azlatic 318 Napisano Petak u 21:24 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, azlatic je napisao: Stižu nalepnice Ja imam oko 250 kom, valjda će biti dovoljno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 326 Napisano Petak u 21:43 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Okrenuo sam ih, samo mi nešto malo motora, a ispucao free pokušaje 8 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fika Bg 438 Napisano Petak u 21:52 U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Robi said: Okrenuo sam ih, samo mi nešto malo motora, a ispucao free pokušaje Cek sad da ja budem taj :"E pa vidi sad izgleda kao da su na koncertu i navijaju za rovokopač..." salim se...tesko je uklopiti sve sa besplatnim pokusajima...zato su to prethodno radili ljudi koji se time bave a ne mi teletabisi 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Petak u 22:10 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Nije loša ni ona prva verzija sa okrenutim leđima, samo bih umesto nalepnice ''prekrižio'' crvenim ceo pakleni stroj unakrs'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5106 Napisano Subota u 09:36 Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Robi said: Okrenuo sam ih, samo mi nešto malo motora, a ispucao free pokušaje Svaka je bezobrazno odlična! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 159 Napisano Subota u 14:00 U prolazu, 42 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Dobijamo od njih u Šapcu nalepinice Ne damo Jadar spremili ljudi Evo me Nedeljicama malo se provozao pripreme teku po planu Vi koji se bolje poznajete odredite redare sutra i ko će pored domaćina voditi kolonu Ja ću sa mojim Tamnavskim odredom držati začelje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 159 Napisano Subota u 17:20 U prolazu, 42 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme u toku 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4004 Napisano Subota u 17:42 Drug član, 364 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom da napišem. Ekipe koje dolaze iz pravca Kragujevca, Topole, Mladenovca, Aranđelovca i svih usputnih mesta, u 8.45h na OMV Ćelije. U 9h da krenemo ka Šapcu. Vidimo se... Idemo ekipa... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16801 Napisano Subota u 19:37 Drug član, 1875 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1. @deda54 2. Tumbe 3. Panksi 4. Ibivan 5. Nebica933 6. Sara 7. Mitrovčani (izmedju 10 i 130 ko šiptari) 8. Atila 9. Fikabg 138. Severian 139. Lukaimasa XXX. Vaske4s 150. Lemy (ako KTM upali ) 160. Robi .357 yogibear 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10729 Napisano Subota u 19:49 Drug član, 1096 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na Mišeluku... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8239 Napisano Subota u 19:54 Drug član, 1730 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maćo 261 Napisano Subota u 20:19 U prolazu, 62 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna tacne rute do Loznice? Svi znamo pocetne tacke kretanja iz svojih mjesta. I do OMV Sabac. A gdje je sljedeca tacka zaustavljanja u Loznici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 352 Napisano Subota u 20:22 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan ...i da proširim pitanje kolege... U koje vreme u Loznici i gde? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 159 Napisano Subota u 20:34 U prolazu, 42 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Dudico je napisao: ...i da proširim pitanje kolege... U koje vreme u Loznici i gde? Omw pumpa na ulazu od Šapca oko pola dvanaest 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 159 Napisano Subota u 20:34 U prolazu, 42 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Dudico je napisao: ...i da proširim pitanje kolege... U koje vreme u Loznici i gde? Omw pumpa na ulazu od Šapca oko pola dvanaest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panksi 0 Napisano Subota u 21:01 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nemam ,) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam bio do malopre na Ušću. Ko je pratio zna o čemu se radi. Ceo dan sam se maltarao sa decom po gradu i na kraju kući po motor pa opet u grad. Znam da sad zvučim kao da se izvlačim i kao pi#$& ali to je realnot. Ako se ne pojavim nemojte mi zameriti.SVAKAKO NEĆE KOPATI!!!Sent from my 2201116SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20059 Napisano Subota u 21:48 Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja se malopre vratio. Video večeras Gorana Markovića, između ostalih, ali za njega puno mi je srce! Vidimo se sutra. Čekaju nas još neki div heroji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panksi 0 Napisano Subota u 22:06 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nemam ,) Prijavi odgovor kao problematičan I ja se malopre vratio. Video večeras Gorana Markovića, između ostalih, ali za njega puno mi je srce! Vidimo se sutra. Čekaju nas još neki div heroji! Jbt kako se nevidesmo?Sent from my 2201116SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20059 Napisano Subota u 22:37 Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio peške, sa mladim i malo manje mladim kolegama, od ETF-a. Esnafski trip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20059 Napisano juče u 05:40 Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, ovi protesti ko na traci, spava se manje nego u Decathlon šatoru u pionirskom parku Dobro jutro narode, nedelja za Nedeljice! A, kad bi? Nomen est omen , vidimo se! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12644 Napisano juče u 06:45 Drug član, 1324 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Čekam palentu da mi daju ,kljukam se lekovima(jbg) i krećemo. Valjda ću ugrabiti jednu nalepnicu od kolege. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 159 Napisano juče u 06:48 U prolazu, 42 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan DANAS SE SRBIJA BRANI NA JADRU PUMPAJJJ!!!! Pre 10 sati, Dudico je napisao: ...i da proširim pitanje kolege... U koje vreme u Loznici i gde? Omw pumpa na ulazu od Šapca oko pola dvanaest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15528 Napisano juče u 08:16 moto merkat °°, 4972 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kuc kuc, imal' domacina u Sa? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5863 Napisano juče u 08:42 Pana, 559 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Ako smo rekli u 10 ima da bude u 10! Šta ako se meni kasarna zatvori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos81 70 Napisano juče u 08:58 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525dsx Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...