravi lud 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5988 Napisano Sreda u 12:54 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, RankoBg87 je napisao: Au koji dan, bukvalno se vratilo raspolozenje na forum. Mladozenja se jos trazi, fotograf se javio, muziku ces isto da dobijes @Darko Mihajlovic sad se ne pravi lud Procitaj post iznad !! Molicu lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 26 Napisano Sreda u 12:54 U prolazu, 64 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Searcherka2025 je napisao: @vojakisnije “nista”, @Luka9905 mi progutao temu gde je najveca guzva, @Lolic prosledio moj kontakt decku…sad cekamo verovatno da dodje od majstora pa da me kontaktira (shvatila sam od ostalih @BokyBoy @miki @House @Efendija Skalin I ostalih da je garant kod majstora). Aha u redu. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3479 Napisano Sreda u 12:55 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si uleteo dok sam pisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:55 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, miki je napisao: Ajd prestanite već jednom, nemam više reakcija! Ijao, ako se ispostavi da je neko sa foruma? Ma jooooook, nećemo dupe da mu pomeramo, ma nikako, mi smo ovde ozbiljni ljudi! Ja cu prva, a posle cemo o ljubavi i romantici… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1396 Napisano Sreda u 12:55 Zainteresovan, 280 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Darko Mihajlovic said: Nudim se da sviram svadbu . Gratis !! Mali poklon od mene , s obzirom da je sve pare spucao na servis KTM-a Samo nemoj preglasno, sviraćeš nam na uvce izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5988 Napisano Sreda u 12:55 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, RankoBg87 je napisao: Pa kad si uleteo dok sam pisao Ulecem , ulecem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5988 Napisano Sreda u 12:56 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Luka9905 je napisao: Samo nemoj preglasno, sviraćeš nam na uvce izgleda... Posle zvucnog topa - moji su decibeli smesni 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3479 Napisano Sreda u 12:56 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sreca sto je Alfa prodata, jos da se resi i ktm pa da ne bude da se mladenci voze na slepu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2357 Napisano Sreda u 12:58 Drug član, 774 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću ko ona troglava aždaja iz vica, samo što ovde nije u pitanju lokacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3715 Napisano Sreda u 13:02 Malinar u pokusaju, 1743 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Searcherka2025 je napisao: @milomir22koje bismo sve majstore trebali da zovemo? Mehanicar, elektricar…treba mi okvirno za restoran Gledaj na to kao na investiciju u budućnost, što ih više sad pozovete, manje ćete kasnije da im plaćate... I pesma za svadbu obavezno: https://www.youtube.com/watch?v=h5tE-BsCx_4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2357 Napisano Sreda u 13:09 (promenjeno) Drug član, 774 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic jel znaš ovo ? Ako ne znaš, manje pisanja, više vježbanja! Ako bude svadba, jel se organizuje vožnja u svatove? Naravno, kod IKEE. Promenio Sreda u 13:11 član miki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 746 Napisano Sreda u 13:12 Zainteresovan, 408 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i od DM nesto mozda. Na poslu sam, otvorena mi je stranica, cekam da vidim sta ce da bude . https://www.youtube.com/watch?v=4h54wu9uImY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 94 Napisano Sreda u 13:16 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan Čekajte još malo da dinstamo, gde da pustimo da se ovo razreši što pre. Pa gde je čar u tome? Da citiram Desanku "Jer sreća je lepa samo dok se čeka" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 13:18 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Po svemu sto pisete, mislim da je prikladnije: https://youtu.be/RtaLnz0CbH0?si=AHpXC-TtLXw77Los sta kazete? @Darko Mihajlovic@milomir22 @miki 1 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2357 Napisano Sreda u 13:19 Drug član, 774 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ti nisi normalna!!! Jedva čekam da vidim Darka kako ovo cigulja! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3479 Napisano Sreda u 13:23 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nemam kokoce al imam neke semenke, bice ovo lud dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7338 Napisano Sreda u 13:23 Drug član, 3094 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mašinka je čudo. Genijalno! Srećno u potrazi za Srećkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 13:37 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, miki je napisao: Ti nisi normalna!!! Jedva čekam da vidim Darka kako ovo cigulja! pre 13 minuta, RankoBg87 je napisao: Nemam kokoce al imam neke semenke, bice ovo lud dan pre 13 minuta, misa-pei je napisao: Mašinka je čudo. Genijalno! Srećno u potrazi za Srećkom. Jel realno da covek nikako da se javi? Taj majstor toliko dugo traje, sta? Malo sedim sama čekajući… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...