Jump to content

Moto Zajednica

odmor motora u Srbiji

Recommended Posts

• Enduraš, 6393 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ovaj se naplašio kao da će ljudožderi da ga prožderu ako mu se pokvari motor. Da je neko stvarno toliko prešao afrikom znao bi da jedino regler i pumpa za gorivo mogu da crknu na tom motoru i imao bi rezervu sa sobom. Sve ostalo je palamudjenje i izvlacenje brojeva telefona iz nekog razloga. 

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 342 postova
  • Motocikl: trenutno bez motora

Ma da,ovo neka vještačka neinteligencija pokušava skupljati brojeve telefona za ko zna koji svrhu 

• Podržavam 1

• U prolazu, 15 postova

Momci pojašnjenje.........Ja sam ljudsko biće koje je turista na motoru,nisam vještačka inteligencija....mnogo sam našao da prevozim motore po Srbiji i Bosni,ali glavni problem je što ne mogu da otvorim sa njima jer ne znam srpski jezik... treba mi neko od vas koji govori italijanski ili najviše engleski da bi mogli da komuniciram sa transportnom kompanijom... hvala

• Svrati ponekad, 410 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)

Engleski vise ljudi zna u Srbiji nego u Italiji, i to solidno vise.

Screenshot 2025-01-22 at 08.56.10.png

Promenio član Blackened
  • Haha 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 811 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer
Pre 2 sati, diabolikserbia je napisao:

Momci pojašnjenje.........Ja sam ljudsko biće koje je turista na motoru,nisam vještačka inteligencija....mnogo sam našao da prevozim motore po Srbiji i Bosni,ali glavni problem je što ne mogu da otvorim sa njima jer ne znam srpski jezik... treba mi neko od vas koji govori italijanski ili najviše engleski da bi mogli da komuniciram sa transportnom kompanijom... hvala

@diabolikserbia ako ti ne pomažu brojevi telefona koje smo ti već poslali onda je jedino rešenje da zoveš našeg predsednika. On svakako nikad ne spava, a u njegovom opisu posla je pored svega i pomoć na putu. U najgorem slučaju dobićeš povećanje plate 31% kumulativno tokom ove godine, tako da ćeš imati pare i za popravku motora.

Za najbržu pomoć na putu najsigurnije ti je da na motor osim italijanske okačiš još albansku i hrvatsku zastavicu pa će svi koji naiđu momentalno da zasuču rukave da ti pomognu...:rolleyes:

• Haha 8
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000A

Tako je!

Da je precednik nama živ i zdrav 100 godina!

...U prugasto odelo!!!

A ti prijatelju iz Italije,upiši lepo kurs srpskog jezika i rešen problem,i u Srbiji,i u Hrvatskoj,i u Bosni...Posle toga mož' se i bratimiš sa naši mehaničari!

Promenio član Elmilorad
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1016 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000.
2 hours ago, ZoraNS said:

@diabolikserbia ako ti ne pomažu brojevi telefona koje smo ti već poslali onda je jedino rešenje da zoveš našeg predsednika. On svakako nikad ne spava, a u njegovom opisu posla je pored svega i pomoć na putu. U najgorem slučaju dobićeš povećanje plate 31% kumulativno tokom ove godine, tako da ćeš imati pare i za popravku motora.

Za najbržu pomoć na putu najsigurnije ti je da na motor osim italijanske okačiš još albansku i hrvatsku zastavicu pa će svi koji naiđu momentalno da zasuču rukave da ti pomognu...:rolleyes:

Za još bržu pomoć na putu, na sve navedeno, najbolje da mu se motor pokvari u Feketiću. Tad ne dolazi kombi za šlepanje, već doleće helikopter. 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 413 postova
  • Motocikl: Nmax 155
On 20. 1. 2025. at 20:57, igogitar je napisao:

does angry fire glows and fires from exhaust of your Africa? Do your brakes screeching?

Za braću sa foruma pitanje-vještačka neinteligencija ili neki trol,onaj što mu seva ljuta vatra i krljaju kočnice? 

Za kolegu @serdarevic tačno vidiš da nije AI u pitanju, jer je kao svaki pravi Balkanac u vicu zahebao glupog Engleza i u konkretnom slučaju mu uvalio vespu kojoj krljaju kočnice. Ovom fali šlifa i sve kao neka tetka kuka, šta bi radio da mu sevne ljuta vatra, klasična potvrda da AI nije sa naših prostora...

• Haha 3

• Drug član, 811 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer

@diabolikserbia verujem ti ko našem predsedniku da si ljudsko biće. Pošalji mi u porukama svoj broj telefona pa ću te nazvati (preko Vibera) da se dogovorimo oko pomoći. To znači da nema više potrebe da tražiš pomoć od ostalih. Kada stigneš u Srbiju iznajmiću kombi i pratiću te od ulaska u Srbiju pa sve do LUKE U BOSNI (to nije bosanski Luca Brasi (sigurno znaš vašeg sa Sicilije) nego "Port in Bosnia - eng.").

Šta drugo da ti kažemo, ako si pravi čovek @diabolikserbia  "MI TE VOLIMO" a ako si stvarno čovek tvoj odgovor bi bio ................. :rolleyes:

Promenio član ZoraNS

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja