Dejanac 9 Napisano pre 20 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Ja sam Dejan iz Smederevske Palanke, 48 godina. Dugo godina vozio neke gradske skutere i manje motore, od jula 2024 vlasnik Honde NX500 (CB500X za 2024). Pozdrav svima 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1757 Napisano pre 20 sati Drug član, 1010 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 103 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10188 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, i dobrodošao ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1549 Napisano pre 17 sati Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао комшија!Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 128 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 38 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsija i dobrodosao... Ja sam rodom iz Selevca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1189 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz CerovcaSent from my M2101K6G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8153 Napisano pre 13 sati Drug član, 1713 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam došao Dejane! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 304 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...