Jump to content

Moto Zajednica

Kupio bih Alfu

Recommended Posts

• Zainteresovan, 524 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900

Dve godine uživam u Giulietta-i 1.4 TB MultiAir, 170 konja i jedino za šta ću taj auto zameniti je Giulia. Šest meseci sam lovio da nađem u toj opremi baš taj motor. Dobre sveže letnje gume na nju, Rudnik - Topola, i sve slične dobre deonice kuda i motore vozimo, ovo auto oduševljava! Čak i običan uspon na vrh Avale bude zabava uz fantastično vrištanje motora. Upravljivost, ogibljenje, pozadi multilink.. stvarno auto napravljen za one koji u tome znaju da uživaju. Nije auto koji je namnjen prevozu od one čuvene tačke A do čuvene tačke B, ne bih ga preporučio ni za grad, tvrd je mnogo, ne bih ga preporučio ni za porodični automobil, ali za jurcanje po krivinama, uhhh.. Održavanje (servise) radim kod majstora u kaluđerici koji mi je ranije održavao VW, i dobar je dečko stvarno ali bih ipak voleo da je neko specijalizovan za Italijane malo pretrese. Tako da, @Darko Mihajlovic ljubazno bih molio i ja za taj kontakt? Pogotovo što mi je to u komšiluku.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 227 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
1 hour ago, Darko Mihajlovic said:

Goran, na daleko hvaljen , ali na daleko svi imaju zesce losa iskustva sa njim...

Burazeru moj...ako zelis dobrog , sta dobrog , najboljeg majstora za fiat i alfu - auto servis Laki , zarkovo. Odgovorno tvrdim da su daleko ispred svih po pitanju servisa za italijane, uz normalne cene ..ako resis , javi se da ti dam broj od gazde ili majstora , da te najavim i kazem im da je "neko naš" i sve ok

Hvala ti, imam za sada ovog momka, a ako mi zatreba za nešto, kontaktiram te!

Ovo je prvi put da sam stvarno zadovoljan, zamenio mi je uz to još dosta sitnica koje nisam naveo, stvarno se baš maksimalno posvetio. 

• Podržavam 1

• Drug član, 1545 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400
pre 12 minuta, Marek1987 je napisao:

Dve godine uživam u Giulietta-i 1.4 TB MultiAir, 170 konja i jedino za šta ću taj auto zameniti je Giulia. Šest meseci sam lovio da nađem u toj opremi baš taj motor. Dobre sveže letnje gume na nju, Rudnik - Topola, i sve slične dobre deonice kuda i motore vozimo, ovo auto oduševljava! Čak i običan uspon na vrh Avale bude zabava uz fantastično vrištanje motora. Upravljivost, ogibljenje, pozadi multilink.. stvarno auto napravljen za one koji u tome znaju da uživaju. Nije auto koji je namnjen prevozu od one čuvene tačke A do čuvene tačke B, ne bih ga preporučio ni za grad, tvrd je mnogo, ne bih ga preporučio ni za porodični automobil, ali za jurcanje po krivinama, uhhh.. Održavanje (servise) radim kod majstora u kaluđerici koji mi je ranije održavao VW, i dobar je dečko stvarno ali bih ipak voleo da je neko specijalizovan za Italijane malo pretrese. Tako da, @Darko Mihajlovic ljubazno bih molio i ja za taj kontakt? Pogotovo što mi je to u komšiluku.

Evo i broja i adrese .. 

Peca je tamo majstor br 1 i njega trazis ( da ne ostavljam bas njegov priv broj na forum ) , kazes da ih je preporucio Darko , muzicar ili bajker , znace sve na dalje ..i uzivaj . Videces, nisu klasicni menjaci delova , vec i poprave kad sta treba...

Screenshot-2025-01-23-13-19-43-00-8ceee6

Ja sam 10 god vozio Italijane samo zbog njih... Naci dobar i pouzdan servis je vise od pola posla da imas siguran auto ..

A em normalni sa cenama , em u komsikuku ..

Promenio član Darko Mihajlovic
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Pažljivo prati, 624 postova
  • Motocikl: Husqvarna 701 enduro

Klinac moj stigao u red za prvi auto. Naravno kao i svaki klinac hoće nešto malo da izgleda sportsko i kupimo alfu 147 u blackline opremi 110ks benzinac naravno jer je dizelas za kombi i tako neko teretno auto a to već imamo u kući, vozio je neke 3 ili 4 godine i sada bi nešto malo veće i naravno ništa sem alfe. Pre nekih 5,6 meseci uzmemo TBI u TI opremi koža elektro sedišta i sve ostalo. Ja sam baš svašta probao imao 4 BMWa ali kako ovo auto lepo leži i kako brutalno povlači iznenadio me 100%. Naravno kada smo malo pričali pre neki dan o autima kaže ja sledeće uzimam za nekih 5 godina Juliu, Te priče kvari se curi ulje i ostale budalaštine su glupost ako je auto održavan kako treba i ako se nastavi tako održavati služiće kao i mercedes 123. Ako se lomiš između JTD i TBI ja bi glasao za TBI pravi doživljaj jednog takvog automobila. Nisam imao priliku da se vozim u 2.4 ali mislim da registracija baš mnogo kvari gušt

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja