severian 18743 Napisano pre 20 sati Integrisan, 8492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Protesti generalno, a i ovaj naš pojedinačni usmeren na podršku, dostigli su maksimalne nivoe brojnosti. Uopšte više nije pitanje šta je dominantno raspoloženje u društvu. Lopta je sada na terenu kako od svega toga kao društvo zaista nešto i da dobijemo. I kako da napravimo sistem, a ne novog lidera (čuvajmo se ovoga, inače ništa nismo uradili! Jer, pretedenti na "presto" sada su na ulicama sa nama, nemajte dilemu). To su izazovi za naše društvo, studenti su tu odličan katalizator i korektor, da vidim toga ko će da im se zameri (jako, jako, jako važno da NAJZAD postoji takav korektiv u društvu, nepotkupljiv i potpuno bez ličnog interesa, a dominantno uticajan! Taj posao bi inače trebalo da rade mediji, ali su slabi i malobrojni i sami puni izazova). Ja sam ipak optimista i mislim da imamo ovoga puta ozbiljnu šansu, ali posao je do nas građana. Svih. Jer, mnogo se ložimo na vođe, to me plaši. 7 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knjigor 154 Napisano pre 20 sati U prolazu, 32 postova Lokacija: Novi Sad, Sremska Kamenica Motocikl: Yamaha XMax 125 (2008) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i onih malo tužnijih informacijama, da upotpunimo vikend u NS. Koliko znam na putu do NS nije bilo problema. U Rumenačkoj ulici je auto oborio našeg drugara Silbaša koji je trebao da bude jedan od redara, a koji je bio na putu za Mišeluk. Motor ne totalna šteta, on je u redu i kod kuće. Bora u Narodnog fronta. Ugao Jevrejske i Bulevara oslobođenja oko 16.45 auto ne bočno udario motor i bacio na stub semafora. Nadam se da je to sve i svima želim brz oporavak. 1 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 434 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimka silaska cele kolone od mosta Duga pa ka Slobodi, nisam od početka bio na raskrsnici ali na snimku su svi.. sem kad sam se u jednom momentu okrenuo da snimi ljude okolo..I da, ne zamerite na ružnim rečima na početku, malo sam onako sa puno ljubavi počastio dragu mi koja me je zajebavala da li mi je teško što nisam i ja došao motorom (išao kolima da bi nju vozio..) Shared album - vladimir borzanovic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 8 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 434 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan I šaljite račune ili šta god, da se uplati za Boru i kome još treba pomoć, čekamoSent from my 23078PND5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silbas 25 Napisano pre 20 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Silbas Motocikl: Suzuki sv650n Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, knjigor said: Evo i onih malo tužnijih informacijama, da upotpunimo vikend u NS. Koliko znam na putu do NS nije bilo problema. U Rumenačkoj ulici je auto oborio našeg drugara Silbaša koji je trebao da bude jedan od redara, a koji je bio na putu za Mišeluk. Motor ne totalna šteta, on je u redu i kod kuće. Bora u Narodnog fronta. Ugao Jevrejske i Bulevara oslobođenja oko 16.45 auto ne bočno udario motor i bacio na stub semafora. Nadam se da je to sve i svima želim brz oporavak. Ja sam taj, da , od sv-a nema nista. A od mene imam povredu dva prsljena lumbalnog dela, nagnjecenje desne butne kosti, leve potkolenice, hematom na levom kolenu, nagnjecenje grudnog kosa, vrat mi je u gipsu i i tako. Sve u svemu kako je moglo dobro sam prosao. 20 1 1 21 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18743 Napisano pre 20 sati Integrisan, 8492 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inače, moram da iznesem jedan utisak, ne znam koliko je ovo mesto (a ni forum za to), ali sam oduševljen. U nedelju, juče, sticajem okolnosti sam dobar deo dana sam proveo sa studentima na dva faxa u NS. Tako se pogodilo. Ljudi moji i kolege, koliko sam samo oduševljen!! Još me drži!! Koliko su dobili na samopouzdanju, kako pričaju, ne samo međusobno, nego sa svima! Deca? Deca q (dizvinete)! Bukvalno, ovo im je formativno iskustvo, sigurni u sebe, borbeni, nepotkupljivi. Ja sam taj dan (uopšte ta tri dana), završio i emotivno i kognitivno raznesen. Treba samo slušati kako donose odluke i učiti. Zlatnu generaciju imamo!!! Zlato, blago... Samo sedeti i slušati, usta ne otvarati, uživati. Znate li zašto tri dana svi plačemo, kada god ih vidimo? Zato što nas podsećaju šta smo u međuvremenu u sebi ubili! Ili izgubili, kako ko. Pa emocije preplave, ne znamo ni sami odakle. Tako su nas jako probudili, mnogo im hvala za to. 33 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9840 Napisano pre 20 sati Drug član, 1981 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Gledam malo pre snimak Nikshe iz kolone, pa mi nešto...... Došli, krenuli u koloni, prošli, prošetali. Pade mi na pamet da verovatno niko od nas neće doživeti nešto slično , svo ovo uzbuđenje na ulicama, aplauzi, oduševljenje kroz koje prolaziš i koje ne jenjava.. Pre toga svaka osoba koja je nešto prekinula i izašla da nas vidi na putu do NS.. Ne znam, teško za procesuirati sve i ubediti sebe da će nekada opet da bude isto ili slicno. Bude toga za Dedamrazijadu, ali ni približno ovako, verovatno jer dosta ljudi ne zna cilj, verovatno misle da se neke budale voze u odelima kroz grad. Zapravo šta lupam, nadam se da nikada više nećemo povodom ovoga da stavljamo motore na ulice. A do tad... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8395 Napisano pre 20 sati Solo Rider, 3214 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, bobi_krofna je napisao: @BaneVuk58 prosto nije mesto ovde... molim admina da tvoj post pa nadole pobrise sve... Ево сам сам га избрисао....немој да се узбуђаваш.....али ниси некад такав.Деловао си ми као тотално опуштен лик кад смо седели и пили кафе и јели пљескавице. Сад нека острашћеност...ок твоја воља..подржавам све и сваког Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 936 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, BaneVuk58 said: Ево сам сам га избрисао....немој да се узбуђаваш.....али ниси некад такав.Деловао си ми као тотално опуштен лик кад смо седели и пили кафе и јели пљескавице. Сад нека острашћеност...ок твоја воља..подржавам све и сваког tu je razlika, ja ne podrzavam sve i svakog Promenio pre 15 sati član bobi_krofna 5 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1226 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Htedoh da napisem da nije sramota napisati koga stvarno podrzavas, a ne sve i svakoga. Ali da,neke jeste sramota. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18743 Napisano pre 19 sati Integrisan, 8492 postova Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 I pored zezanja po kamperskim temama, ovo je trenutak u našem društvu kada postoji iskreno ispružena ruka svima. Svi moramo da vidimo kako ćemo dalje. Nismo neprijatelji. 11 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9840 Napisano pre 19 sati Drug član, 1981 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Dogodine u Malmeu! 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panksi 0 Napisano pre 19 sati U prolazu, 4 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nemam ,) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi video sam opet je bila akcija danas u BGu. I opet bih došao da sam znao. Postoji li neka viber, whatsapp grupa gde se dogovara vreme? Eno me u NS grupi a nema me u BG, malo sramota... Sent from my 2201116SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
newnavy 4 Napisano pre 18 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F800 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Link za Viber grupu: https://invite.viber.com/?g2=AQBfYEp%2Bsa2KZlQsZjNUg33JEYI7EU%2BrtcE%2B1Ng9HNpgmcbGbq9MKK6O%2BLOwDrEY Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1027 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 312.929 Aufrufe · 4.831 Reaktionen | Beli protiv crnih đavola | By NI... WWW.FACEBOOK.COM Beli protiv crnih đavola 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10423 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 2363 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da okačim i ovde, ako smeta - brišem ! (FOTO) "Vulkan je proradio": Skup podrške studentima sa Islanda N1INFO.RS Skup podrške studentima u Srbiji stigao je i iz Rejkjavika. Građani Srbije okupili su se u... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 259 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ја се надам да више неће бити потребе да овако подржавамо младе људе, те да ће наша следећа вожња бити она победничка! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 448 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/1/2025 at 8:47 PM, Sharky - Alex said: Ali ovo moram da podelim sa vama: Krecemo sa pauze iz Pazove, ispred mene crna kava, rekoh nema sanse da je @BokyBoy pored ovoliko motora, a i rece da ce autoputem, cela kolona ide lagano ka NS-u (40-80km/h), masemo i sviramo prolaznicima, oni odusevljeni. Kolega na crnoj kavi smoren, leva ruka na kolenu, mase…. Ali vidi se da ga spora voznja ubija lagano. Stizemo na miseluk kad ono stvarno Boki, slatko sam se ismejao Jel ovo @BokyBoy 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 9 Napisano pre 14 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sada čitam da su dvojica kolega udarena na NS ??? Zašto smo onda nastavili u koloni ? Zašto nismo reagovali na adekvatan način ? Zašto smo dopustili da neko bude ozbiljno povređen ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9840 Napisano pre 14 sati Drug član, 1981 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, RISTA TRAKTORISTA je napisao: Sada čitam da su dvojica kolega udarena na NS ??? Zašto smo onda nastavili u koloni ? Zašto nismo reagovali na adekvatan način ? Zašto smo dopustili da neko bude ozbiljno povređen ? Jer nisu povređeni u koloni, zar misliš da je neko toliko lud da napadne nekog u onakvoj koloni, to bi bilo previše i za ove... Jedan je povređen dok je išao ka mestu okupljanja (sudar, koliko sam razumeo), a drugi je imao tu nesreću sa pokupi kanap i povredi se. Bitno je da su i jedan i drugi ok, rane će zarasti, motori popraviti.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 9 Napisano pre 14 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, ProMaster said: Jer nisu povređeni u koloni, zar misliš da je neko toliko lud da napadne nekog u onakvoj koloni, to bi bilo previše i za ove... Jedan je povređen dok je išao ka mestu okupljanja (sudar, koliko sam razumeo), a drugi je imao tu nesreću sa pokupi kanap i povredi se. Bitno je da su i jedan i drugi ok, rane će zarasti, motori popraviti.. AKo sam pogrešno razumeo, moje izvinjenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9840 Napisano pre 14 sati Drug član, 1981 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nema razloga za izvinjenjem, bitna je briga... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6661 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Drug član, 1912 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Гоша je napisao: Jel ovo @BokyBoy E taj rad, eto ga Boki vozi na svaler gasu @Гоша, lep ti je taj tricity, videh te u par navrata i bas mi zao sto sam morao da prodam svoj. Promenio pre 14 sati član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 9 Napisano pre 13 sati U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao samo par primedbi: nedostatak toaleta, msm moramo uzeti u obzir da nam je prosek preko 45+ U Staroj Pazovi red za toalet, duži nego za kafu. Realno, moramo povesti računa o našim damama koje malo teže trpe tu muku... Kada smo kod Pazove: u onom kafiću poslužili su barem 1000 kafa za dž ! Ja znam da je dečko ispred mene izvadio 1000 dinara, ja sam moju platio 200 dinara (toliko sam imao sitno) i nekako mi je glupo da ostaneo dužni tim divnim ljudima, pogotovo momku i devojci koji su radili kao "na traci". Ne bunim se za Toi Toi, da me ne shvatite pogrešno. Možda bi bio red da upozorimo nadležne da će rastinje na Mišeluku nabujati sa proleća, ja sam dao lično obilan prilog budućoj vegetaciji. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1579 Napisano pre 13 sati Drug član, 599 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Primljeni su predlozi. Stara Pazova van mape neke ozbiljnije organizacije do pre neki dan. Ja potpuni amater, uz par saveta iskusnijih kolega, pa je opet bilo dovoljno zdravo i lepo. Zato ste i došli tako rumeni i veseli do NS-a Toaleti-upisano, 20x više kiflica-upisano, parking postavka -upisano. 5 1 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...