Motorcyclist 18105 Napisano Februar 17 Integrisan, 5359 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, milanstp said: Za koliko otisla kawa? Tada je otisla za 1000e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 40 Napisano Utorak u 12:00 (promenjeno) U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan valja cekati i pratiti oglase, postoje i motori koje se tesko prodaju. Nije mi bio jedan jasan like pre par godina, prodavao je multistradu, 2 godine nijemenjao cenu, a acena mu bila jaka, kada sam hteo da kupim stradu, razmislajo sam da ga zovnem da ga pitam da li mu je laskse sto msam ga pozvao, ko zna da li je i dan danas prodao taj motor, mozda drzi istu cenu vec 4 godine. Vredi nekad kupiti i manje popularan model (mislim na italijane i engleze), uvek se moze naci dobar servis a da to nije zvanican servis derikozic Slusajuci jednog drugara, covek u pravu, bolje kupiti straiji motor koji je u redu, nema mnogo elektronike, tehnologije, laksi za odrzavanje... ovi novi dobro da nemaju i alkotestove kad sednes na njega Promenio Utorak u 12:23 član sasa 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano Utorak u 13:33 Drug član, 1343 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sve kao što priča, ovo je ponuda godine :-) BMW K1200S K 1200 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW K1200S K 1200 S, 2008. godište, Ostalo, vozilo prešlo 38103 km, Futog. Cena 4.250 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_S 10 Napisano Utorak u 14:30 U prolazu, 11 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Gordak985 said: Ako je sve kao što priča, ovo je ponuda godine BMW K1200S K 1200 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM BMW K1200S K 1200 S, 2008. godište, Ostalo, vozilo prešlo 38103 km, Futog. Cena 4.250 € -... Sent from my SM-S911B using Tapatalk Video sam oglas. Moram da priznam da mi se sviđa bemve, ali 4.250 evropskih je ipak van mog budžeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 65 Napisano Sreda u 13:29 U prolazu, 83 postova Lokacija: Kać Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Ko voli ovaj tip motora, mislim da je dobra prilika, naravno ako je sve tako kako piše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1847 Napisano pre 21 sati Drug član, 1051 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto sam primetio, barem po fb grupama jer se moze videti profil prodavca odmah, da uglavnom neki klinci napucavaju cene najstrasnije i neke klasicne glupe price. Ali imam utisak da kupe po visokoj ceni na pa, pa onda napucaju jos 1000e "da zarade" 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_S 10 Napisano pre 20 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da postoji i neki procenat klinaca koji "troluju" tržište. Šteta što te pojave utiču na celokupnu ponudu. I sad mi koji bismo za ozbiljno da kupimo motor imamo problem. Kako da zovem oglas i pitam čoveka da spusti cenu za 1000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano pre 18 sati Drug član, 1343 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da postoji i neki procenat klinaca koji "troluju" tržište. Šteta što te pojave utiču na celokupnu ponudu. I sad mi koji bismo za ozbiljno da kupimo motor imamo problem. Kako da zovem oglas i pitam čoveka da spusti cenu za 1000e Taj i ne zoveš. Jednostavno. Zoveš one kojima je cena do 20% preko "realne" i to je to. Nadaju se da će dobiti 10% a prodaće možda i po realnoj ako im se prodaje. Motor od 3000 kojeg cene 3600 mora da ide za 3300, ja se ne bih ni cenkao više od toga vrlo verovatno. Motor od 3000 kojeg prodavac ceni 4000 preskačeš.Pri tom ne pričam o modelu i godištu nego o konkretnom primerku.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10743 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 2403 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kada gledam oglase, tj. trenutnu ponudu polovnih motora, svi prate trend poskupljenja. Za neki iznos koji bih danas platio za neki motor, pre 3 godine sam mogao uzeti 4 godine mlađi. A kada ja stavim istu cenu za moj motor kao pre npr 2 godine, onda kažu, "jbga, ne možeš toliko da tražiš, dve godine je stariji, spusti cenu". Onda je izgleda najbolje uzeti novog kineza, jer "novo je novo ", pa kako bude... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1664 Napisano pre 18 sati Drug član, 1035 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ali sve to i previse oduzima vreme u listanju, cekanju da se pojavi nesto valjano i konkretno. Ono sto je pre 4 5 god bilo 2000, sad je oko 2600-3000 evra. Pa sad okreni obrni dodje sve to na isto. Samo ostaje cinjenica da nam se ustedjevina prepolovila tj kupovna moc dobro smanjila. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2758 Napisano pre 18 sati Drug član, 1343 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kada gledam oglase, tj. trenutnu ponudu polovnih motora, svi prate trend poskupljenja. Za neki iznos koji bih danas platio za neki motor, pre 3 godine sam mogao uzeti 4 godine mlađi. A kada ja stavim istu cenu za moj motor kao pre npr 2 godine, onda kažu, "jbga, ne možeš toliko da tražiš, dve godine je stariji, spusti cenu". Onda je izgleda najbolje uzeti novog kineza, jer "novo je novo ", pa kako bude...SVT650... Blažo, ja belo žutog, ti crno zelenog... ako ponovo budu nudili krajem leta 24 rate bez kamate na 50% učešća, neću se dvoumiti.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 772 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo prakticno pitanje,prodajem GS 1150 koji je valjano odzravan,mator je,svestan sam,presao je 120+ svestan sam,estetski nije fabrika,svestan sam. Stavio sam ga na 3750,dao bih ga za 3500*3600 iako za te pare neko ko je navikao ona veliki motor nema sta da kupi, Ajd sad,sta je po vama realna cena obzirom na trziste i sve ostalo...iskreno. Jer posle 14 motora mi je jasno sta trazim od njega,i sta dajem za koje pare a sta mogu da dobijem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1847 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Drug član, 1051 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo nisu realne cene. Ispadne tu i tamo nesto po ok ceni, mada uglavnom ima sredjivanja, ostali koji su po "ok" ceni su vecinom lesevi. Pisao sam ovde vec, ja sam 2015/16 prodao svoju CBR600F4 u perfektnom stanju, za tipa 2000e, realna cena je u tom trenutku bila oko 2300e. Sada, isti takav model, tog godista, ali 10 godina stariji nema ispod 2600e... ne bi smelo da bude vise od 1500e i to ne znam sta da je. Mada evo, malo pre mi iskocili neki oglas nekih kucica po raznoraznim selima... vise nisam siguran da su samo cene motora nenormalne I dalje mislim da se ne prodaje, zato ljudi sve vise i kupuju kineze jer jednostavno koliko god da ih ne volim, jedno je glanc nov motor, drugo 20 godina star motor. Ja bih voleo da uzmem 2-3 stare zujalice pa da ih lagano sredjujem sa drugarom, tipa GSXR 750/1100, CBR 900 itd. ali za raspadnute traze tipa 1200e+, ali raspadnuti motori, kao iz kontejnera da su izvuceni. Promenio pre 17 sati član Abi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_S 10 Napisano pre 16 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, s vremena na vreme izleti nešto po normalnoj ceni. Konkretno, negde u Septembru sam išao da gledam CBR1100XX u Smederevu. Ok je bila cena, oko 2400e ako se ne varam. I motor je bio reg još 6-7 meseci. Probao sam ga, nisam imao zamerke. Međutim, tada još nisam prodao svoj motor, pa nisam mogao da ga kupim u tom trenutku. Slična situacija je bila sad u Januaru. Izašla je Honda u Bg za 2000e. Išao sam i nju da gledam i bio sam zagrejan da je kupim. Prodao sam svoj motor posle 2-3 dana, međutim i ta Honda se prodala tipa 2 sata pre nego što sam prodao svoj. Tako da može da se nađe i po normalnim cenama, ali to brzo ode. I sad vidim da za iste takve primerke, sličnog godišta i stanja, pritom neregistrovane prodaju za 3000+. A ti oglasi stoje po godinu dana i više. I kad im se cene menjaju, idu samo na gore. Opet, ne razumem tu logiku prodavaca, ali valjda računaju da će neko iz očaja da se javi, pa da oni zarade masne pare. Ja sam stava da neću kupiti po nerealnoj ceni, makar nikad više na motor ne seo. A što se tiče cena Kineza, i oni su poskupeli. Imam utisak da su pre 2-3 god bili za 20% jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13436 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 7543 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma. 1150GS ima šarolike cene i van. Dobri primerci nisu uopšte jeftini a 1150GS/A je postao klasik i tu se više ne može pričati o ceni. Generalno, realna cena motocikla... Uzmite u obzir da motociklizam nije kao pre 10 godina. Pre je svaka šuša imala motor, gradske face, mogao si da kupiš motor ako nemaš pare za auto. Meni se čini da se ovih godina motociklizam premestio u imućniju klasu društva i to je sada skupa lifestyle priča. Uzmite i obzir da jedno vreme pre pojave velikih kineza nije bilo jeftinih motora. A nisu ni kinezi jeftini. Mene je uvek čudila malo ta priča na forumu i pomama kao da su džabe. Pa da pazariš 800MT, onaj Voge, da je ozbiljniji motor, nije jeftino. Nema veze što je kinez, dobra stvar mora da košta. Nisam baš siguran da većina može da priušti sebi da vozi ozbiljniji motocikl. Logično mi je da će te cene i ponuda povući i polovne motocikle sa većim cenama. Još jedna stvar, da kažemo ti motocikli sa početka 2000ih. su još uvek sposobni da bez nešto puno kompromisa gaze ozbiljne ture. Varadero 1000 je i te kako upotrebljiv motocikl npr, R1200GS iz 2007. Bandit 1250, tako da ih ne možemo otpisati u izboru. Ko nema za nov, može sasvim lepo da se navoza na nekom TDM, Stromu, Fejzeru, FJR, GSXF bez da mu nešto puno manjka ako i to. Relevantan i logičan su izbor, pa nije da ćeš naći dobar Strom za 2500 evra iako je 2005. god. Nema toga. Ako je iole normalno održavan teraće još 20 godina narednih. Neće motori nikad više biti jeftini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 772 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 473 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Inflacija radi svoje,Kinezi jos uvek nisu dokazani i po meni to dize cenu svega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8504 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2192 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim poentu pisanja o cenama.Jel ste videli koje su cene delova,ako neko održava propisno,nažalost ima cenu.Znam sijaset vozača koji samo ulje menjaju,kada krenu problemi ide u oglase.Prodadoh Bandita 2002 go,jesenas za 3000e,bilo je sa koferima,čovek reč nije rekao za cenu.Probao,izvukao pare i otiŝao.Tako da,održavani primerci vrede,ostalo je samo koliko nam se šta sviđa ili ne.Ovo je moje mišljenje,ne znači da sam u pravu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22915 Napisano pre 4 sati Integrisan, 9740 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skup motor je jedino los motor! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7873 Napisano pre 4 sati -, 1771 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kako se priblizavaju prolecni meseci tako i cene skacu, istekne oglas posle mesec dana, eto ga obnovljen al sa 200e vecom cenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 39 Napisano pre 4 sati U prolazu, 95 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan al sa 200e vecom cenom taj sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2466 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Andragog, 5041 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Motori su kod nas ćesto jeftiniji nego na zapadu. Motor koji je dobar, registrovan i nije oštećen ima cenu i kod nas i na zapadu itekako. Prodao sam pre dve godine R1150GS 99 god za 3450e. Tada na zapadu nije bilo takvog motora ispod 4000e. Bilo jeste ali neispravan, čuknut itd. Promenio pre 4 sati član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...