Kowalski 365 Napisano Petak u 18:50 (promenjeno) Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 4. 2025. at 15:42, ZEMZEM je napisao: Gde ima da se kupi ova jakna, sviđa mi se. Ima kod mene(slična ovoj) ...a i bolja,mnogo bolja nego ova....Ako te zanima zovi... https://www.kupujemprodajem.com/motocikli-oprema-i-delovi/odeca/alpinestar-velparaiso-turing-vel-xl/oglas/180425467?filterId=6345475186 Promenio Petak u 18:53 član Kowalski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6557 Napisano Petak u 19:05 Enduraš, 6450 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ako ne vozi bmw ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2940 Napisano Petak u 20:54 ODUSTO OD DIJETE, 2787 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @Kowalski hvala na ponudi , ne odgovara mi jer je brendirana, hoću crnu boju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z00M 3 Napisano Petak u 22:19 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beogradi Motocikl: zoljica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, dejanmaksimovic37 je napisao: @ZooM Nije mi jasno samo da li se u slučaju kiše jakna nosi ovako, ili se postava za kišu prebacuje preko, kao kišno odelo? Sent from my SM-S928B using Tapatalk Postava je kišna, ne ide preko neko iznutra. U pravu je potrošeni roker, unutrašnji deo, odnosno postava ne dozvoljava da voda sa spoljašnog dela natopi postavu i budete mokri. Sa postavom za kišu, odlično greje, ima i zimski kao prsluk. Meni služi za ispod 10 stepeni sa tom postavom. Ispod imam duks (prevruće je) ili kratku majcu(bude mi hladno). Postovao sam tu jaknu i lone kao odgovor na preskupu alpinestars, koja takođe, ima gomile mana ako se koristi za sve sezone. Nikada ne bih gledao da uzmem opremu za sve sezone, ali kada bih uzimao za sve sezone, uzeo bih ovako nešto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Z00M 3 Napisano Petak u 22:28 (promenjeno) U prolazu, 3 postova Lokacija: Beogradi Motocikl: zoljica Prijavi odgovor kao problematičan Fazon je u tim lufterima. SKineš levu SISU i desnu SISU. Komplet leđa skineš i ispod je mreža, a neki to zovu i mesh. Zakopčano je baš da ne može ni kap da prođe + ima kišna postava + babin prusluk... Kada je sve zakopčano, ni monsunske kiše ne probijaju, čak i bez postave. U gradu je otkopčana jakna odlična tj lufteri. Sa postavom za kišu je vruće. Preko 60 km/h je odlična i sa postavom za kišu, ako su lufteri otkopčani. Ja je koristim kao toplu jaknu sa postavom ( u duksu mi je vruće, a u kratkoj majici mi je hladno). Promenio Petak u 22:49 član Z00M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano Subota u 15:28 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, aca-pn je napisao: A ako ne vozi bmw ? Vrlo jednostave......prišivke brenda se skinu i onda imamo ...osnovnu verziju(čitaj ORGINAL) AlpineStar Velparaiso NE Brendiranu SVE sezone jaknu ...Eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano Subota u 15:30 (promenjeno) Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, ZEMZEM je napisao: @Kowalski hvala na ponudi , ne odgovara mi jer je brendirana, hoću crnu boju No problem,al već sam napisao aca-pnu odgovor i na tvoj i na njegov koment.,pa da se ne ponavljam..... Promenio Subota u 15:32 član Kowalski greška u pisanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...