MilosGlavcic 4 Napisano pre 18 sati U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o senzoru pritiska za gume Послато са SM-A515F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8529 Napisano pre 18 sati Solo Rider, 3232 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Stavio ...probao...radi.....ali zbog nekih komentara iskusnih ....sačekaću montage i ugradnja "metalnih" ventila jer ima logike pošto imaju neku težinu postoji mogučnst da gumeni ventilj strada možda kod neke brže vožnje. Sačekaću montage novih guma i onda i balansiranje pa će da vidimo. Inače meni se čini ok stvar jer ima i volt metar i usb charger 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 4 Napisano pre 18 sati U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavio ...probao...radi.....ali zbog nekih komentara iskusnih ....sačekaću montage i ugradnja "metalnih" ventila jer ima logike pošto imaju neku težinu postoji mogučnst da gumeni ventilj strada možda kod neke brže vožnje. Sačekaću montage novih guma i onda i balansiranje pa će da vidimo. Inače meni se čini ok stvar jer ima i volt metar i usb chargerJa se razmišljam o senzoru na kapici pošto se lakše stavlja i menja prilikom kvara, e sad vidim razne komentare na internetu u vezi toga...I gledao sam snimak od st moto ali on vozi brzo motore...Moje mišljenje je da za normalnu voznju nebi bio problem da se stave na kapice, možda i grešim...Послато са SM-A515F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8529 Napisano pre 18 sati Solo Rider, 3232 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Na taj sam i ja mislio tj. imam ali bih radije stavio metalne ventile zbog vibracija......gumeni kažu ljudi da može da se otkine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 691 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 404 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene pitas, ja to ne bih stavljao. Proveris jednom nedeljno manuelno pritisak u gumama i vozis. Mislim da ne vredi rizikovati. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6271 Napisano pre 17 sati Drug član, 2129 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni za pritisak nije interesantno ali sviđa mi se kad pokazuje temperaturu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 14 Napisano pre 17 sati U prolazu, 55 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nije mi se svidelo i skinuo ostavio usb. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4674 Napisano pre 16 sati Nemanja Stojanović, 1492 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao na ovom i na prethodnom motoru. Generalno sporo očitava, dok pokaže promenu već je kasno. Ume da se desi i da se raspari, a pakao je upariti opet. Takođe, samo mi je pokazalo da pritisak varira mnogo više u odnosu na spoljnu temperaturu nego na "zagrejanost" guma. A za temperaturu guma takođe, ja kako god vozio, mogu da dignem 5-10-15 stepeni možda max, u zavisnosti i od spoljašnje, a opet ako stoji na suncu ima sam da digne više od toga. Tako da sam vremenom i prestao uopšte da gledam, pa i da se obazirem. Kada su mi klinci u kraju skinuli jednu kapicu, naručio sam opet, ali sam odustao od montaže. Ako neko želi ustupiću za neke humanitarne SMSove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 161 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je stavio kod sebe senzor sto ide na ventil kao kapica Na 130km/h mu se okinuo ventil i jedva je ostao na motoru Posle toga mu vise ne pada na pamet da ga stavi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5245 Napisano pre 51 minuta Drug član, 3883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter nisam vozio preko 3 meseca, preko zime. Na istoj pumpi gde uvek pumpam, pokazao je manjak 0,2 bara na prednjoj i 0,3 na zadnjoj. Uzo pa dopunio. Za šta treba senzor pritiska, daj ne zezajte. Svi su neki Markezi postali izgleda... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3603 Napisano pre 43 minuta Drug član, 2454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, boza_kg je napisao: Skuter nisam vozio preko 3 meseca, preko zime. Na istoj pumpi gde uvek pumpam, pokazao je manjak 0,2 bara na prednjoj i 0,3 na zadnjoj. Uzo pa dopunio. Za šta treba senzor pritiska, daj ne zezajte. Svi su neki Markezi postali izgleda... Ja recimo pratim temperaturu pneumatika i to mi je ok...a bude zgodno i pritisak da se očijukne pošto usled temperature oscilira. Nije loše za imati ali nisam za ove aftermarket spoljne čepove jer nisu najsigurniji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8529 Napisano pre 34 minuta Solo Rider, 3232 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, boza_kg je napisao: Skuter nisam vozio preko 3 meseca, preko zime. Na istoj pumpi gde uvek pumpam, pokazao je manjak 0,2 bara na prednjoj i 0,3 na zadnjoj. Uzo pa dopunio. Za šta treba senzor pritiska, daj ne zezajte. Svi su neki Markezi postali izgleda... Generalno sve što se kači na motor ti ne treba...ali . ...zanimaš se pa se lepo osećaš 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5245 Napisano pre 19 minuta Drug član, 3883 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @mick kad već to imaš ugrađeno fabrički, prirodno je onda da i to gledaš. Ljudi smo, radoznali Samo je pitanje koliko je to uopšte tačno i precizno, dal se raskalibrisalo ili može biti lupeta... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3603 Napisano pre 11 minuta Drug član, 2454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, boza_kg je napisao: @mick kad već to imaš ugrađeno fabrički, prirodno je onda da i to gledaš. Ljudi smo, radoznali Samo je pitanje koliko je to uopšte tačno i precizno, dal se raskalibrisalo ili može biti lupeta... Naravno da sam samostalno raskalibrisao senzore svojim neznanjem Iskreno na poslednjoj proveri pritiska baš sam obratio pažnju na senzor pa sam proverao isti na pumpi i na onom prenosivom. Za divno čudo sve vrednosti su bile približne. Oko temperature pneumatika nemam mogućnost provere...to je što je i ako je suditi po onome što mi izlazi, ispod 20 stepeni spoljne temperature nema svrhe izlaziti na ulicu jer se prednja guma toliko ohladi i tolika je razlika u odnosu na zadnju da sam počeo dooosta opreznije da vozim po temperaturama ispod 20 stepeni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...