dule2812 1613 Napisano Februar 8 Zainteresovan, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ако не узмем ову Вантруе ових дана онда ћу да видим преко кад већ идем. А цене су исто ту негде 120,130е Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8743 Napisano Februar 8 -, 1883 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, dule2812 said: Јел знаш неку радњу, где их купују? https://www.emag.hu/dvr-auto-kamerak/c?nav_id=2265&nav=homepage&nav_ref=children-313-1-1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 290 Napisano Februar 8 Zainteresovan, 731 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/7/2026 at 9:24 PM, mihajlovic11 said: .. ja bih na tvom mestu tamo i kupio 70mai A810. Imas preporuku bas za taj model? Gledao sam A810S i cene su 200+, a bas mi se svidja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 147 Napisano Ponedeljak u 06:30 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan 70mai a810 ima drugar već par godina, to je vrhunska kamera koja pravi odlične snimke.Predpostavljam da je a810s još bolja, nemam ličnih iskustva.Uglavnom, a810 i a810s su skoro iste kamere, verovatno su na a810s ispeglali neke "dečije bolesti" koje imaju modeli koji se prvi pojave na tržištu. Ako ti nije bitna cena, nećeš pogrešiti ni sa jednim modelom koji kupiš.Evo, ja sam sa mojom a510 izuzetno zadovoljan, iako je dosta jeftinija.....Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke92 798 Napisano Ponedeljak u 09:43 (promenjeno) Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: RS 125; Derbi GP1 250; ZX4RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja porucih prosle nedelje A510+RC11 zadnju u kompletu, sa dostavom 110e, za razliku u ceni u odnosu na 810, mislim da ce i ova da radi posao kako treba. Javljam svakako utiske Promenio Ponedeljak u 09:43 član matke92 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5197 Napisano Ponedeljak u 11:00 Ne silazi, 5645 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam u auto kamericu, snima napred, a povezana je i još jedna za pozadi (došle sa autom). Kad se ugasi auto, resetuje se datum i vreme. Da li u sebi ima bateriju koja treba da se zameni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6621 Napisano Ponedeljak u 13:51 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi d aima svoju bateriju zbog onog kad stoji auto ili kad se nesto nedaj boze desi da ima da snimi, mozda je integrisana i tu ne mozes nista, ne radi ni moja 70 mai kad se ugasi auto, sve resetuje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2462 Napisano Utorak u 08:45 Drug član, 1438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Moja 70Mai namestena da se gasi kad se skine sa kontakta, ali pamti vreme, sto ce reci da ima neku baterijicu za memoriju. Inace jako lepo radi iako je vise ne 'pipam' ,kao kad sam ne uzeo. Svakodnevno 8-10 sati snimanja, bar 50 paljenja i gasenja i sve radi ako i prvog dana 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 147 Napisano Utorak u 13:19 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Ja porucih prosle nedelje A510+RC11 zadnju u kompletu, sa dostavom 110e, za razliku u ceni u odnosu na 810, mislim da ce i ova da radi posao kako treba. Javljam svakako utiske Napravio si odličan izbor, plaćeno-dobijeno.Samo jedna mala napomena u vezi memorijske kartice.Pod obavezno kupi memorijsku Ultra HD 4K, V30 U3, ovako nešto.....Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 147 Napisano Utorak u 13:36 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi d aima svoju bateriju zbog onog kad stoji auto ili kad se nesto nedaj boze desi da ima da snimi, mozda je integrisana i tu ne mozes nista, ne radi ni moja 70 mai kad se ugasi auto, sve resetuje.Svaka kamera ima svoju bateriju koja je inače jako slaba, tipa i kada je nova ne drži više od pola sata.Ne znam za druge marke ali za 70mai se koristi hardware kit UP02, on obezbeđuje stalno napajanje kamere, i kada je auto ugašen i obezbeđuje video nadzor.Povezuje se direktno na osigurače, a ne preko upaljača.Ovako izgleda.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6621 Napisano Utorak u 14:45 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moja je bila vezana na mediju pa se gasila. Nadjem ovaj kabal pa cu vezem na osigurace. Moja je starija pa je gps u nosacu a ne u kameri pa mi ne radi vise gps, pracenje trake i sta vec ima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 147 Napisano Utorak u 15:33 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan E da, to je bio problem sa starijim modelima, vezano na GPS i ADAC.Evo kratkog uputsva za povezivanje hardwera....Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 939 Napisano Utorak u 17:04 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, RankoBg87 je napisao: Moja je bila vezana na mediju pa se gasila. Nadjem ovaj kabal pa cu vezem na osigurace. Moja je starija pa je gps u nosacu a ne u kameri pa mi ne radi vise gps, pracenje trake i sta vec ima. Imam resenje za gps,vicite ako treba? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6621 Napisano Utorak u 17:26 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 939 Napisano Utorak u 20:10 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kamera u stvari gubi kontakt sa gps modulom,nije nikakav kvar. Jedno od resenja je bilo da se lemilicom "doda" malo kalaja na kontakte (dodao sam na gps modul da nebih zeznuo kameru) probao trajalo malo i opet isti problem. Onda sam uzeo isteklu licnu kartu (ovu "novu" plasticnu) presavio je na pola i zavukao izmedju kamere i gps modula. Racunam da moze i bilo koja slicna kartica bankovna itd... Posto je plasticna normalno da se "vraca" nazad i tako zapinje kameru o gps modul. Tako mi radi vec neko vreme i nema problema. U pocetku sam je bio zavukao sa donje strane,radilo je i tako ali sam kasnije probao sa gornje strane i tako mi i sada stoji. Probajte nista vas ne kosta a radi posao Nemam slike da dokumentujem kako izgleda ali ako je potrebno recite pa da sutra uslikam 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 290 Napisano Sreda u 15:26 Zainteresovan, 731 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/9/2026 at 7:30 AM, mihajlovic11 said: Uglavnom, a810 i a810s su skoro iste kamere, verovatno su na a810s ispeglali neke "dečije bolesti" koje imaju modeli koji se prvi pojave na tržištu. A810S je bez baterije, A810 i A510 su sa baterijom, a to pokusavam da izbegnem. Ima u Madjarskoj za 200e komplet, ali ne salju van Madjarske. Ne znam koliko je kod nasih preprodavaca. Hvala za informacije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 147 Napisano Sreda u 15:37 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu... Pa onda je jeftinije kod nas..... 70MAI A810S+ thread-locking camera set - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Poručujemo robu iz EU - sve potpuno novo i fabrički zapakovano Dostava 3-8 radnih dana Sigurna isporuka - maksimalno obezbeđeno i dobro upakovano Slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...