Alexa90 11675 Napisano pre 14 sati BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i ja sve šta se dešava sa cenama smeštaja, nas 6 je isto tako tražilo prenoćište sa sve malim psom. Našli smo u Aleksincu, ispostavilo se da je gazdinstvo u pitanju, ljudi izdaju smeštaj inače, na Bookingu imaju ocenu 9.6. Međutim, obzirom da znaju zašto dolazimo neće dinar da uzmu, biće i večera, i još se oni zahvaljuju što dolazimo kod njih. Tako da, postoje neverovatni ljudi u moru ovih što samo gledaju kako da ućare. 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3858 Napisano pre 14 sati Drug član, 337 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 2. 2025. at 21:22, Sharky - Alex je napisao: malo su razbile jedinstvo bajkera, svi grabe neke zasluge i zele da se istaknu. Hvala za ovu primedbu. Prvobitna inicijativa, kao i početne akcije potekle su na Forumu. Smatram da Forum treba i da ostane mesto koje je generator energije i gde se zakazuju vožnje i dele informacije. Jasno je da je ovo najveća zajednica motociklista, i da svako razvodnjavanje razbija jedinstven pristup. Izvinjavam se kolegi @Kopljas za ovaj post, ali osetio sam potrebu da napišem i da podržim to što je objavio akciju na Forumu. A o ostalim dešavanjima ćemo više pričati kasnije. Posle ispunjenja ciljeva koje su zadali STUDENTI. Na kraju krajeva oni su jedini prioritet, a naša je obaveza da ih JEDINSTVENO PODRŽIMO. I molim vas sve da ostanemo fokusirani na STUDENTE i na informisanje na Forumu. Delovanje i pominjanje egocentričnih opskurnih likova samo jako prlja kako temu tako i celokupno učešće motociklista. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16518 Napisano pre 14 sati Drug član, 1850 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1. Peconibc 2. Ibivan 3. Jovan46 4. BokyBoy 5. Lukaimasa 6. Milos81 7. Mare94 8. Veljko 9. Саша 10. MrD 11. ZEMZEM 12. DraganNS 13. wasa 14. There is no spoon 15. Deda54 16. panigale.rs 17. Koja 18. bajatg + 1 19. Пеђа1971 20. Salem +1 21. BlesimiR 22. Swim 23. yogibear Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 217 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, drmilan_ je napisao: Covek ne zarađuje, prepustio bi za iste pare nešto što je platio, nekom od nas. Pre svega čini uslugu jer može da otkaže booking pa da niko od nas ne uzme... Naravno da sam rezervisao sobu preko bookinga i ne placa se meni nego vlasniku objekta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 19 Napisano pre 11 sati U prolazu, 18 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera runner 50sp, Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima smestaj neka pise pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11675 Napisano pre 6 sati BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Zema je napisao: Naravno da sam rezervisao sobu preko bookinga i ne placa se meni nego vlasniku objekta. Izvini @Zema, brzopleto sam regaovao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 452 Napisano pre 52 minuta Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, yogibear said: 1. Peconibc 2. Ibivan 3. Jovan46 4. BokyBoy 5. Lukaimasa 6. Milos81 7. Mare94 8. Veljko 9. Саша 10. MrD 11. ZEMZEM 12. DraganNS 13. wasa 14. There is no spoon 15. Deda54 16. panigale.rs 17. Koja 18. bajatg + 1 19. Пеђа1971 20. Salem +1 21. BlesimiR 22. Swim 23. yogibear 24. Sinclair Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...