salem 1110 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, azlatic je napisao: Odziv nam je dosta slab? Šta se dešava?? Ma dosadilo ljudima valjda da se turaju na spisak... Napravi se spisak od 80 motora a dodje 800 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 89 Napisano pre 4 sati U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ako se već ide da se ljudima pruži podrška, molim izmenite naslov, mesto se zove Nedeljice, a ne NedeljNice. 140. Lukaimasa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maćo 239 Napisano pre 2 sati U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, deda54 said: Nije slab no fb se puno ljudi javlja da dolaze mada ima i one naše cuvene bolesti zvane sujeta od onih što bi da budu glavni a i ja ne znam ko je glavni.Lokalni moto klub nas očekuje i biće spremljena hrana za nas Jebes ti te sa sujetom. Mi novosadjani se organizujemo i pridruzujemo se. Nedjeljice su bitnije od bilo cega. Ako one padnu, jebace nas Rio Tinto dozivotno. A i generacije koje dolaze. Vidimo se momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19667 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8583 postova Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto AJ nam rešiš ovo sa naslovom, stvarno sramota da stoji 'vako NedeLJice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...