slobasuper9 2567 Napisano April 5 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Aj što si se ti obradovao, nego što je i on. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 884 Napisano April 5 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan @Mire019 Hvala Mire! Hocemo uspeti da se "nabrojimo" na prstima jedne ruke? @Darko Mihajlovic Bogat je onaj covek sto moze iskreno da bude srecan zbog drugog! Svaka cast! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2567 Napisano April 5 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sve u stihu, sve u prozi, bata Estel Busu vozi Kad smo već kod toga, nije bogat ko puno ima nego onaj kome malo treba Malo mi za sriću tribaaa 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 481 Napisano April 7 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ubedljivo najlepsi motor na sajmu, sav robustan i odise kvalitetom u odnosu na vecinu izlozenih tamo. Sa srecom ga vozio! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 135 Napisano April 8 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, old skul trudnjača, baš je štrčao kao pojava na sajmu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 884 Napisano Četvrtak u 14:30 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsio prvi servis u Euro Sumaru. Dva i po sata od predaje motora do poziva da je gotovo i 12347 dinara kasnije ja sasvim zadovoljan. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6306 Napisano Četvrtak u 15:23 Drug član, 1819 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha...zajebavas da je 100e ?! Pa 120e placa jedan poznanik za onog nekog kineza sto lici na ktm 390 ? Dal bese voge, kove , ne znam... Vrhunski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1636 Napisano Četvrtak u 15:23 Drug član, 1085 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Jeftiniji servis za Hayabusu neko QJ heh 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19487 Napisano Četvrtak u 15:30 Vozim motor, nisam BAJKER, 2586 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, estel je napisao: Zavrsio prvi servis u Euro Sumaru. Dva i po sata od predaje motora do poziva da je gotovo i 12347 dinara kasnije ja sasvim zadovoljan. Zivo me zanima sta su sipali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 884 Napisano Četvrtak u 16:14 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Hahahahaha...zajebavas da je 100e ?! Pa 120e placa jedan poznanik za onog nekog kineza sto lici na ktm 390 ? Dal bese voge, kove , ne znam... Vrhunski Zato sam i napisao - da se zna. Pa ko kako hoce sa tom informacijom. 43 minutes ago, BokyBoy said: Zivo me zanima sta su sipali Koliko sam razumeo neko ulje koje garantuje da Busa bude brza od Kawe 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19487 Napisano Četvrtak u 16:18 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2586 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, estel je napisao: Koliko sam razumeo neko ulje koje garantuje da Busa bude brza od Kawe ...bacas mi rukavicu u lice, a? ...ovo moze da se resi samo na jedan nacin...muski nacin...cekam te na Miseluku... Kawa bre i bez ulja jede Busu za dorucak... Promenio Četvrtak u 16:20 član BokyBoy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 884 Napisano Četvrtak u 16:21 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Kao kad Zan Klod Van Damu baci onaj baja pesak u lice Mozda Sloba moze da nam pomogne oko ulja koje se sipa. Ne pise na racunu tj. pise nesto, ali ne i gradacija. Pogledao bih ali nisam u blizini racuna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19487 Napisano Četvrtak u 16:23 Vozim motor, nisam BAJKER, 2586 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, estel je napisao: Mozda Sloba moze da nam pomogne oko ulja koje se sipa. Ne pise na racunu tj. pise nesto, ali ne i gradacija. Pogledao bih ali nisam u blizini racuna. Stvarno me zanima sta sipaju, ako nije tajna naravno... jel sad mozes ti da sipas ulje po zelji, nemas vise obavezu da ides u servis ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 884 Napisano Četvrtak u 16:26 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da imas pravo na garanciju onda "odrzavas" u ovlascenom servisu, a ako ne zelis, ne moras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2894 Napisano Subota u 20:02 Braveheart, 717 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam prijatno iznenađen cenom malog servisa za haybusu (u ovlascenom servisu) od 1300cc, pa na govnjivom piaggio skuteru od 150cc motorom kosilice za travu mali servis sam plaćao 9060 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19487 Napisano Nedelja u 05:46 Vozim motor, nisam BAJKER, 2586 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Bas zato me zanima koje ulje sipaju, ako moze @slobasuper9 da nam oda tajnu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 884 Napisano Nedelja u 07:04 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Ipone full power katana, samo ne znam za gradaciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19487 Napisano Nedelja u 07:16 Vozim motor, nisam BAJKER, 2586 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, estel je napisao: Ipone full power katana, samo ne znam za gradaciju. I posle kazu ne valja Ipone... Isto koristim i prezadovoljan sam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 884 Napisano Nedelja u 07:51 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki Hayabusa GSX1300RR M4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni Ranko sipao jos u ZZR-a 1100. Bas mu nista nikada nije falilo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 425 Napisano Nedelja u 13:18 (promenjeno) Drug član, 1473 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno dal je Busa ili neki drugi model,verovatno ostali uzimaju vise za ruke,tj radni sat,ulje manje/vise isto kosta Promenio Nedelja u 13:19 član M a R k o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1636 Napisano Nedelja u 19:31 Drug član, 1085 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @M a R k oBome u Stojanovu/Honda, 3L ulja je priblizno 10.000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2567 Napisano Nedelja u 21:15 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Bas zato me zanima koje ulje sipaju, ako moze @slobasuper9 da nam oda tajnu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...