Sharky - Alex 6599 Napisano Utorak u 22:48 Drug član, 1903 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @BlesimiR najlakse je da kliknes ovde (vidi sliku) i izbaci ti najaktuelnije teme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14995 Napisano Utorak u 22:51 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Zeljkamp zasto fotomontaza, on je sa studentske strane eno viri mu indeks. Kazu putnici za Jagodinu "i mi svoj index imamo te obrisase usta" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eGoooD 12 Napisano Utorak u 23:04 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650 GS Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, BlesimiR said: Zdravo drugari, nakon i ove fenomenalne akcije, pitam se kako biti stalno u toku?! Postoji mnogo clanova koji se na ovom sajtu u opste ne snalaze i ja sam jedan od njih. Ako postoji neko objasnjenje kako najlakse doci do najsvezijih tema ili da se promene koreni katalozi, jer samo po pretrazi nije neko resenje. U kontaktu sam sa mnogo ljudi i postoje razliciti predlozi studenata za nove akcije, podrske motociklista, biciklista... ja posto sam i motorista i biciklista mogu da učestvujem u svemu, ali bi mi bilo krivo propustiti neke organizacije koje potiču odavde... Zato bi bilo super da mi neko šibne poruku sa jasnim objasnjenjem kako biti u toku, u ovom trenutku koristim android (mogu i PC), vectori čitaju sve, otvaram sve sadrzaje, sve skripte, ali ove teme kao sto su od 27.01 i za Sonju samo na alfanumeričkoj pretrazi. Iz tog razloga brojni pratioci ostaju NEOBAVEŠTENI!!! Dajte da se to resi i da ove i druge prioritetne teme budu direktno dostupne na homepage a ne da se traze uzaludno. @BlesimiR Kao najsigurnija opcija je u dnu dugme "Follow". Podrazumevan je odabir da salje email za svaki novi post na konkretnoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlesimiR 23 Napisano Utorak u 23:14 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan @eGoooD @Sharky - Alex Ove opcije su mi jasne, ali ono što nije kako direktno naci ove objave. Čak i link koji otvara kroz TOPIC ne vodi na zeljenu temu. Znaci da nije funkcionalan. Svaki link mora da vodi koreno kroz kataloge, i kada se skine deo linka mora da odvede na prethodnicu. Ako me razumete. Pola ispravnog linka mora da vodi tipa Sajt bjbikers/ Grupa teme/ Pod teme/akcije/ I onda tipa 01.02.NS Dakle ispravan link bi bio Forum.bjbikersrs/teme/akcije/01.02.NS U svetu racunara sam od PC XT8088 Promenio Utorak u 23:23 član BlesimiR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1123 Napisano juče u 05:47 Zainteresovan, 234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, bdada said: @Zeljkamp zasto fotomontaza, on je sa studentske strane eno viri mu indeks. Kazu putnici za Jagodinu "i mi svoj index imamo te obrisase usta" Sad si me podsetio, on zapravo i jeste student, 2020. godine je upisao fakultet za košarkaškog trenera (voleo bi da bude kad poraste). Malo mu se izgleda odužile studije 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1123 Napisano juče u 05:53 Zainteresovan, 234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, BlesimiR said: @eGoooD @Sharky - Alex Ove opcije su mi jasne, ali ono što nije kako direktno naci ove objave. Čak i link koji otvara kroz TOPIC ne vodi na zeljenu temu. Znaci da nije funkcionalan. Svaki link mora da vodi koreno kroz kataloge, i kada se skine deo linka mora da odvede na prethodnicu. Ako me razumete. Pola ispravnog linka mora da vodi tipa Sajt bjbikers/ Grupa teme/ Pod teme/akcije/ I onda tipa 01.02.NS Dakle ispravan link bi bio Forum.bjbikersrs/teme/akcije/01.02.NS U svetu racunara sam od PC XT8088 https://forum.bjbikers.com/forum/21-akcije-motociklista/ Teme se nalaze u delu Initiatives and Charity Events. Možeš zapratiti taj deo foruma kroz opciju Follow i stizaće ti obaveštenja o novim temama. Takođe, možeš konkretnu temu da zapratiš i stizaće ti info za svaki novi post. Odličan nam je forum, malo samo dok se navikneš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 974 Napisano juče u 07:15 BJB Maxi Scooter Club, 449 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je ovo što je kolega @Sharky - Alex okačio, evo je ista ta opcija i na računaru. Hronološki poredjani postovi u svim temama, nema šanse da se neka aktivna promaši ako se udje nekoliko puta dnevno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9650 Napisano juče u 07:46 Drug član, 1964 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Vandrokaš je napisao: Kako meni nije stigla poruka sa nepoznatog broja???? Važi ... Jel ima broj neko od njegove žene, kupuje mi se jeftin GS.. 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5387 Napisano juče u 07:49 Drug član, 1596 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Smesti ovo u folder "UCENE" , molicu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rally 1 Napisano juče u 09:52 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Borzegi je napisao: Preneo sam zapažanja, predloge i sugestije koje su napisane ovde i ovo je poruka od studentkinje iz plenuma FONa: Sent from my 23078PND5G using Tapatalk onda su isplanirali i pesacit ce deca koi su planinari i sportisti koi su spremni na taj poduhvat... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano juče u 10:50 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Синоћ испред NCR зграде видио сам мотор са наљепницом Аутокомандоси па бих замолио колегу да се јави јер сам и ја у NCR-у такође 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18591 Napisano juče u 10:53 Integrisan, 8479 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da vam prenesem moje iskustvo i osećaj, ako nešto vredi... Dovoljno je da im verujemo, ali stvarno... otvorimo se i slušajmo ako nešto možemo da pomognemo i to je to. Izuzetno pametno vode SVOJ protest, uopšte nema razloga da im mi nešto predlažemo, ni taktički, ni suštinski. Jesu naše decaa, ali nisu deca, ako me razumete... Na nama je da se bunimo na svakom mogućem mestu, za pravdu. I da tražimo sistem, ne novog lidera. Studenti to, po definiciji, ne mogu sami, oni su samo katalizator, nema ih dovoljno. To je posao za nas građane, sve. Sada imamo ozbiljnu, OZBILJNU priliku da ustvari sredimo svoje društvo. Tj. otvorimo šanse da proces sređivanja počne. Mislim da to ljudi ustvari i prepoznaju i bukvalno ne vidim način da se ta sila zla, mraka, lopovluka i korupcije i ovoga puta može izvući samo jeftinim šibicarskim forama... Hteo sam reći, pa me po običaju ponelo, stvarno nema razloga da predlažemo studentima bilo šta. Ali ima SAKOG MOGUĆEG razloga da ih podržimo u svemu. Eto. 14 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
4FoxSake 152 Napisano juče u 11:19 (promenjeno) U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha mt-03 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi ljudi, Napravljen je community za one koji žele da pruže podršku a stacionirani su u Beogradu ili idu preko Beograda, zarad lakše komunikacije u toku samih događaja, a i lakše informisanosti ljudi koji se ne snalaze na forumu najbolje. Trenutna akcija je podrška u NS iz Beograda i to je inspirisalo kreiranje samog community-ja. Forum naravno i dalje ostaje izvor informacija i sve bitne informacije vezane za organizaciju će biti prenete odavde (ukoliko primetite da nešto fali, budite slobodni da prekopirate informaciju) Pridružite se preko linka ispod! Svi imamo isti cilj, hajde da olakšamo sve što je moguće olakšati! Join Bajkeri uz Studente - BG on Viber https://invite.viber.com/?g2=AQBfYEp%2Bsa2KZlQsZjNUg33JEYI7EU%2BrtcE%2B1Ng9HNpgmcbGbq9MKK6O%2BLOwDrEY Promenio juče u 11:23 član 4FoxSake 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navajo 174 Napisano juče u 11:50 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GN 125 & GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Autokomandosi su bili na visini zadatka Sledeci je Novi Sad Zao mi sto nisam slikala jedan stariji bracni par, maltene bakica i dekica, koji su mi prisli i zamolili za jednu Autokomandosi nalepnicu, jer i oni kod kuce imaju mali motoric, pa bi voleli da zalepe nalepnicu za uspomenu. I onako sam emotivno razvaljena danima, zbog svega sto se desava, jedva sam uspela da se opet ne rasplacem kao kreten, kada su me zagrlili iz zahvalnosti. 23 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 273 Napisano juče u 14:37 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Синоћ испред NCR зграде видио сам мотор са наљепницом Аутокомандоси па бих замолио колегу да се јави јер сам и ја у NCR-у такође Ako je sivi FJR onda je to @Влајко 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4874 Napisano juče u 15:41 Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, ZEMZEM said: Jedan predlog, da ih bajkeri prevezu kao suvozače do NS. Ovo kao zamena za šetnju, slažem se za ovo da je ruta preambiciozna za omladince. Ja baš mislim da je fora da ispešače to, prođu kroz mala mesta, ljudi vide koliko ih je i čuju. To su gradovi u kojima je Ćirilica dnevnik, pa će i efektno biti da lokalci vide i upoznaju studente. SNS se kupi autobusima i vozi po celoj Srbiji. Ova dečurlija svojevoljno šeta za bolju budućnost. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2706 Napisano juče u 16:19 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bbocko je napisao: Pre 5 sati, draki je napisao: Синоћ испред NCR зграде видио сам мотор са наљепницом Аутокомандоси па бих замолио колегу да се јави јер сам и ја у NCR-у такође Ako je sivi FJR onda je to @Влајко Кава је у питању 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1604 Napisano juče u 16:31 Никад не једи жути снег!, 742 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Кава је у питању Прво, није сиви него сребрни али опраштам ти и јесам ја ту и долазим до посла бар једном-двапут недељно али ове недеље нисам био, тек ћу сутра. Ја сам иначе искукао гаражно место и увек се паркирам близу улаза на -1 да сви који посећују гаражу виде налепнице Сент фром мај Шајоми... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 67 Napisano juče u 16:53 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Wikipedia nas je zvanicno uvrstila 10 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2801 Napisano juče u 17:08 (promenjeno) Drug član, 1202 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan To mu dođe kao profesija biti bajker Promenio juče u 17:09 član Džim Džarmuš 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18591 Napisano pre 23 sati Integrisan, 8479 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre dijagnoza 9 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6599 Napisano pre 23 sati Drug član, 1903 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ali u ovom trenutku pozitivna. Verujem da su ovih dana mnogi koji nikada nisu seli na motor pozeleli da budu bajkeri 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14224 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daj te da im u zameni za novac pomognem da postanu bajkeri tako sto cu ja imati lovu a oni R1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3621 Napisano pre 22 sati Drug član, 309 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dvlns je napisao: postanu bajkeri Kamikaza i bajker nije isto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3621 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Drug član, 309 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Sharky - Alex je napisao: Ali u ovom trenutku pozitivna. Verujem da su ovih dana mnogi koji nikada nisu seli na motor pozeleli da budu bajkeri U pravu si 100%. Mislim da smo uradili neverovatnu stvar za motociklizam u Srbiji. Toliko smo izdigli i obojili pozitivom ovu našu strast, (ljubav, stil života, ma kako god) da sam neverovatno ponosan. Velika većina nas matorsona se ceo život borila, pričala, apelovala za pažnju na motocikliste. A onda BOOOM, eksplozija energije i najpozitivnijih vibracija... HVALAAAA PUNO STUDENTIMA. Oni su nam pružili priliku da pokažemo kakvi smo i od čega smo. Za tri dana veći efekat nego decenijama pre toga. IDEMO DALJE, SVI ZA JEDNOG JEDAN ZA SVE!!! Promenio pre 22 sati član Tumbe 14 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...