makikt 5063 Napisano pre 21 sati Drug član, 922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je krivo što sam ove godine propustila ADV Summit. Čak sam razmišljala da se provozam do Plužina preko Sinjajevine, na dan, dva, samo da vas sve vidim. Ali, ipak na kraju nisam mogla. Drago mi je da je bilo dobro i da ovaj događaj iz godine u godinu okuplja sve veći broj avanturista i zaljubljenika u dvotočkaše, koji uživaju u vožnjama po prelepoj prirodi i planinama Crne Gore, uz dobro društvo i druženje. Putopis ti je odličan. Vidi se da si uživao . A fotke upotpunjuju doživljaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1409 Napisano pre 21 sati Drug član, 1098 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, makikt said: Jako mi je krivo što sam ove godine propustila ADV Summit. Čak sam razmišljala da se provozam do Plužina preko Sinjajevine, na dan, dva, samo da vas sve vidim. Ali, ipak na kraju nisam mogla. Drago mi je da je bilo dobro i da ovaj događaj iz godine u godinu okuplja sve veći broj avanturista i zaljubljenika u dvotočkaše, koji uživaju u vožnjama po prelepoj prirodi i planinama Crne Gore, uz dobro društvo i druženje. Putopis ti je odličan. Vidi se da si uživao . A fotke upotpunjuju doživljaj. Hvala ti Nadam se da ćeš imati više sreće sa možda SORE u septembru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 506 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan !!!VAŽNO ZA SVE VLASNIKE!!!! !!!OBAVEZNO PROVERITE VOĐICU LANCA (CHAIN GUIDE)!!! Nalazi se sa donje strane zadnje viljuške. Pročitam pre par meseci na FB da po Engleskoj pišu vlasnicima da dođu na vanredni servis da nameste chain guide. Odmah odem proverim kod mene, vidim ne mrda to nigde. I juče se slučajno setim da pogledam kakva je situacija, on visi na jednom šrafu koji samo što ne otpadne, dok je drugi šraf negde ispao. Mogao sam ozbiljno da se povredim da je uletelo u lanac, da ne pominjem potenicjalnu štetu koju je moglo da napravi. Primer ispod. Pominju i da treba da se dotegne prednji lančanik. Mene ATV nije kontaktirao u vezi sa ovim problemom. Jedno je da ti nešto crkne, ali ovo potencijalno može da ti se ukaki u život. Promenio pre 11 sati član Punktmann 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorzis 90 Napisano pre 11 sati U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zx10r Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski i slikovito opisano , svaka cast !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 440 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 451 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da je bilo vrhunsko druženje! Šta bi rekao na relaciji Voge vs Kove 800 pro? Da li je kove bolji ofrouder i da li zato gubi u trci u dualsport kategoriji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...