Lulence 63 Napisano Subota u 08:18 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, Molim Vas za pomoc. Naime, upravo sam na putu ka svojoj vozackoj dozvoli A kategorije, cekam prakticni ispit. Zensko sam, ne razumem se u motore, solidan vozac B kategorije 15ak godina. Zelja da vozim motor je uvek bila tu, a sada, konacno nakon obavljenih svih duznosti- zavrsene skole, fakulteta, posla, udaje i dece, dosao je trenutak da uradim nesto za sebe U finansiskoj sam mogucnosti da kupim sebi motor, ali ne znam odakle da krenem. Zivim u Bgu, pa sam prvo mislila da to bude neki maxi skuter tipa Yamaha XMax, ali me zanima da li mozda imate neki drugi predlog. Generalno mi se vise dopadaju sportski motori nego skuteri (vizuelno) Koristila bih ga za voznju po gradu i malo van grada tipa neki izleti sa vremena na vreme, uglavnom samostalno bez saputnika. Visoka sam 168, a teska oko 55kg, ali imam snage. Hvala svima unapred na odgovoru. Veliki pozdrav! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1654 Napisano Subota u 08:45 Drug član, 1030 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio Beverly 500. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4621 Napisano Subota u 09:21 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla @Lulence Kao neko ko je položio pre 3 i po godine, daću ti par smernica... Isto sam razmišljala, R motor, obožavam četvorocilindraše, nisam htela ništa drugo, uzmem Hondu CBR 600 od preko 100ks, suludo za bilo kog početnika, ali kada se mašina vozi pažljivo i sa poštovanjem, uglavnom nema problema. Po meni su joj bile jedine prednosti što je bila moćna kao pojava, prelep zvuk (otvoren izduv zbog kog me stalno cimala policija), atraktivna i to je to manje više. Ono što je meni smetalo je što je bila neudobna, kao skoro svaki R motor heblovi idu nisko, posle duže vožnje te pokidaju leđa, plus vibracije koje prenosi na ruke... Nije imala ABS, ne daj Bože situacije, moraš mnogo dobro da je poznaješ da se brzo zaustaviš, a da točkovi ne blokiraju - naravno, sve se to trenira, ali bih da napomenem... Održavanje lanca dodatno otežava činjenica da nema centralni štener, a postavljanje motora na štener je meni zahtevalo dva čoveka, svaka čast onom ko može sam, ja nisam smela. Sve što želiš da poneseš sa sobom na neki izlet, moraš u repnu torbu koju vezuješ za zadnje sedište ili ranac, pa na leđa, jer je bogohuljenje staviti kofer na R. Teška srca sam je prodala na leto 2023, uzela sam Hondu CBF 1000A, dakle - ima ABS, korman (komande na rukama su visoko, sediš uspravno), nešto slabija od CBR-oke, ali ok je za mene. Izduv je fabrički, policija me više i ne primećuje, nisam im zanimljiva. Ima ugrađen centralni šteder, iako ima 250kg (50-ak kg više nego CBR) brzo se uči tehnika kojom je sa lakoćom postavljaš bilo gde i bilo kada, bez ičije pomoći. Imam sva tri kofera, ali mi je centralni stalno na motoru, unutra sve nabacam i zaključam, mirna glava, ne tovarim leđa ničim. Tu sad imaš i Naked koji imaju bolji položaj za sedenje, ne znam do koje snage gledaš motor... Skuteri su neka druga priča, imaš mesta ispod sedišta, skoro svakom lepo leži kofer, udobni su, praktični za grad... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 591 Napisano Subota u 09:41 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla @Lulence Za razliku od Aleksandre imam samo jednu sezonu za sobom i nikada nisam razmišljala od R motorima. U priču sam krenula sa idejom da ću voziti skuter ali želje su se menjale brzinom svetlosti, Trenutno vozim CF MOTO 300 NK, kupila sam ga novog u septembru baš iz razloga da se ne razumem u motore. Pre nego što predjem na priču o mojoj Džoli (ljubimica je naravno dobila ime i pre nego što je stigla u porodicu) jedna napomena o temi "ne razumem se u motore". Lično, stvarno se ne razumem. Vozim automobile blizu 30 godina i dalje nemam pojma kako šta radi. Slušam zvuk motora i kad čujem nešto novo zovem mog majstora Dragana. Iskreno, jednom sam ga cimala jer se čulo lupanje kod mojih vrata a u pitanju je bio šraf ostavljen u pregradi . Nisam znala šta ću kad kupim motor, ako pratiš forum svi tu nešto šrafe, demontiraju, presecaju i povezuju. Za mene špansko selo. Zato sam se odlučila za nov motor a pošto je velika razlika u cenama sve se svelo na kineze. Moram ti reći da nisam razočarana kvalitetom, dobar je to motor, sve lepo radi, u garanciji je. Ono što smeta je manjak dodatne opreme jer fabrika ne pravi skoro ništa za taj model. Upoznala sam puno ljudi sa foruma i shvatila da se može voziti i polovan motor ako si duduk, isto slušaš zvuk i kad čuješ nešto pišeš na forumu. Pored toga, moto zajednica je jedna grupa ljudi sa ogromnim srcem i stvarno su uvek spremni da ti se nadju kad god zaškripi. Tako da je moj savet posle jedne sezone - biraj ono što ti odgovara pa bilo polovno ili novo. Za mene je presudna bila moja visina od 168cm, nekih 60-ak kilograma i 53 godine. Kondicija na nuli. Ali stvarno na nuli. Što bi ljudi rekli fizički neupotrebljiva. Vremenom kreneš sa vežbama a dok malo ne pohvataš tehnike guranja uzbrdo, preparkiravanja, kretanja unazad kada samo vrhovima prstiju dodiruješ zemlju, a tih 150kg pod tobom deluju kao kamion petotonac, tu su kolege. Nijednom mi se nije desilo da neko ne pridje, ponudi pomoć, pregura mi motor preko kamenčića na uzbrdici. Kažem ti, ljudi sa srcem većim od planete. Što se tiče moje 300 NK imaš puno utisaka u posebnoj temi "CFMoto 300NK 2024 iz ugla novajlije" pa tamo možeš puno toga pročitati. Evo prošlo je samo par meseci, prešla sam tek 1000km i već gledam šta će sledeće biti, svakako jače i ne u naked varijanti. Jeste za beogradske ulice super naked verzija ali kad počneš da gutaš kilometre probudi se u tebi želja i za daljim destinacijama. Svakako jeste jedan takav motročić kao moj super za početnika koji ulazi u svet dvotočkaša i ono što iskusni preporučuju. Da sam na početku isto bih odlučila ali moram ti reći da apetiti rastu mnogo brže nego što očekuješ. Trenutno sate provodim guglajući nešto sa sedištem visine 790 do max 800. I danas pronadjoh zahvaljujući tebi baš Aleksandrinu Hondu CBF 1000A i oduševih se jer je po specifikacijama visina sedišta 795. Ostaje da na nekoj zajedničkoj vožnji upoznam Aleksandru i proverim da li su mi noge dovoljno dugačke za takav model pa da nastavim u realizaciju moje ideje za sezonu, dve. Svakako poslušaj savet koji svi daju, ne gledaj samo specifikacije nego pronadji nekoga ko ima model koji te interesuje i probaj za početak samo da sedneš na motor. Nije presudna samo visina sedišta i težina motora, položaj nogu, ajmo reći oblik i debljina rezervoara, težište zbog subjektivnog osećaja koliko je motor težak su mnogo važnije stvari. I samo pozitivno napred, ignoriši sve one koji nisu sa tobom u tvojim snovima ali pažljivo, oprezno i mudro. Ipak je dvotočkaš ozbiljna makina pa imala i samo 150cc ako glava nije pametna i skoncentrisana. Pozivam te svakako, pošto si iz Beograda, da čim položiš i kupiš sebi motorče dodješ na naše kolektivne vožnje, forum je super mesto jer se tu poštuju tvoje mogućnosti i niko te neće terati preko tvojih kapaciteta i ugroziti ti bezbednost. Postoje vožnje za početnike gde se polako skuplja samopouzdanje i uči sve ono što nije u programu auto škole. Vidimo se na nekoj BJBikers vožnji za koji mesec 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2652 Napisano Subota u 10:30 ODUSTO OD DIJETE, 2678 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ako nisi imala iskustva u vožnji motora ja bih krenuo sa nekim skuterom od 300-400cc. Za grad extra, dobro koče, nisu teški kao veći skuteri ili motori. 300cc u Yamahi sasvim dovoljno za kraće izlete van grada. Za tebe kao početnika automatik nema menjanja brzina. Kad se uhodaš i opustiš, prodaš i kupiš nešto drugo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3271 Napisano Subota u 10:45 Drug član, 1896 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro dosla. Kao neko ko ne podnosi skutere, za prvi motor sam uzeo da kazem nesto ok, na granici da bude jako za pocetnika. Treba krenuti od manjeg ali nemam živaca da uzimam nesto novo, vozom god dana i opet jurim nesto drugo, ovo mi je na duže staze. Koristim ga po Bg-u, kuca-posao i ostale vožnje. Bas skoro je jedna koleginica pocela da vozi, tvoje je gradje, muka je bila sta uzeti, na kraju je uzela Kawasaki Z650, jes da je nov al tako je htela. Stoji joj super, ima korman, vizir, motor super, jeste jaci al glava je ta koja to regulise, uzela je nesto sto je lepo, kvalitetno, lagano, ima ispod 200kg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 183 Napisano Subota u 11:21 Svrati ponekad, 186 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam nekada davno čitajući nemačku reviju Motorrad, video da se tamo organizuju zajedničke vožnje motora , ali samo žena , mislio sam da kod nas toga nikad neće biti. Duboko poštujem svaku ženu na motoru , jer znam koliko mora da se bori sa okolinom da bi svoje snove ostvarila . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 168 Napisano Subota u 11:31 (promenjeno) Svrati ponekad, 52 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao povratnik na motor ne mogu bas da dajem neke predloge za prvi motor. Meni jeste problem da preporucim motor nekome ko je odrastao i zeli da krene da vozi... Ja sam kao klinac 14 god krenuo sa Jawa 350,a sa nepunih 17 moj prvi ozbiljniji motor je bio kawasaki zxr 750 iz '90 god . Neznam ko je bio ludji, ja sa svojih tada 65 - 70 kg i ogromnim motorom ili moj otac koji je kupio taj motor meni i godinu dana mladjem bratu. Nakon toga je dosao jos jeda zxr, pa jedan suzuki srad 600, i na kraju dve yamahe fzr 1000... Hocu da kazem da sam ja nekako postepeno od klinca pomalo vozio motore. Nakon toga duga pauza od jedno 10 do 15 god, i kad sam odlucio da se ponovo vratim, dvoumio se izmedju 600 i 1000 kubika. Kupio 650, i mozda bih pogresio da sam uzeo tezi i veci motor. Jer ipak napravio sam veliku pauzu tako da na neki nacin ponovo sticem iskustvo. Ono sto mogu da dam je topls dobrodoslica na forum... Bas onako kako sam i ja prihvacen od stra e clanova i clanica. Welcome Promenio Subota u 11:32 član Vujka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 316 Napisano Subota u 11:40 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla na forum. Razmisli o Hondi NC750x,nije prežestoka,pitoma mašina,automatski mjenjač u verziji DCT i ima izuzetno praktičan "frunk" t.j.na mjestu gdje je obično rezervar ima prostor u koji staje kaciga ili kesa sa stvarima iz marketa ili nešto drugo. Takođe,bar za moj ukus, izuzetno lijep motor. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13381 Napisano Subota u 12:31 Ne silazi, 7531 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi motor služi da na njemu ovladaš osnovne tehnike upravljanja, upoznaš sebe, da skontaš neke osnove oko zaštitne opreme i da u finalu formiraš sopstveno mišljenje za naredni motocikl. Što znači da bi trebalo razmatriti neki neutralan i univerzalan motocikli manje kubikaže. Sve ostalo su suvišne i opterećujuće priče. Izaberi ono što ti se vizuelno dopada, da kad sedneš imaš osećaj da ti motocikl nije prevelik ili premali. Nema tog "najboljeg izbora". Ima najbolje za tebe lično, a to najbolje ćeš da kupiš kad budeš vozila toliko da formiraš svoj stav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1842 Napisano Subota u 12:33 Drug član, 1049 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti mogu samo reci da ako te rade R-ovi - idi na nesto sa oklopima. Ne mora biti cistokrvni naravno, pogotovu jer je prvi motor i moze biti jako nezgodno. Video sam dosta oglasa za Kawasaki 250r (ninja). Ima i ovih novijih za ok cenu Ninja 650, ima Yamaha R3 (ne znam koliki ti je budzet). Bolje je krenuti sa slabijim jer ces vise nauciti za kraci period i vise gresaka ce oprostiti, mada i ako uzmes nesto malo jace npr R7 ili ako gledas starije tipa CBR600F, moras imati kocnicu u glavi i sve je ok. Inace tvoja visina i tezina su savrsene za R-a, mozes i na stazu odmah R za grad nije, nisu udobni, greju su brzo po gradu, ali su zato agilni, brzi, najbolje koce i iscupaju te iz mnogih situacija. Isto tako, najbrze ubrzavaju i najlakse te dovedu do nezgodnih situacija. Ja ih oduvek volim i vozim i sada sa 40 i stomacinom sto nikako nisam fizicki za R-a, vozim ih i vidim da ima ljudi i od 60+ koji ih i dalje voze. Jednostavno, te trkalice ako volis, volis ih i sve im prastas. Rekao bih nesto kao kod vas zena: ako su stikle lepe, nema veze sto zuljaju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3271 Napisano Subota u 12:35 Drug član, 1896 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, igogitar je napisao: Dobro došla na forum. Razmisli o Hondi NC750x,nije prežestoka,pitoma mašina,automatski mjenjač u verziji DCT i ima izuzetno praktičan "frunk" t.j.na mjestu gdje je obično rezervar ima prostor u koji staje kaciga ili kesa sa stvarima iz marketa ili nešto drugo. Takođe,bar za moj ukus, izuzetno lijep motor. Veliki za njenu visinu, ja sa 178 u patikama nekad ako stanem sire nije sa punim stopalom. Moze Nc750s. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 316 Napisano Subota u 12:39 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan E to je prednost foruma što mnogo ljudi ima mnogo više znanja i iskustva od jednog čovjeka pa može ovako zdravo da se predlaže i diskutuje. Koleginice onda zanemari moj predlog,nisam znao koliko je visok. @RankoBg87 šta misliš da li bi spuštanje sa dogbones pomoglo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3271 Napisano Subota u 12:49 Drug član, 1896 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nc 21-24 ima visinu sedenja 800mm ali je sediste siroko tako da rasiri vozaca pa tu bude problem sa nogama. Moze da proba neki, ima salon, imaju auto skole, moze nize sediste, moze da se spusti i na zadnjem amortizeru pa i tu dobije malo al onda je voznja malo ljigavija ili na koske. Moja preporuka za motor, jes da ima 220kg ali za grad i voznju super, malo trosi, ostava ona je pobeda bez koje ne mogu, navikao sam se bas. Ubije se snaga na dugme i vozis se uzivas. Video sam nekoliko ženskih osoba po Bg-u da ga vozi, da li stariji, noviji S verzije al je Nc. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4621 Napisano Subota u 13:38 Drug član, 1185 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, RankoBg87 je napisao: jes da ima 220kg ali za grad i voznju super Što mi neko odavno reče, ne nosiš ga na leđima. Verujem da je sve u tehnici upravljanja motorom (ne mislim na vožnju), CBF-u se kilaža ne primećuje u vožnji niti na pođi-stani, ali kad treba da se preparkira, ispadaju creva dok se čovek navikne , a možda i ja radim nešto pogrešno - trebalo bi češće da vozim, da ojačam... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3271 Napisano Subota u 13:59 Drug član, 1896 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim da je nesto lose u tome, neki te kategorije imaju manje kg. Ne oseti se ni ovde, sve je dole. Neki dan probam Afriku, 245kg ma ko pero. Evo nasao sam, moze jos da se spusti, mislim da opet nije to to, pun oslonac i na prstima nije isto, zelja i volja ne zna za granice al sto bi se neko mucio ako ima nesto manje. 阿宏機車記 (@h_motovlog) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 470 likes, 3 comments - h_motovlog on May 14, 2024: "NC750X座高展示 #NC750X... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 626 Napisano Subota u 14:03 Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice skutera, i neki od 250cc bi ti vrv zavrsavao posao u pocetku. Sama masa motora nije problem pod pretpostavkom da znas sta radis. Ona se u voznji i ne oseti. S iskustvom naucis kako da manevrises pri malim brzinama i onda ti velika masa motora nije problem. Mozda ti imas snage, ali mislim da sa 55 kila ne mozes odmah na motor od 240-50 kila koliko imaju neki veci maxi skuteri. Preporuka je nesto laganije za pocetak dok se ne naviknes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 63 Napisano Subota u 15:52 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima puno! Zbunila sam se kada sa videla koliko odgovora ima, mislila sam da je u pitanju neki bag. Hvala svima jos jednom sto ste izdvojili vreme da napisete svoje iskustvo, iskreno apsolutno svaka poruka mi puno znaci i sada cu jednu po jednu da istrazim kompletno i svaku preporucenu masinu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3271 Napisano Subota u 16:32 Drug član, 1896 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sajam je krajem Marta, moze se sad obici neki salon pa kupiti i nesto novo ili tamo sedati redom pa sta se svidi to uzeti novo ili polovno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 63 Napisano Subota u 16:40 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni su za sad dva modela zapala za oko, pa mislim da cu otici do barela da ih vidim uzivo i probam, zbog visine, tezine itd… Yamaha XMax 300cc Yamaha MT 03 321cc (ali moram da se ogradim da nisam daleko stigla u istrazivanju pa ce se menjati lista sigurno kako budem prolazila kroz preporuke) Ako neko ima iskustva za/protiv - pisiteee 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 286 Napisano Subota u 16:50 Svrati ponekad, 75 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla na forum, i srećno šta god da odabereš! Ja bih najrađe posedovao pedeset motora i opet bi mi neki falio! Eto toliko o odabiru pa sad vidi šta ćeš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3271 Napisano Subota u 16:58 Drug član, 1896 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Savršen motor nema tako da sta god da uzmes bice posle nekog vremena hocu drugi. MT03 je dobar motor, ima ga koleginica s foruma, bila je s nama na voznjama, vozi po gradu. Malo ce da ubije vetar na otvorenom tako da razmisli o tome. Dobro je za grad, lagani okreni, stalno vetar al cim vidi otvoreno bice sta mi ovo trebalo u životu. Opet dolazimo na ono, želja je jaca od svega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 705 Napisano Subota u 17:06 (promenjeno) Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih preporucio skuter isto, najbezbednije, prakticno, udobno. Zgodno i za neki put od 100tak km itd (ovi do 150ccm), zavisno od velicine/udobnosti i mnogo dalje. A stekne se dobar osecaj za kocenje, masu, skretanje. Skuteri su jako okretni i sposobni po gradu i sporijim krivinama. Honda PCX125 ili tako ta klasa je super, oko 120kg tezina, i do 80-90kmh je ok. ADV350 i jaci itd su jos bolji, ali osetno tezi (170-180kg). Jedna sezona, pa dalje videti. Promenio Subota u 17:07 član Blackened 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 792 Napisano Subota u 18:56 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Skrembler PS Nekoliko prijatelja kupovali skoro, na kraju uzeli ono sto se njima dopalo To je sasvim u redu. Ako ti ne pruza zadovoljstvo... onda zasto uopste motor. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lulence 63 Napisano Subota u 19:41 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sada mi je skrembler broj 1 na listi Bice ovo teze nego sto sam mislila 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...