Jump to content

Moto Zajednica

Sretenje sa Nobelovcima - Kragujevac 15.02.2025.

Recommended Posts

• Drug član, 615 postova
  • Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300

Povezujemo polako sve konce natenane...

Imamo uspostavljen prijatan kontakt sa studentima iz organizacije protesta, i izvukli su nam dva alternativna zahteva :

1. Kamionski transport BG-KG za zaštitnu ogradu. Ukoliko neko ima kamionče, neka se javi, da im to organizujemo. Prebaciće se 13.Februara

2. Pomoć na obodima blokade, motocikl u ulozi redara. Trebaće nam 20-30 voljnih, sa motociklima.

Obzirom da vreme ne planira nas, nego obrnuto, već razmišljamo o većem broju teretnih kombija, da 15. Feb u konvoju voze motocikle, da ih u KG paradno iskoristimo na obodima i redarisanju. Javljajte ukoliko ima dostupnih motocikala i teretnih kombija.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3054 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Samo zbog razlike u pristupu životu i podršci od srca u svemu... kod nas i njih ( a sad ako neko pita ko smo mi, a ko oni...)

May be an image of text that says 'VOLI TE NAROD... ZNAM. M. aa NEKA TRCE ZA TEBE DO SREMSKE MITROVICE!'

• Sviđa mi se 5
  • Haha 7
  • Podržavam 1

• Drug član, 615 postova
pre 41 minuta, maza1 je napisao:

dva alternativna zahteva :

Samo da pojasnim ovo. Redovni zahtevi su objavljeni na aktuelnim sajtovima i prezentacijama na društvenim mrežama. To su klasične donacije. Ove alternativne su više operativne, i trudimo se tu da uskočimo. Deo sa donacijama je na svakome da se uključi koliko želi i može.

• Sviđa mi se 3

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S

Jedan predlog ako imamo vremena i ima volje, da u Sopotu posetimo i pozdravimo porodicu Čupić koja je zagrejala večeras staklenike da klinci imaju gde da prespavaju. Možda i samo da prođemo pored njih i zahvalimo se u prolazu. Ona je lekar, a on doktor tehničkih nauka, nastavnik na Saobraćajnom fakultetu. 

Proizvode organsku hranu i podižu 6 dece. 

IMG_5780.jpeg

Promenio član Ognjen_Nbg
  • Sviđa mi se 22
  • Hvala 1

• U prolazu, 1 post

Koleke bajkeri, ja samo da se predstavim i javim. Nov sam u grupi. Dolazim iz Pozarevca i veoma sam motivisan za ovaj skup. Nisam bas najbolje razumeo koja je ruta do Kg-a, i gde bi bilo najbolje da vam se pridruzim?

• U prolazu, 73 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Street Glide, Ducati Supersport S

1.5km su od centra, pa eto ako se stvore uslovi, ja bih voleo da se zahvalim tim ljudima, značiće im i da nas vide samo kako smo prošli pored i napravili malo buke za njih. 

Promenio član Ognjen_Nbg
  • Hvala 1

• BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750
On 10. 2. 2025. at 21:58, severian je napisao:

Pa vidi da se sretnemo usput. :takoje:

Znaš li u koje vreme ćete prolaziti kroz Mladenovac? Bar nešto okvirno?

• Drug član, 328 postova
  • Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT

@Ognjen_Nbg, mene si dirnuo i orosio mi oči.

To je ta energija, empatija, duša koju su hteli da nam otmu.

Mali bedni ljudi ništavnih života, bolesni od kompleksa i frustracija su svuda oko nas.

E zato Čupići moraju imati priliku da im se ukaže poštovanje.

Kako ćemo, videćemo. 

Zaslužuju!!!

• Sviđa mi se 10

• Integrisan, 8516 postova

@MARE X-ADV @Alexa90 Finalnu rutu i okvirne satnice objavićemo najkasnije u u petak, tj čim svaki detalj ugovorimo sa studentima u kg. 

Ali, grubo rečeno, u Mladenovcu smo oko 11.15h. Čelo kolone.

Kad će biti kraj, e to već zavisi :D Možda i ne bude baš brzo... :)

• Sviđa mi se 2

• Aleksandar Gal, 89 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6

Vidimo se braco kod IKEE u 9:30!
Doniracu 1000+ pistaljki da budemo glasni i van motora! :)

Promenio član MotoAki
  • Sviđa mi se 9
  • Hvala 3
  • Podržavam 1

• Drug član, 615 postova
Pre 5 sati, Ognjen_Nbg je napisao:

Jedan predlog ako imamo vremena i ima volje, da u Sopotu posetimo i pozdravimo porodicu Čupić koja je zagrejala večeras staklenike da klinci imaju gde da prespavaju. Možda i samo da prođemo pored njih i zahvalimo se u prolazu. Ona je lekar, a on doktor tehničkih nauka, nastavnik na Saobraćajnom fakultetu. 

IMG_5780.jpeg

Da li imaš njihov kontakt telefon? Da pokušamo stupiti u kontakt, pa vidimo kako da izvedemo?

• Podržavam 1

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Suzuki V-STROM

Bem vas bas sve, navalili da idete ko deca u prodavnicu igracaka, ne razmisljate da je put težak, trnovit, opasan, pa zimski uslovi, pa nemate garant m+s gume, ledena kiša pod uglom od 75°, pa vetar šumadijski koji lomi grane-najviše one trule...  taman sam milslio da odmorim malo, da pronadjem mir i spokojstvo u 4 zida, da ne gledam nikoga (vas najviše), tv, vince, toplina doma, pa natenane na fb da ostavim po koji komentar... 

Onda skontam da sam sa svakog protesta otišao bukvalno zadnji, iz Ns po magli, susnežici, na 2c... i da sam već u Kragujevcu, te da samo fizički trebam da se dostavim do tamo. Sad kada imam vašu pažnju IDEEEMOOOOO "će izadjemo u udzbenike" 🌹🇷🇸❤🏍 BRAVO burazeri svakom ponaosob!

Ovakva akcijanja i intelektualna revolucija nije vidjena na ovim prostorima (a ni šire), jedinstvo, podrška, dočekivanje, briga, empatija, učestvovati je više nego najdostojanstveniji čin koji neko može sebi da priušti, jer osećaji su neponovljivi!

Peti oktobar je izneo neke "velike promene", ali nije ni blizu sadržajno ovoj senzaciji koja se trenutno dogadja. 

SREĆNO NAM SVIMA BILO! SSSS

PS rezervisem se pod startnim brojem 33 😊

1. Skittles

2. Wizard666
3. Tumbe
4. Maza 1
5. Dzim
6. Robert
7. Peconibc
8. Vaske4s
9. lukaimasa
10. Ibivan
11. Sinclair
12. Milos81
13. TasaBG
14. Ognjen
15. Boshkowski
16. Sara

17. Borzegi

18. Sashac

19. Kingdrom

20. Severian

21. Mare

22. Robi

23. Koja

24. Hacky

25. Burbonski

26. Dotore

27. Baki

28. 

29. 

30.

31.

32.

33. BlesimiR

• Sviđa mi se 8
  • Podržavam 1

• U prolazu, 23 postova

Ma kad je spisak bio bitan osim da se i ovde vidimo simbolično kao i uvek. 😊 Većina poziva i same organizacije je medjusobna. Ali i taj spisak ima svoje čari, da objasnimo kako od 30==>>300 vecina motorasa nije uopste registrovana, mnogi su slučajno obavešteni. Da ovo ostane kao uspomena, kao i hiljade fotki... a najbitniji osecaj nosimo u sebi, i to nema šanse da se prenese, najcistije i najiskrenije emocije. Raspadnu se ljudi usput po nekoliko puta, pa se dižu... 

• Sviđa mi se 3

• Zainteresovan, 579 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000
8 hours ago, Ognjen_Nbg said:

IMG_5780.jpeg

Predlog je sjajan i svakako treba da im se oda priznanje. Razmišljali smo kako bi to najbolje bilo da izvedemo i s obzirom na njihovu lokaciju (slepa ulica, malo skrajnuta iz centra Sopota kroz koji kolona na žalost ni ne prolazi), kao i s obzirom na očekivani sastav kolone sa skoro sigurno baš velikim brojem automobila, skretanje cele kolone sa rute do njihovog gazdinstva je baš teško izvodljivo i trebalo bi nam baš puno vremena da se izokrećemo s tolikim brojem vozila (pogotovo automobila) i kasnije vratimo na rutu. Sa druge strane, ideja i jeste da se podrže i pozdrave ovakvi Ljudi i nekakav gest bi bio sasvim na mestu. Radni predlog je da se od kolone odvoji nekoliko motora i dođe do njihovog gazdinsta, pozdravi ih, isturira, svirne i možda odnese nešto simbolično (majicu, zahvalnicu, nešto tako) u ime svih nas - zahvalnih sugrađana, a eventualno i studenata, pa da se nakon toga ta grupa motora priključi nazad u kolonu. Alternativno, ako neko ima kontakt sa porodicom Čupić, možemo da ih pozovemo na okupljanje ili da izađu na rutu da ih pozdravimo, ako su raspoloženi. To su ideje, slobodno dajte svoju razradu i sugestije, zato ovaj forum i služi.

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: Yamaha Tricity 300
9 hours ago, Ognjen_Nbg said:

IMG_5780.jpeg

image.thumb.jpeg.a31fd8d0d211d8046bc262602810cd56.jpeg

• Sviđa mi se 10
  • Podržavam 1

• Drug član, 873 postova
  • Motocikl: Yamaha R1
pre 31 minuta, Hacky je napisao:

možemo da ih pozovemo na okupljanje ili da izađu na rutu da ih pozdravimo

Mozda je ovo najprakticniji predlog...

• Podržavam 1

• U prolazu, 23 postova
21 minutes ago, severian said:

Jeste, treba nam kontakt sto rece Maza, ako neko ima... 

Zaslužuju počast i 

21 minutes ago, severian said:

Jeste, treba nam kontakt sto rece Maza, ako neko ima... 

Zaslužuju počast i hvala! 

Ja nadjem kontakt, prijatelji mojih prijatelja.

• Podržavam 1

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.

Pokušao sam da rezervišem smeštaj za subotu i to što sam izabrao (jedino povoljno), se ispostavilo da je ipak zauzeto. Elem, nije to poenta, poenta je da me je vlasnica zvala da mi otkaže, jako fina žena, i reče da je ceo grad pozitivno naelektrisan oko celog događaja :) 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja