Darko Mihajlovic 5387 Napisano Ponedeljak u 19:01 (promenjeno) Drug član, 1596 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan A zbog cega ove tuce ? https://www.instagram.com/reel/DFVutmPoDcZ/?igsh=MXg2cXlzNTA5b3UydA== Promenio Ponedeljak u 19:01 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10762 Napisano Ponedeljak u 19:11 Drug član, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Kolege su na svojim mestima. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boshkowski 116 Napisano Ponedeljak u 19:16 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Dajte info sa terena gde da dođe 5 motora u 22hSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1289 Napisano Ponedeljak u 19:18 Drug član, 1160 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Ponedeljak u 19:20 (promenjeno) Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Имал инфо за смену од 6 до 10? Где и кад? Видео сам да је ту најтање па сам се ту пријавио (тренутно нас је 6). Питам јер ми треба 35 км, да знам за кад да навијем сат... Promenio Ponedeljak u 19:22 član brm-brm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2622 Napisano Ponedeljak u 19:26 ODUSTO OD DIJETE, 2665 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros na ulazu u Juzni bulevar, neki lik je snimao tablice na našim motorima. Rekli nam redari i dali prsluke da ih prekrijemo . Dolazim u 01 na Steco 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3114 Napisano Ponedeljak u 19:27 Drug član, 1834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kazu na rts 1 da nisu mogli da prenesu desavanja sa komande posto su im napali ekipu pa ih policija ispratila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7540 Napisano Ponedeljak u 19:31 Drug član, 3119 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10762 Napisano Ponedeljak u 19:36 Drug član, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: A zbog cega ove tuce ? https://www.instagram.com/reel/DFVutmPoDcZ/?igsh=MXg2cXlzNTA5b3UydA== Rekao da je Peugeot dobar auto. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9650 Napisano Ponedeljak u 19:38 Drug član, 1963 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ide vreme, gde se nalazimo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5387 Napisano Ponedeljak u 19:38 Drug član, 1596 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Organizatori !!! Pisite sta i kako za 22h. Odakle , gde , koga menjamo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14224 Napisano Ponedeljak u 19:42 Ne silazi, 6110 postova Prijavi odgovor kao problematičan Menjamo drzavu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemesis84 4 Napisano Ponedeljak u 19:44 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja krećem iz Umčara za par minuta. Da li se zna gde, šta i kako?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 60 Napisano Ponedeljak u 19:44 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se vratio. Fenomenalna energija, pozitivno sve. Studenti igraju basket, sluša se muzika jede se gulaš i kifle. Imaju punktove sa vodom slatkišima kiflama, hranom tako da je to uvek dobrodošlo. Ja sam bio iz pravca Ustaničke i ušao baš na raskrsnici Juž. Bul i Ustaničke. Policajci nisu raspoloženi da puštaju ali ja sam samo prošao, doduše bio sam sam - posle su me redati sproveli sa još par kolega. Svakako je već ogromna gužva, čisto da znate. oprezno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Ponedeljak u 19:47 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Darkom. Napisite kad i gdeПослато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 742 Napisano Ponedeljak u 19:47 (promenjeno) Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Organizatori !!! Pisite sta i kako za 22h. Odakle , gde , koga menjamo ? Nema ovde organizatora, do sad je funkcionisalo tako sto se pola sat-sat pre smene nadjete na Nis pumpi kod steka, tamo se medju sobom podelite na 3 dela i odete na 3 zadata mesta u 22h. Lokaciju pumpe, lokacije i prilaz lokacijama gde ima okupljenih motora cete naci u ovoj temi na nekoj od prethodnih strana. Pozdrav vidimo se. Pratite temu, kolege javljaju ako je negde potreban veci broj motora ili ako negde nije trenutno moguce proci. Promenio Ponedeljak u 19:49 član matke92 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 409 Napisano Ponedeljak u 19:48 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Morao da se vratim, nema ko da mi prošeta kere 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorzvanigile 91 Napisano Ponedeljak u 19:50 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa GTS300 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, onda NIS pumpa kod steka - 21:30? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 403 Napisano Ponedeljak u 20:00 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo, 21:30 na Stecu, pa čoporativno do cilja ?Jbg kasno video, mi stigli već (nas 10ak), na početku Južnog bulevara smoSent from my 23078PND5G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 67 Napisano Ponedeljak u 20:02 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vratio kuci da odradim nesto pa se vracam za nocnu. Jako je los net pa tako da vecina nema sada pristup forumu. Mene je na juznom pustio policajac mada kada sam izlazio bilo ih je bas puno tu. Vidimo se u 1 na pumpi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15942 Napisano Ponedeljak u 20:17 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte zaboraviti kruzni prilaz kod traktora (srednji punkt), tu je uvek najmanje motora. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1604 Napisano Ponedeljak u 20:17 Никад не једи жути снег!, 742 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Два аутобуса на блокади...Сент фром мај Шајоми... 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 742 Napisano Ponedeljak u 21:17 (promenjeno) Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Molim ekipu koja je od 02-06 da se svi nadjemo na Steku i tamo raspodelimo, okupljanje 01:00-01:30. @ProMaster @Hacky @Fika Bg @Borzegi @BURBONSKI Molio bih ako dodju do interneta neko od ekipe gore pomenute ili ko god da je tamo trenutno da nam javi da li da se razdelimo jednako ili je negde potrebno vise motora. Da li se svuda može prici od 3 lokacije na koje smo se stacionirali ? Isto tako ako je bilo sta potrebno pisite da kupimo usput. Vidimo se. Bajkerski pozdrav. Promenio Ponedeljak u 21:18 član matke92 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 249 Napisano Ponedeljak u 21:21 (promenjeno) Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze se prici ustanickom, kao ni od hrama svetog save. Najlakse je sa kruznog toka autokomanda, zatim juzni bulevar, kao i oba iskljucenja za autokomandu sa autoputa (i pre i posle samog nadvoznjaka) kada se ide u smeru ka Nisu. Promenio Ponedeljak u 21:21 član sasa_f1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18591 Napisano Ponedeljak u 21:22 Integrisan, 8479 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od 01h je skup na Steku za sve, osim jedne dogovorene ekipe koja ostaje na blokadi. Nesto pre 02h krećemo svi zajedno na blokadu, gde nas čekaju i traktori. Sve je ok, price su samo price, ali da price i ostanu samo price apsolutno je jako važno da nas za tu grupu bude što više. Ko god može, trenutak je večeras da se dodje. Ovu blokadu ne sme da ubije jutro! Vidimo se. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...