Endurac 962 Napisano Februar 14 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari meni licno treba mali garson na Vracaru za malo sljake na miru i krevet, sto. Guzva gosti sesancija malo mi treba da na miru radim. (Najam)0637716465Idealno oko Slavije i sto jeftinije jer mi je tu bajk posta gajba itd. Moze i varijanta ako neko pali napolje da placam racune odrzavam, svi dogovori moguci. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3928 Napisano Februar 14 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sto lepo ne napises treba mi gajba za preljubu 6 1 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Sreda u 19:22 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zaljubu ))))) Treba mir za rad. Tu je sustina. Kanc bez stranaka.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13418 Napisano Sreda u 20:00 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ej, nas si našao... Ženske obožavaju kancelarije. Pogotovo posle radnog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5067 Napisano Sreda u 21:33 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To ti je pos'o koji nema radno vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4514 Napisano Sreda u 22:13 Nemanja Stojanović, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Možda pomogne nekome za inspiraciju: Moja zgrada je imala neku zajedničku sušaru (oko 12m2) koju niko nije koristio nego se gomilalo đubre. Ja sazvao skupštinu, predložio da ja to lepo renoviram, pod, zidovi, vrata, prozor, sve, i plaćam kiriju na račun zgrade. Skupio potpise i sredio kad sam renovirao i stan iskoristio majstore. Renoviranje "kanca" me izašlo nešto preko 1k, a plaćam 40€ mesečno, ugovor na 3 godine. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3928 Napisano juče u 06:32 Astro Puki krsi sva pravila!, 955 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50, X max 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro @Skittles tvoja prostorija nije za preljubu , to je za fanatike koji bi potpuni fokus. Ovde se trazi ipak nesto malo komfornije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2347 Napisano juče u 08:16 Drug član, 1013 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Dođe kući, pita žena, kako je bilo na poslu? Ma ne pitaj, jebeno. 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7746 Napisano juče u 11:38 Drug član, 3188 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...l tačno sam znao... Taj bmw čoveku samo muke pravi... Čim kupiš bmw odma krene pičotina da te saleće, onda moraš gajbu da juriš, pa režija, pa večere, pa odeća finija, pa da se kupaš svaki dan, pa frizeri, pa moraš i da počneš da treniraš - napori su to... ČoEk da poludi.. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1418 Napisano juče u 12:05 Drug član, 923 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: ...l tačno sam znao... Taj bmw čoveku samo muke pravi... Čim kupiš bmw odma krene pičotina da te saleće, onda moraš gajbu da juriš, pa režija, pa večere, pa odeća finija, pa da se kupaš svaki dan, pa frizeri, pa moraš i da počneš da treniraš - napori su to... ČoEk da poludi.. A na speed dial: 1. Žena 2. Devojka 3. Majstor Bane Ovo troje se smenjuju u redosledu shodno pojedincu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1805 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 903 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je Endurac stvarno hteo gajbu samo za sljaku, ali posle ovih saveta tesko da ce ostati pri tome! Promenio pre 11 sati član Gile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...