Jump to content

Moto Zajednica

CFMOTO 800 MTX

Recommended Posts

• Drug član, 4235 postova
  • Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01

Jedno pola ure po Splitu, za moje kile bi triba malo poštelat ovjes i sic spustit niže.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1324 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

@el classicoKoliko si visok, tezak? 🙂

• Ne silazi, 5081 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4

Testirao 800MT-X, mislim da ću sledeće nedelje objaviti tekst sa utiscima. Možda sam očekivao više od tog motora, ali uglavnom ono što je meni pozitivno:

- Isporuka snage agregata. Prilično tečan i linearan na nižim obrtajima. Nema cimanja i trzanja na konstantom gasu. 

- Ciklistika je odlična sa rezervoarima postavljenim dole. Ima se osećaj da je daleko lakši

- Kontrola proklizavanja radi za nijansu tečnije i bolje u poređenju sa 800MT Explore

To je to što mi iz glave pada na pamet

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01

@Rider000

183cm I 95kg bez opreme.

@Jovan Ristic

Trenutna cijena u HR je 8990€

Promenio član el classico

• Drug član, 1324 postova
  • Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24-------------------------

Ubedjen sam bio da je zastita rezervoara metalna al jok... plastika. U globalu za te novce nije lose. Samo ako ce se voziti neki off mora tu ici neka bolja zastita, udarac na kamen garantovano lomi sve dole

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900, Kove 450 Rally
On 2. 8. 2025. at 17:18, el classico je napisao:

Imao sam priliku provozati MT800X
Perfekcija u svakom smislu.

Jesi imao priliku da provozaš Kove?
Tu mene intresuju razlike...

Ne, još nisam.
Rekli su mi pred kraj devetog miseca bi tribali imati jedan probni primjerak.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900, Kove 450 Rally
On 13. 8. 2025. at 0:37, Jovan Ristic je napisao:

Testirao 800MT-X, mislim da ću sledeće nedelje objaviti tekst sa utiscima. Možda sam očekivao više od tog motora, ali uglavnom ono što je meni pozitivno:

- Isporuka snage agregata. Prilično tečan i linearan na nižim obrtajima. Nema cimanja i trzanja na konstantom gasu. 

- Ciklistika je odlična sa rezervoarima postavljenim dole. Ima se osećaj da je daleko lakši

- Kontrola proklizavanja radi za nijansu tečnije i bolje u poređenju sa 800MT Explore

To je to što mi iz glave pada na pamet

Molim te, ubaci i utiske i razlike u odnosu na Kove 800x... Video sam te na 800x, ne znam da li si vozio 800x pro, ali ta me uporedba najviše intresuje. Unapred se radujem tekstu. 

• Ne silazi, 5081 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
pre 4 minuta, Baron-Čurug je napisao:

Molim te, ubaci i utiske i razlike u odnosu na Kove 800x... Video sam te na 800x, ne znam da li si vozio 800x pro, ali ta me uporedba najviše intresuje. Unapred se radujem tekstu. 

Važi. Neko poređenje ću napraviti ovde na forumu, a tokom godine možda napravim tekst sa poređenjem 800MTX, Kove 800X, Tenere 700, Tuareg 660

EDIT: Ono što mogu sad napamet reći je da mi se kod 800X sviđa što je uži i nekako kompaktniji. Kod MTX mi se sviđa agregat, što nema cimanja na davanju i puštanju gasa, u principu se skoro isto (agregat) ponaša kao kod 800X, s tim da nema tog cimanja.

Promenio član Jovan Ristic
  • Hvala 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja