Jump to content

Moto Zajednica

Podrška studentima na Autokomandi 27.01.2025.

Recommended Posts

• ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Jedan predlog, da ih bajkeri prevezu kao suvozače do NS.

Ovo kao zamena za šetnju, slažem se za ovo da je ruta preambiciozna za omladince.

Ja sam u vojsci na manevrima prelazio 30km pod punom ratnom opremom.

Da priznam varali smo malo, okvire i šta smo mogli iz ranaca popakovali u transportne vreće i u kamion.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 23 postova
  • Motocikl: Yamaha mt-03

Mislim da su iz svih gore navedenih razloga vezanih za kilometrazu i fizičku spremnost odvojili cela 2 dana za taj put. Ne verujem da srljaju nepromisljeno, jer nista dosad nije tako ni bilo. 

A sto se tice pratnje, ne znam koliko je realna, jedino da nam kažu gde će odmarati i u koje vreme otprilike pa da se prema tome organizuje "straža"na tim lokacijama? 

Uostalom, ko ima kontakt neka pita šta im treba ili sačekajmo da nam se jave? 

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 195 postova
  • Motocikl: RD07 '93., šareno govedo..

Preneo sam zapažanja, predloge i sugestije koje su napisane ovde i ovo je poruka od studentkinje iz plenuma FONa:e6f909ce34fe346b5ebb463b6ce9879c.jpg

Sent from my 23078PND5G using Tapatalk

• Sviđa mi se 6

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT

Braćo, 

Zadovoljstvo je biti deo zajednice.  Juce sam bio na autokomandi od 11 do 22:30h na izlaznoj rampi sa atoputa prema kružnom toku ili stadijonu. Jedan predlog ako se slazete, da se pozovu ovi prevoznici sto su vozili za Jagodinu za te prljave pare da se pokazu sad na delu za studente. 

• Drug član, 1964 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Ne treba mešati nikoga ko je bio na pogrešnoj strani, jer će se opet nekada jeftino prodati.

Meni se neki smeju, ali ja bojkotujem sve koji imaju veze sa ovom ... (Da ne lajem), znate i sami ..

Kad kažem sve, mislim zaista na sve, familija, prijatelji, lokali, influenseri, umetnici ...

Svima je izgovor, "ima hiljade drugih, to sam samo ja". Tako su mislili i za proteste i promene, pa evo danas prvih i malih rezultata, kad svako postane svestan svoje veličine...

Promenio član ProMaster
  • Sviđa mi se 17
  • Podržavam 5

• Svrati ponekad, 495 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand

Drugari, ovde je moj uradak. 

Čekamo da vidimo kakav je plan i program vezano za NS. Događaji prestižu jedni druge i verujem da će planiranje i realizacija morati da budu dosta dinamični. 

• Sviđa mi se 14

• Drug član, 912 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR - 2016

Jedno fantastično veče i jedna fenomenalna noć. Svaka čast studentima na organizaciji, dočekao sam zoru i da ne beše posla, ostao bih do samoga kraja. 

Takodje veliki pozdrav za sve ljudine koje sam sreo sinoć i jutros, družimo se ponovo u subotu u Novom Sadu! :)

IMG_9708.jpeg

IMG_9707.jpeg

• Sviđa mi se 5

• U prolazu, 72 postova

Sad mi je poslala studentkinja sa kojom sam u kontaktu, informaciju da planiraju da isu i biciklima i peske za NS.
Poslala mi je ceo PDF file sa planom ali ne mogu da ga ovde uploadujem (ne znam zasto). Tako da cu ostaviti slike fajla.
a4f1b376757192a9f062e8c68855f191.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 261 postova
  • Motocikl: F900 GSA
Pre 3 sati, the_doctor je napisao:

Upravo stigla slika sa nepoznatog broja. Baš sam se obradovao :jee:

@n.luka

IMG-20250128-WA0001.jpg

Kako meni nije stigla poruka sa nepoznatog broja????

Važi ...

• Sviđa mi se 2
  • Haha 8

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Suzuki V-STROM

Zdravo drugari, nakon i ove fenomenalne akcije, pitam se kako biti stalno u toku?! Postoji mnogo clanova koji se na ovom sajtu u opste ne snalaze i ja sam jedan od njih. 

Ako postoji neko objasnjenje kako najlakse doci do najsvezijih tema ili da se promene koreni katalozi, jer samo po pretrazi nije neko resenje. U kontaktu sam sa mnogo ljudi i postoje razliciti predlozi studenata za nove akcije, podrske motociklista, biciklista... ja posto sam i motorista i biciklista mogu da učestvujem u svemu, ali bi mi bilo krivo propustiti neke organizacije koje potiču odavde... 

Zato bi bilo super da mi neko šibne poruku sa jasnim objasnjenjem kako biti u toku, u ovom trenutku koristim android (mogu i PC), vectori čitaju sve, otvaram sve sadrzaje, sve skripte, ali ove teme kao sto su od 27.01 i za Sonju samo na alfanumeričkoj pretrazi. Iz tog razloga brojni pratioci ostaju NEOBAVEŠTENI!!! Dajte da se to resi i da ove i druge prioritetne teme budu direktno dostupne na homepage a ne da se traze uzaludno.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja