Gajo Sevojno 1570 Napisano pre 2 sati Drug član, 1311 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ovde hrabrih koji smeju da sami prespavaju u šumi na planini ? Prošle godine sam počeo da kampujem na moto turama i mnogo mi je se svidelo, svaki put sam bio u društvu i u kampovima, jednom samo na divlje u blizini plaže na Sardiniji.. Ove godine nemam "žrtvu " koja bi išla samnom, a mnogo me privlači da idem negde sa endurom u planinu i da tamo kampujem.. znam nije pametno sam voziti enduro ali to sam već istudirao, kad vozim sam ne pravim puno rizične poteze i ne idem na terene gde nisam siguran da ne mogu proći sam.. jedino mi je kampovanje jos problem, mislim da bi se us...o živ ako bi čuo noću neko pucketanje grana u šumi.. a verujem da se čuje... ima li saveta kako pobediti strah? Jedino sto mi pada na pamet je par piva i bromazepam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8279 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Solo Rider, 3178 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na nekim vukojebinama da sam se posle pitao ...koji mi je qrac to trebalo. Npr. pekao sam neki roštilj i pojaviše se kerovi...3-4....pa nikako da odu, u drugom slučaju ...spustih se do jednog vodopada na putu za Rajac...jedva se ispentrah uzbrdo...Ostrvica je bila boza. Pričao sam sa jednim Amerom koji na YT izbacije klipove i pitah ga vezano za zveri i ljudske i animalne. E pošto je to Amerika ...kaže da je naoružan. Taj uslov ispunjavam ali primena je malo zajebana. Na kraju sam odustao od divljih varijanti , pa ako moram biti sam ...onda ipak regularni kamp i to je to. Možda je to razlog što mnogo avanturistički ne zalazim van asfalta.......ovim mladjima je to smešno , ali doći će i njihovo vreme Promenio pre 2 sati član BaneVuk58 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4283 Napisano pre 2 sati motoras, 2471 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa oružje je uvek opcija. Mislim, u nekoj vukojebini gde nema nigde nikog možeš da roknes i vuka i medveda i da to niko ne zna. I nekog bandita ako te napadne. Fik i gotovo. Zajebavam bre. Mi kampovali na Tari. Kaze drugar, pa na Tari živi medved!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 303 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8279 Napisano pre 2 sati Solo Rider, 3178 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Predlažu petarde kao opcija za odvračanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6218 Napisano pre 2 sati Drug član, 3032 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj @lord_oblivion On se nakampovao i sigurno je jedan od najiskusnijih kampera po šumama i gorama kojeg poznajem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 197 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za medvede i ostale živuljke postoje one velike boce biber spreja koje izbacuju mlaz i preko 7-8 m ali nisu jeftine ... Promenio pre 1 sat član Ivanhoe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1570 Napisano pre 1 sat Drug član, 1311 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pričao sam skoro sa drugarom koji je odrastao u kolibi u Bosanskim planinama..kaze neće medo , a sto se tice pomagala, kaze dokse ti probudis, izvadis suzavac, pistolj, petardu ili sta vec, medo pojede glavu već. Jedini savet sto mi je mogao dati je da ne jedem u kampu i da ne nosim hranu.. mislim se, jebes onda kampovanje ako ne zapalim vatricu i nešto ne okrenem.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1570 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1311 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Ivanhoe je napisao: Za medvede i ostale živuljke postoje one velike boce biber spreja koje izbacuju mlaz i preko 7-8 m ali nisu jeftine ... Imam, nabavio sam 3 , bila promocija na Amazonu 2+1 Promenio pre 1 sat član Gajo Sevojno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...