severian 19817 Napisano pre 8 sati Integrisan, 8604 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, severian je napisao: Prva dva klipa pristigla sa prvim zracima Sunca... Novi Banovci i Borsko jezero rešeni Hvala!! Imamo: 1. Nove Banovce 2. Borsko jezero 3. Lazarevac 4. Staru Pazovu 5. Ledine/Beograd Ostalo nemamo... Pomagajte! opis gore 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 116 Napisano pre 7 sati U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Beogradjani, pamtite da su vas danas tukli i ko vas je tukao. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 100 Napisano pre 5 sati U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, tzoa je napisao: Spreman stiker. Pa nadam se da ce koji moci da doputuje postexpressom do NS. Makar za ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9507 Napisano pre 4 sati 4_tocka_i_karoserija, 2020 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, midnightdk je napisao: Jbg ovde sam morao da lupim SRCE Meni lično je stvarno sjajna fora, međutim, upitah prvo neke komšije od 30-tak god, pa i ovu moju studentariju - nit' znaju lik, nit vide foru Izgleda da je ovo samo za matore 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
midnightdk 100 Napisano pre 4 sati U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: NC750xd Prijavi odgovor kao problematičan Pa mi koji se ne nalazimo u likovima Pepa praseta, Trtrtdore i slicnih, vidimo lepotu i znacenje u ovim likovima. Svako vreme ima svoje junake 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6897 Napisano pre 3 sati Drug član, 1967 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ime ove teme “krug se zatvara” mi je dalo jednu ideju. Studenti i gradjani ce blokirati širi centar Beograda, mozda bi nasa kolona motora trebala da prodje u krug po obodu i da razbudimo malo one koji neckaju da li da dodju. Dosta je teze za organizaciju a i morala bi policijska pratnja kao do sada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 70 Napisano pre 3 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, midnightdk je napisao: Pa nadam se da ce koji moci da doputuje postexpressom do NS. Makar za ideju Kad nakupim malo stikera vrv cu da odstampam neki test, pa ti ostavljam neki komad. U svakom slucaju sve sto stavim ovde nek se svako oseti slobodnim da uzme i da stampa i da deli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzoa 70 Napisano pre 3 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel 1100T Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, zaludan je napisao: Meni lično je stvarno sjajna fora, međutim, upitah prvo neke komšije od 30-tak god, pa i ovu moju studentariju - nit' znaju lik, nit vide foru Izgleda da je ovo samo za matore Smislicemo nesto i za mladje generacije, da ne bude samo za nas matorce koji se secamo crtanih iz '80-ih. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14874 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 6140 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Beogradjani ujutru motorima probudite "studente" po satorima da ne zakasne sa ucenjem. Samo malo tuViVate 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2170 Napisano pre 1 sat Drug član, 888 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je dovoljno rano, ali provericemo akustiku oko 07.30 Mozda organizovati Bulevar/Kosovska GP svake noci oko 02h ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14874 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 6140 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije bitno meni nako palo na pamet. Neka njih tamo kad ima ko da im pece palacinke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2170 Napisano pre 1 sat Drug član, 888 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da ljubimci bas imaju zelju da narednih dana posecuju Pionirski park...nekako im ta trava bas odgovara...pa eto ideje za drugare iz centra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15460 Napisano pre 58 minuta moto merkat °°, 4966 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, dvlns je napisao: probudite "studente" po satorima To ovi sto su na prezivljavanju? Manite ih strecanja, i ovako je ogroman izazov pred njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14874 Napisano pre 57 minuta Ne silazi, 6140 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bdada ja sam samo mislio da se ne uspavaju jer treba fax da krene 17.03. Malo.mi dosadno pa lupetam gluposti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 103 Napisano pre 47 minuta U prolazu, 31 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 3. 2025. at 15:36, Vencule je napisao: 1.Severian 2.Tumbe 3.Skittles 4.Bobni 5.DuleTs 6.piki 7.Sashac 8. Marko05 9. DonKihot 10. Peconibc 11. Drazenye 12. Čo i žena 13. Deda54 14. There is no spoon 15. mick 16. Nenadbg88 17. Ilijax 18. Navajo 19. BokyBoy 20.Sale_XT 21.mare_xt 22. Sharky 23. Duck 24. azlatic 25. Lukaimasa 26. House 27. Dule Sebeški 28. Marijo 29. Jelena 30. Milos81 31. Salem 32. Skundra 33. Koja 34. Draki 35. BlesimiR 36. Sara 37. Nebica933 38. MrD + saputnica 39. GrujaTS 40. Vencule Deda54 gde bez mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milovan001 34 Napisano pre 3 minuta U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, deda54 said: Deda54 gde bez mene +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...