Jump to content

Moto Zajednica

Most na Adi, 8.01.25

Recommended Posts

• Drug član, 1005 postova
  • Motocikl: Lep

Iskreno se nadam da je ziva i sa sto manjim povredama. Ipak je hladno, moguce da je lagano isla i da se nije mnogo razbila.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2502 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET

08.01, čemu vožnja na dva točka... 

Gledam u Subotici, bio je neki 25.12, hladno napolju, magla, klizavo, klinci natezu 125ice, samo sam rekao sebi nek vam je Bog u pomoći. 

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4

A zašto se ne bi vozilo pobogu, koje je to idealno vreme za voznju, juče je bilo 15stepeni. Moja majka bi rekla čemu vožnja motora uopšte, ona bi to zabranila i spalila ta čuda kako sama kaže.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 7

• Integrisan, 5086 postova
  • Motocikl: Suzuki GSR600
1 hour ago, milosducati said:

A zašto se ne bi vozilo pobogu, koje je to idealno vreme za voznju, juče je bilo 15stepeni. Moja majka bi rekla čemu vožnja motora uopšte, ona bi to zabranila i spalila ta čuda kako sama kaže.

Ne zivimo na istom mestu.

Traktori, radne masine, blatnjav+hladan+mokar put, rizla. 

Vi nemate tamo traktore i izlazne puteve sa njiva.

• Podržavam 2

• Drug član, 1791 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Nek su svi ucesnici dobro, to je ono najvažnije. 

Al imamo iskope svuda po gradu, iznose blato i svasta na ulicu, auto mi do krova bude prljav, sad cu da operem i idem do Batajnice pa cu opet da slikam, siguran sam da ce biti prljav. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 2502 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
3 hours ago, milosducati said:

Idealno je vreme kad asfalt i gume mogu da se zagreju, to znaci da temperatura duže vreme bude u plusu. Džabe je tebi 15c napolju ako je prethodnih 2 nedelje bio minus, a prošlu noć bilo 0c i asfalt hladan ko led. Na to dodajmo blato, mokre kolovoze itd. 

Kako su to tačno dobri uslovi za vožnju dvotockasa? 

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4
pre 17 minuta, drmilan_ je napisao:

Idealno je vreme kad asfalt i gume mogu da se zagreju, to znaci da temperatura duže vreme bude u plusu. Džabe je tebi 15c napolju ako je prethodnih 2 nedelje bio minus, a prošlu noć bilo 0c i asfalt hladan ko led. Na to dodajmo blato, mokre kolovoze itd. 

Kako su to tačno dobri uslovi za vožnju dvotockasa? 

U normalnoj vožnji niti mokar, a ni hladan asfalt ne predstavlja problem, u sustini stvar se svodi na lični izbor, ja nisam imao problem nikakav ni danas, ni juče, ni krajem decembra sa gumama, naravno  imaš još milion faktora koji utiču na sam pad. Sve to, hladan asfalt, ne zagrejane gume ulazi u obzir kad su u pitanju forsirana kočenja i ekstremno korisćenje mogućnosti motora i guma. A i leti isto kad se vozim van BG nailazim i na blato i na rizlu i na mokar kolovoz. Ko se ne oseća prijatno ne treba da vozi u tom periodu to poštujem skroz i to je to. Meni je limit led i sneg na ulici tada ne vozim. A kapiram da ima ljudi koji sa crossevima voze i sneg jer generalno kad pogledas ako voze blato pa sneg je mala beba na offu.

Promenio član milosducati
Pravopisna greška
  • Sviđa mi se 3

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX "98 / BMW F800GS "24

Nadam se da je devojka dobro. Video sam svuda da se priča o tome ali nigde ne videh da pišu o njenom stanju.

Asfalt je inače mokar i meni se u nekim momentima činilo da je led na kolovozu. Ali nije samo je jako jako klizavo kada je mokro.

Tu na tom mostu je i meni pobegao točak malo pre nedelju dana kada sam prelazio preko metalnog dilatacionog spoja. Pažljivo vozite dok se ne osuši skroz asfalt.

• Drug član, 3031 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Sad se vratih s kraće vožnje po Ralja-ringu. :D:D :D 

U senci vlažan kolovoz, u sredini trake štroka (mešano-rizla, prašina, blato), u nekim delovima suvo suvcato. Ne preterujem, čak sam malo oštrije vozio kad visdim da su krivine suve (valjda ću uspeti da pogodim i održim čistu liniju :D :D :D ). Lepa vožnjica, januar je, ne zapinjem i sve je super. Bedevija radi kao san.💘

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 1

• Zainteresovan, 432 postova
  • Motocikl: k9

Devojka je bila suvozac. Ima prelom potkolenice. Momak je vozio, lakse povrede. Kasno kocio, udario u auto ispred🙁

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja