NeshaS 21 Napisano juče u 10:29 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW GS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, ja sam Neda iz Novog Sada. Vozim motore od 2004. Moj prvi motor je bio mala Yamahina trkalica 50cc. Vec sledece sezone sam presla na Yamaha Fazer 600. Trenutno vozim BMW GS 750 koji sam nabacila 2023. Takodje sam jako zarazna svojom ljubavlju prema dvotockasima pa sam puno ljudi uvukla u ovu avanturu, ukljucujici svog muza. Mi volimo da putujemo, ali i da se vozamo neobavezno svakog slobodnog momenta. Trazimo ekipe koje organizuju putovanja i trenutno trazimo mesta organizovanja odlazaka na proteste. PUMPAAAAJ 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6310 Napisano juče u 10:36 Drug član, 2152 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 231 Napisano juče u 11:06 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla koleginice... Lepa makina... Sta muz vozi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaS 21 Napisano pre 23 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW GS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danke on je na BMW GS 800 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 122 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 29 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 312 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 79 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3617 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 437 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je BMW ekipa u pitanju, onda "willkommen" na forum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11277 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 2602 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošla ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8246 Napisano pre 19 sati Drug član, 1731 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došla! Ići ćemo organizovano za BG pa ako hoćete da se priključite mogu te ubaciti u Viber grupu za dogovaranje. Pošalji mi broj u PP... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YoyaRad 0 Napisano pre 17 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, I mi bi išli iz Novog Sada, ako može info odakle se kreće i kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 332 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan @YoyaRad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...