Jump to content

Moto Zajednica

Kragujevac 15. 02.

Recommended Posts

• Zainteresovan, 749 postova
  • Motocikl: Tdm 900

Prijatelji i kolege

Ogromna je razlika izmedju voznje do NS i do KG. 

Ja bih se rado prikljucio ali zbog povrede noge nisam ni u NS isao. A bas bi mi odgovaralo da razradjujem novi motor... 😁

Lepi suncani dani mame napolje ali racunajte da je jutarnja temp. niska a to je za lokalne sumovite i brdovite puteve bas bas opasno.

Cuvajte se delova koji su u senci jer tu moze biti leda... mozda vas iznenadi trag vode preko kolovoza koji u toj situaciji moze biti ekstremno opasan... 

O rizli i blatu da ne pricam... 

Zelim vam bezbedan put tamo i nazad a ja navijam iz fotelje... nisam bas srecan zbog toga ali izdrzacu jos petnaestak dana

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• 4_tocka_i_karoserija, 1976 postova
  • Motocikl: -

Bukvalno zavisi koju prognozu gledaš

Screenshot_2025-02-09-17-53-44-289_com.opera.browser.thumb.jpg.69e4b96c7121adcb359e2df445882ea4.jpg

Očigledno da je baš tih dana promenljivo, i prognoza jednostavno nije precizna ni pouzdana.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 2368 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

Do subote će se promeniti nekoliko puta. Ja gledam za sutra ujutro, -3 a subjektivni osećaj -8. Al nema vetra...:)

• Podržavam 1

• Drug član, 823 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Opet se neću upisati na spisak za dolazak motorom jer ću povući 4-5 punih automobila da prave "gužvu" u Kragujevcu.

Nego, još uvek nam se nije pojavio simbol za ovaj skup. Treba na vreme nalepnice da se rade. 😁

Promenio član grafigo
  • Sviđa mi se 2

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

Ne obecavam i ne upisujem se ali cu pokusati da dodjem, samo cu kolima i nadam se da ce biti puna kola ludaka...

• U prolazu, 20 postova
  • Motocikl: Suzuki V-STROM

Braćo motoristi, zašto zapomažete ko neke strine na niske temperature, svi uslovi su za vožnju, sve vrste motocikala i guma. Najbitniji faktor za vožnju je predikcija i iskustvo. Nije Kragujevac u Oslu, sneg, led, minus... sve su to uslovi po kojima se vozi motocikl. Nemojte sada da postavljam fotke RR od 200ks ili endura od preko 100ks po kisi, snegu, minusu, blatu... Kapiram da kao dobri drugari svima želite najbolje i svakom da se čuva, ali ovih dana može da se vozi bez ikakvih problema. Manje iskusni vozači mogu da voze samo bez zaletanja s fokusom na promene uslova puta. 

Ko je ovladao na 2 točka može da stigne za manje od 1h u KG, grupa najvise 90min.

PS i najbitnija stavka koju zaboravih, koliko se sećam u manjim i većim grupama svi vodimo računa jedni o drugima, kolona se formira sa vodjom, zatim slabijim vozacima- dobrovoljcima, pa iskusnijima i vozi se kao 1 i kraj balade. Svi krenu, svi stignu. 

Promenio član BlesimiR
  • Sviđa mi se 11

• Nemanja Stojanović, 1463 postova
  • Motocikl: CF RedBull 450 MT

Mislili smo se oćemo nećemo, i mogu da vam kažem da će vožnje biti!

Nije toliko fokus na motorima, koliko na brojnosti u Kragujevcu.

Ovu kratku anketu da li ima zainteresovanih ovde zatvaram, a sada sledi i plan i poziv na konkretnu akciju.

Za pravdu.

Za studente.

• Sviđa mi se 5
  • Hvala 1

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja