malitomic 2087 Napisano Mart 13 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Nova sezona, novi oglas, stari motor NAVALI NARODE Versys u odlicnom stanju, kod mene poslednje dve sezone, uvoz CH. Redovno sam ga servisirao. Ulje, akumulator, Orig.sajla kvacila, promenjeni u poslednjih par meseci. Cena od 4200e vazi za motor bez opreme. Od opreme koja se doplacuje u skladu sa vašim potrebama je Auspuh Leo Vince sa Db killerom-250e Top case kofer Sw Motech-200e Bmw Hella led lampe-200e Crash bar Givi-100e Oprema koja ulazi u cenu od 4200e Ktm grejaci rucki Acerbis stitnici rucki Podmazivac lanca (kopijaCobre) Deflektor vizira Sw Motech distanceri retrovizora i upravljaca Motoru je ugradjena 'koska' za spustanje zadnjeg dela tako da bez problema mogu da ga voze i nizi vozaci/vozacice Godište 2012. Kilometraza 48000km 0604421566 Milan 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11757 Napisano Mart 13 Ne silazi, 2721 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Motor baš lep, a fotke odlične, svaki detalj se vidi. Extra ! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano Mart 13 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da, brdo Strazevica je mesto gde nema greške sa fotografijama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23613 Napisano Mart 13 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kaaaaako ja volim crne motoreeeeee Lutka, i ja cu da ofarbam u crno ako ostane kod mene... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano Mart 13 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo i dva videa gde sam snimio zvuk auspuha. I njega sam stavio posebno na oglas, pa cu se super smoriti ako ga neko kupi, a motor ostane 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23613 Napisano Mart 13 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Je li to sa prigusivcem snimak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano Mart 13 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da, uvek je na auspuhu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano juče u 11:08 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kaparisan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23613 Napisano juče u 11:10 Integrisan, 9945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kompletan? Hoce i rollbar Neka je sa srecom kupoprodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2087 Napisano juče u 11:11 Drug član, 1308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da, ide sve sem lampi. Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...