Gordak985 2910 Napisano Četvrtak u 22:14 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na kraju nisam skapirao, za koji je motor profaktura? Šta se kupuje? Profaktura je za Voge 525DSX, bez profakture se teško dolazi do konkretnih informacija u banci. A Blaža je u fazi informisanja.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6930 Napisano Četvrtak u 22:19 Drug član, 1986 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 18 strana i Blaza jos nema motor Preskocio sam zadnjih 8 strana, imamo li nekog aduta ili se Blaza jos necka? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3398 Napisano Četvrtak u 22:23 (promenjeno) Drug član, 1972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako Sloba pokaze šefu ovu sagu i daju dobru cenu za malog Stroma može biti brzo gotova Ovako i Blaza. Moto Nation (@motonation_rs) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 568 likes, 5 comments - motonation_rs on March 5... Promenio Četvrtak u 22:34 član RankoBg87 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 29 Napisano Petak u 00:00 U prolazu, 43 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985lose sam napisao,mislio da do tada vec krene u proceduru kupovine,naravno pre toga da se odluci Koji model zeli.imam I ja slicnu situaciju sa mojim bratom od tetke,na kraju mi doslo kazem mu kupi brate apenca samo da se zavrsi to,. @Blazahoces da ti dam njegov broj da se konaultujete 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 05:31 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Sharky - Alex je napisao: imamo li nekog aduta ili se Blaza jos necka? Nećka se, još uvek Danas je novi dan, guramo još jednu stranu ove teme, hehe ! Šalim se malo. Da sam znao da je ovako teško kupiti motor, ne bih svoj ni prodavao. Do sada je to bilo lako, ali sad sam zabagovao da ne znam više ni šta hoću. Dođe mi da zaključam temu od sramote... Idemo dalje. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2014 Napisano Petak u 06:01 Drug član, 1292 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo onda za novi dan jedna konkretna ponuda. Vstrom 650, 2004. 11000km, kompletno servisiran. Najniža moguća cena 4000e. Motor je iz uvoza, uskoro će na oglase. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13655 Napisano Petak u 06:02 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Već par nedelja tražim drugaru motor da pazari. Još smo definisali model pa opet muka. Gledaj, zovi, pitaj, organizuj ovog onog, prikolica, auto, kombi, pa slobodni dani... Pa daj onda pretresi motor, dokupi opremu... Ma idi. Mada sam mišljenja da nema lošeg motora već samo može vlasnik da mu omaši namenu ili da se prepusti čarima interneta i marketinga. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2446 Napisano Petak u 06:06 Drug član, 1046 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ako Sloba pokaze šefu ovu sagu i daju dobru cenu za malog Stroma može biti brzo gotova Ovako i Blaza. Moto Nation (@motonation_rs) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 568 likes, 5 comments - motonation_rs on March 5... Liveni točak, sajamska ponuda 7.890€. Juče fabrika dala odobrenje i ponuda je do kraja Marta. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5684 Napisano Petak u 06:13 Drug član, 2525 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga kad čovek ne zna šta bi. Ne možemo mu mi reci kupi ovo ili ono kad ni sam ne zna šta hoće. Ja nocas sanjao kako vozim moju afriku . U mom slučaju kad budem kupovao opet motor biće Afrika ili Afrika, nova stara svejedno. Nek košta šta košta, ovo je svakako luksuz a ne potreba. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2446 Napisano Petak u 06:59 Drug član, 1046 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Možda hoće ovo: Suzuki SV 650X M4 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 650X M4, 2024. godište, Naked, Beograd. Cena 7.150 € - Motori - Polovni Automobili 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11187 Napisano Petak u 07:28 Ne silazi, 2578 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan U čemu je razlika između M4 i M5 modela ? Ovo X me buni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18394 Napisano Petak u 07:30 (promenjeno) Integrisan, 5489 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Blaza said: U čemu je razlika između M4 i M5 modela ? Ovo X me buni... X je kao u retro fazonu. Sediste, maska. Sve ostalo je isto. M4, verovatno oznaka za 2024. godinu. Promenio Petak u 07:30 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4404 Napisano Petak u 07:34 Drug član, 1089 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ja kada bih birao između polovnog motora od 20 godina starosti i po ceni od četiri do 4.500 EUR radije bi skupio još 3.000 EUR i kupio nov 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18423 Napisano Petak u 07:36 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2486 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Atorn je napisao: Ja kada bih birao između polovnog motora od 20 godina starosti i po ceni od četiri do 4.500 EUR radije bi skupio još 3.000 EUR i kupio nov Jeste brate, ali je problem sto ti novi motori nisu vise kvalitetni kao stari, sto je sve konfekcija i traju dok im traje i garancija ... Kao i sve ostalo, televizori, bela tehnika... Promenio Petak u 07:38 član BokyBoy 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2507 Napisano Petak u 07:37 Andragog, 5072 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan X je nepoznata, zato te i buni 4 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4404 Napisano Petak u 07:43 Drug član, 1089 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, BokyBoy je napisao: Jeste brate, ali je problem sto ti novi motori nisu vise kvalitetni kao stari, sto je sve konfekcija i traju dok im traje i garancija ... Kao i sve ostalo, televizori, bela tehnika... Zato i vozim diverziju od 30 godina starosti jer nemam ni 4 ni 7 hilj. EUR A i volim kvalitet. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 110 Napisano Petak u 07:50 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, slobasuper9 je napisao: Možda hoće ovo: Suzuki SV 650X M4 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 650X M4, 2024. godište, Naked, Beograd. Cena 7.150 € - Motori - Polovni... Po mom mišljenju ovo je nabolja opcija za Blazu ako ne planira brzo da menja motor. Sa ovim modelom narednih 20 godina ne mora da razmišlja dali će se desiti ozbiljan kvar. Snage dovoljno da ode na kraj sveta a po gradu se odlično vozi. Potrošnja smešna. Više troši Burgman 400 od 30 konja. A motor malo skuplji od kineza. Za Blazine potrebe idealan i najisplativiji motor. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2014 Napisano Petak u 07:59 Drug član, 1292 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Atorn je napisao: Ja kada bih birao između polovnog motora od 20 godina starosti i po ceni od četiri do 4.500 EUR radije bi skupio još 3.000 EUR i kupio nov Upravo tako mnogi i urade, zato se motori tog cenovno ranga, kategorije do 750cc teško prodaju. Ja sam celu prošlu godinu prodavao mog odličnog Versysa i nista. Svi koji su trebali da ga kupe otišli su u salon i izašli sa nekim novim kinezom i kezom od uva do uva. Sve je to super, super su i kinezi i japanci, jedino sto ja imam blokadu od kupovine novog motora jer bih onda morao da se vezem za njega nekoliko godina, a to mi se ne svidja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13655 Napisano Petak u 08:03 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre vi nalazite i dodajete jos 3, 4, 5 hiljada evra. Kao da su dinari a ne evri 6 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Petak u 08:08 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, malitomic je napisao: Svi koji su trebali da ga kupe ... i ovaj moj drugar preskoci kupovinu tvog, proverenog motora, ode i kupi versysa o kom nista ne zna (za vise novca). Javasluk po motoru (tom kupljenom) svuda, kostace puno da se dovede u normalno stanje. Stvarno mi to nije jasno, aj da je jeftiniji dosta pa da razumem, vise presao, kilometri se bas na njemu vide, plastike na farbanju vec... al preskocis motor koji sam preporucio i za koji me moze za rec drzati 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1505 Napisano Petak u 08:17 I N S T R U K T O R, 1212 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nije to baš tolika razlika između karburatora i ubrizgavanja. Jeste ali ne tolika da to bude presudno. Ja bih uzeo onog Zlatkovog CBF ako je onakav kao što je navedeno u oglasu, ili nešto poput njega. Ne pravi ti neki veliki dodatni trošak a dobijaš motor u koji sledećih bar 5 godina nemaš ulaganja ( osim guma i redovnog održavanja) . Motor nije nešto bez čega se ne može, nije prioritet i nikad ne treba da se zadužuješ i dižeš kredite da bi ga kupio. Za njega daš onoliko koliko ti ne predstavlja neki problem. Odredi sebi sumu za kupovinu, ako se baš zaljubiš u nešto onda neka ide život, daš 20% više, ali preko toga je nikad ne bih išao. Ja sam se lomio sada kad je NC750 bila 7990 i to na beskamatni kredit, ali nisam hteo ( a ni smeo) da se obavežem na 4 godine svakog meseca po 90 eura. To je samo moje razmišljanje, a ti kako rešiš. Sretna potraga u svakom slučaju. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5281 Napisano Petak u 08:20 Drug član, 3902 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan 90€ je danas ništa, a tek za 4 god će tek biti još ništije Ako nemaš 90 mesečno za ratu, nemaš ni da jedeš takoreći. Onda ti i ne treba motor. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 110 Napisano Petak u 08:24 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan I ja ne volim kredite, nekako bi bio psihički opterećen. Al kad se setim da telefon plaćam 9500 din. Vidim da sam već uzeo kredit. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5281 Napisano Petak u 08:30 Drug član, 3902 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uopšte ne volim da plaćam Al svakog meseca imam troškove, komunalije, hrana, telefon i TV, školske knjige i ekskurzije... Pa šta ćeš, to je život. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1505 Napisano Petak u 08:34 I N S T R U K T O R, 1212 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan To su izdatci koje moraš da platiš. Ovo ne moraš. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...