Motorcyclist 17656 Napisano pre 4 sati Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan jbm ne mogu naci parking Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1433 Napisano pre 4 sati Drug član, 915 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno za stiker! @grafigo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17656 Napisano pre 4 sati Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofalna oddluka ici autom...koliko vidim moram izaci iz grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17656 Napisano pre 4 sati Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofalna oddluka ici autom...koliko vidim moram izaci iz grada. edit Imate mesto kod sajma i medicinskog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10810 Napisano pre 3 sati Drug član, 535 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Motorcyclist je napisao: jbm ne mogu naci parking Ako se izgubiš, javljaj. Poslaćemo neku snašu po tebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17656 Napisano pre 3 sati Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Best said: Ako se izgubiš, javljaj. Poslaćemo neku snašu po tebe. Eo me pesacim kod Promenade. Crna rokerica i ranac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boshkowski 125 Napisano pre 3 sati U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je krivo sto nisam tu. Javljajte kako prolazi pomno sve pratim. Do tad, pozdrav iz AmsterdamaSent from my iPhone using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4086 Napisano pre 3 sati Drug član, 1025 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Motorcyclist je napisao: Eo me pesacim kod Promenade. Crna rokerica i ranac Gde si nasao parking? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17656 Napisano pre 3 sati Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Atorn said: Gde si nasao parking? Medicinski fax. I kod sajma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 909 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, eGoooD said: Ekipa iz NS, ima li neko sajlu kvacila f650GS 2005? Evo ostadoh van kolone poneo sam ja set za zamenu sajle u takvim situacijama, zovi na 063380084 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4260 Napisano pre 2 sati Drug član, 483 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Hacky je napisao: poneo sam ja set za zamenu sajle u takvim situacijama, zovi na 063380084 Sta ti je iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17656 Napisano pre 2 sati Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prepoznao me jedan kolega kaze jesi ti onaj sa sekirom iza vrata 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 909 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, vex said: Sta ti je iskustvo A cak ni nemam kvacilo sa sajlom 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1541 Napisano pre 1 sat Drug član, 592 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 846 motora je prošlo kroz Novu Pazovu danas. Do Stare je bilo blizu 900. Posle toga nek drugi broje... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10810 Napisano pre 1 sat Drug član, 535 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Motorcyclist je napisao: Prepoznao me jedan kolega kaze jesi ti onaj sa sekirom iza vrata Pa kad je iza vrata, na leđima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10188 Napisano pre 1 sat Drug član, 1057 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Kolege...vožnja kroz NS je bila nadrealna,to jednostavno treba doživeti tu energiju i radost u narodu kako svi pozdravljaju kolonu bajkera. Sreća kaciga ima naočare za sunce jer suze nisu prestajale da naviru. Ja naivno pre dolaska se nadao da ću naći i upoznati neke sa foruma ali to je palo u vodu jer toliko je motora i ljudi da jednostavno je nemoguće.To je sad manje bitno,bitna je naša poruka studentima a i poruka studenata i građana nama.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 697 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Prepoznao me jedan kolega kaze jesi ti onaj sa sekirom iza vrata Eh sta ostane u malom mozgu citajuci forum! Drago mi je sto sam te sreo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3386 Napisano pre 1 sat Drug član, 2370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Deca skaču, žane plaču muški se klanjaju...sublimacija današnje vožnje od Beograda do Novog Sada, ljudi toliko ste/smo energije sasuli u onoliki narod da to nije normalno! Nakon ovog dana...ne znam zbog čega zapostaviti NIŠ???? I Niš je NAŠ a posmatrajući reakcije ljudi duž rute Bg-Ns...do Niša bih bez problema bio spreman da sa ekipom prođem kroz svako naseljeno mesto...onako natenane!!! 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 73 Napisano pre 59 minuta (promenjeno) U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno mi je isto palo na pamet to, Niš je sledeći Promenio pre 58 minuta član peconibc 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 113 Napisano pre 52 minuta Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Au Beogradjani ....Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano pre 37 minuta Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Borzegi said: Snimio sam celu kolonu na silasku pre mosta Slobode, uz malo mrdanja i skretanja pažnje, ali u svakom sl poslaću čim okačim negde jer je video ogroman.. 17:30 konstantne kolone.. boles' i lek u isto vreme! Sent from my 23078PND5G using Tapatalk Cekamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17656 Napisano pre 23 minuta Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, estel said: Eh sta ostane u malom mozgu citajuci forum! Drago mi je sto sam te sreo! Takodje;) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1827 Napisano pre 21 minuta Drug član, 635 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, maza1 je napisao: 846 motora je prošlo kroz Novu Pazovu danas. Do Stare je bilo blizu 900. Posle toga nek drugi broje... Za prošlo brojanje sam natjerao i familiju da skidaju čarape, pa smo brojali po sto. Sad su mi rekli da se gonim u 3 pm i ja i vi. Praštajte! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 249 Napisano pre 21 minuta Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Наклон организаторима и полицији. Било је сјајно!!! Хвала свима. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2566 Napisano pre 12 minuta Drug član, 1243 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Goran Dakić (@gordak985) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 16 likes, 0 comments - gordak985 on February 1, 2025: "Kraća pauza :-)". Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...