NIKOLA 1 898 Napisano pre 6 sati MK Obrenovac, 576 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju moj bivši motor. Motor je bio u mom vlasništvu i prodao sam ga dobrom drugaru pre 2-3 godine , koji je za sve to vreme prešao 500km. Zbog nedostatka vremena za vožnje i u budućnosti motor je na prodaju. Motor je kod mene u garaži i ja sam zadužen za prodaju . Motor je 2006 godište i prešao je oko 67300km. U odličnom stanju, pre 300km odrađen kompletan servis ! Gume odlične, kao i lanac i lancanici , diskovi i pločice dobri.... Sem registracije za novu sezonu nema nikakvog ulaganja ! Poseduje nosač kofera i kofer, centralni stender, pancir kociona creva, ABS, fabrički alat.... Radi kao Honda, samo šapuće, nema nikakvih čudnih zvukova, u vožnji utegnut i tačan.... Cena 3490e , za članove foruma moguća korekcija cene Za sve informacije kontakt telefon : 0641780510 Posedujem i prikolicu za prevoz motora tako da je moguć i prevoz motora do novog kupca uz dogovor ! Više slika ima te na oglasu na polovnim automobilima http://www.polovniautomobili.com/motori/25975710/honda-cbf-1000-a 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...