Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:54 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoyne verujem u nagadjanja dok @Lolicne potvrdi ima li taj decko suprugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18832 Napisano Sreda u 11:55 Vozim motor, nisam BAJKER, 2530 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Searcherka2025 je napisao: @BokyBoyima li taj decko suprugu ...ili (nedajBoze) decka 1 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolic 9 Napisano Sreda u 11:56 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V-Strom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je samo kum nekome ko ima suprugu.... ne znam ja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:56 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87ne ne, ja sam se mog zla otkacila…Ali vidim da ipak vazi ono da “zlo nikad ne ide samo” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5006 Napisano Sreda u 11:57 Nemanja Stojanović, 1527 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I da ima, razvodili su se ljudi i za manje Ne odustaj! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:57 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Lolic a dobro nema zezanja sad - zauzet je, jel? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 482 Napisano Sreda u 11:58 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure, Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam u KTM grupi, javim ako ga nađem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:58 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoyne pomazes mi nikako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 11:59 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Househvala puno! Medjutim @Lolic zna ko je decko ali izgleda da je ozenjen, samo izbegava da mi kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3715 Napisano Sreda u 11:59 Malinar u pokusaju, 1743 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Lolic je napisao: Mozda je samo kum nekome ko ima suprugu.... ne znam ja... Auh, kakav zaplet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:00 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @Skittles neka neka, valjda mu je KTM dovoljna briga, necu dodatnu da mu pravim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18832 Napisano Sreda u 12:00 Vozim motor, nisam BAJKER, 2530 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan @Lolic @Searcherka2025 idite bre u inbox, ne palite vise masu ovde P.S. Kada bi stavila sada sliku ovde u toplesu, svi bi bili ON 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:02 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoyevo poslusala sam te I pisala @Lolicu dm… kakav crni toples, toliko me zezate da cu da stavim jednu s brkovima, da uozbiljim situaciju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 94 Napisano Sreda u 12:03 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan @Lolic Mnogo se vas dvojica slikate zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Searcherka2025 154 Napisano Sreda u 12:04 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22ti si kao oni sto dodju u sred svadje o dodatno potpiruju “ma ja bih to ovako” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18832 Napisano Sreda u 12:06 Vozim motor, nisam BAJKER, 2530 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Searcherka2025 je napisao: toliko me zezate da cu da stavim jednu s brkovima, da uozbiljim situaciju ...to samo u slucaju ako utvrdimo da ima decka... Ja ti zelim srecu, najiskrenije... Ipak nemoj previse da se nadas, sve i da nema zenu, ko zna da li ce ti "leci" uzivo...KTM-ovac je to, nisu oni bas najnormalniji...vole sado-mazo tj da muce sebe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5006 Napisano Sreda u 12:08 Nemanja Stojanović, 1527 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Searcherka2025 said: @Skittles neka neka, valjda mu je KTM dovoljna briga, necu dodatnu da mu pravim Ma čim vozi KTM, voli komplikovano. Ja i dalje glasam da juriš ti to do kraja. 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lolic 9 Napisano Sreda u 12:08 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V-Strom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan @tzoa ni ti ne zaostajes mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 979 Napisano Sreda u 12:09 Sindikat Samostalni Jahač, 373 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3478 Napisano Sreda u 12:15 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Istrosih sve reakcije. Kad se sve ovo zavrsi kako god bilo bi dobro da budemo obavesteni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18832 Napisano Sreda u 12:17 Vozim motor, nisam BAJKER, 2530 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, RankoBg87 je napisao: Istrosih sve reakcije. Kad se sve ovo zavrsi kako god bilo bi dobro da budemo obavesteni I pozvani na svadbu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5986 Napisano Sreda u 12:17 Drug član, 1717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Eto benefita voznje bez kacige !! A vi pljujete ove sa kacigom na lakat.. C c c c c 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5006 Napisano Sreda u 12:20 Nemanja Stojanović, 1527 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mi što nosimo kacige ih nosimo s razlogom, imamo bolju prođu tako nego kad ih skinemo 3 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18832 Napisano Sreda u 12:21 Vozim motor, nisam BAJKER, 2530 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Skittles je napisao: Mi što nosimo kacige ih nosimo s razlogom, imamo bolju prođu tako nego kad ih skinemo Vala, nekima je bolje da ih nikada ne skidaju... (ne mislim na tebe, ti si bas onako leeeep) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 218 Napisano Sreda u 12:23 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedna od boljih tema na forumu, kao seriju da gledam. Jedva čekam da ogledam sledeću epizodu. I što kaže @RankoBg87, obavezno da nam @Searcherka2025 napišeš izveštaj šta je bilo na kraju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...