Jump to content

Moto Zajednica

Sam u šumi u šatoru

Recommended Posts

• Drug član, 1311 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr

Jel ima ovde hrabrih koji smeju da sami prespavaju u šumi na planini ? Prošle godine sam počeo da kampujem na moto turama i mnogo mi je se svidelo, svaki put sam bio u društvu i u kampovima, jednom samo na divlje u blizini plaže na Sardiniji.. Ove godine nemam "žrtvu " koja bi išla samnom, a mnogo me privlači da idem negde sa endurom u planinu i da tamo kampujem.. znam nije pametno sam voziti enduro ali to sam već istudirao, kad vozim sam ne pravim puno rizične poteze i ne idem na terene gde nisam siguran da ne mogu proći sam.. jedino mi je kampovanje jos problem, mislim da bi se us...o živ ako bi čuo noću neko pucketanje grana u šumi.. a verujem da se čuje... ima li saveta kako pobediti strah? Jedino sto mi pada na pamet je par piva i bromazepam 😅

• Haha 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Solo Rider, 3178 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

Bio sam na nekim vukojebinama da sam se posle pitao ...koji mi je qrac to trebalo. Npr. pekao sam neki roštilj i pojaviše se kerovi...3-4....pa nikako da odu, u drugom slučaju ...spustih se do jednog vodopada na putu za Rajac...jedva se ispentrah uzbrdo...Ostrvica je bila boza. Pričao sam sa jednim Amerom koji na YT izbacije klipove i pitah ga vezano za zveri  i ljudske i animalne. E pošto je to Amerika ...kaže da je naoružan. Taj uslov ispunjavam ali primena je malo zajebana. Na kraju sam odustao od divljih varijanti , pa ako moram biti  sam ...onda ipak regularni kamp i to je to. Možda je to razlog što mnogo avanturistički ne zalazim van asfalta.......ovim mladjima je to smešno , ali doći će i njihovo vreme 😉

Promenio član BaneVuk58
  • Hvala 1

• motoras, 2471 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Pa oružje je uvek opcija. Mislim, u nekoj vukojebini gde nema nigde nikog možeš da roknes i vuka i medveda i da to niko ne zna. I nekog bandita ako te napadne. Fik i gotovo. 

Zajebavam bre. 

Mi kampovali na Tari. Kaze drugar, pa na Tari živi medved!!! 

• Haha 1

• Svrati ponekad, 126 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure

Za medvede i ostale živuljke postoje one velike boce biber spreja koje izbacuju mlaz i preko 7-8 m ali nisu jeftine ...

Promenio član Ivanhoe

Pričao sam skoro sa drugarom koji je odrastao u kolibi u Bosanskim planinama..kaze neće medo 😅, a sto se tice pomagala, kaze dokse ti probudis, izvadis suzavac, pistolj, petardu ili sta vec, medo pojede glavu već. Jedini savet sto mi je mogao dati je da ne jedem u kampu i da ne nosim hranu.. mislim se, jebes onda kampovanje ako ne zapalim vatricu i nešto ne okrenem..

• Haha 1

pre 5 minuta, Ivanhoe je napisao:

Za medvede i ostale živuljke postoje one velike boce biber spreja koje izbacuju mlaz i preko 7-8 m ali nisu jeftine ...

Imam, nabavio sam 3 🙈, bila promocija na Amazonu 2+1

Promenio član Gajo Sevojno
  • Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja