Jump to content

Moto Zajednica

Vožnja za studente br2: 7.1.2025.

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: F 800 gs
1 hour ago, bobi_krofna said:

verujem da mnogi od nas samostalno odu, pridruze se kad god je prilika, ali eto verujem i da bi nase pojavljivanje u grupi imalo jaci efekat, ja zaista mislim da ovoj omladini treba neko da bude njihovi navijaci, njihovi lojalisti, njihove kobre :)

ajmo kolege, jednom se ovo desava da bobi pere motorce za skup!

1.bobi krofna

2.milosducati

+1 filip ✊

Sutra na rts motorom?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: plavi
4 hours ago, Fika Bg said:

+1 filip ✊

Sutra na rts motorom?

ja sam mislio da se okupimo kao podrska petnaestominutnoj bloladi na nekoj od saobracajnica, kako smo vec i isli, a iduce subote je recimo prognoza cak 12° :)

kolega @Skittles je verujem u pravu, sto bolje vreme, bice nas vise?

1.bobi krofna

2.milosducati

3.Fika Bg

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 841 postova
  • Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon.

Skupljanje ljudi na ovom forumu kao podrska studentima je na nivou incidenta. Da li je strah, da li je zona konfora ili bol u kurcu, ili latentna podrska ovom trulom sistemu...verovatno sve po malo. Ja bih vristao od muke sto je to tako, ali tako je...I dalje ne verujem da ne moze da se skupi nas barem 200;300, i nije ovde poenta da se vozikamo motorima, vec da motori i mi ljudi koji ih vozimo budu simbol podrske. Nasa moto zajednica sluzi da kenjamo.

• Zainteresovan, 715 postova
  • Motocikl: Tdm 900

Nisam bas ispratio... gde i kada? 

Ja bih se pridruzio ali da ne odem na pogresno mesto ili pogresno vreme 😄

@Bole37 nemoj nikoga osudjivati... mozda deluje da od ovolike zajednice 20 ljudi je zanemarljivo ali to ne znaci da su ostali protiv toga. 

Ja razumem da se ljudima ne seda na motor na mrazu ali ne znaci da su nezainteresovani. Cak verujem da mnogi ucestvuju u podrsci ali bez motora...

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 2

• Integrisan, 8369 postova
Pre 7 sati, Skittles je napisao:

dobre su šanse da se i ja uklapam

Ovo je tipičan stav velikog broja ljudi, a uzimam mog dragog Nemanju za primer, neće valjda da se naljuti (a i ako hoće, ko ga * 😛😘) . Stav je inače legitiman. Potpuno. 

Ali, mora da se razume da su i oni koje pozivamo "da daju mesto i vreme" takođe samo živi ljudi, sa svojim takođe obavezama, planovima, pa na kraju krajeva i motivacijom. A na istu, motivaciju dakle, izuzetno loše utiče ovakav stav, u prevodu, organizujte vi redovno, a ja ću da vidim šta ću i kada ću. Jer, onaj ko organizuje, on mora da dodje, neće, ne može, da ostavi sebi taj izbor da gleda... 

Drugim rečima, možda bolje ne pisati, nego ovako pisati :) Grublje zvuči, ali jeste tako. 

Ovo inače nije vezano konkretno za ovu temu, nego za akcije bilo kog tipa.. A gornji stav postao je pre pravilo nego izuzetak. 

I da, ebale nas app za vremensku prognozu. Katastrofa, uništiše motociklizam.. :)

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 715 postova
  • Motocikl: Tdm 900

Ma nema u tome nista lose. Naravno, ko poziva ima neki plan... ne postoji spontano okupljanje pa svi dodju u isto vreme na isto mesto

Onaj ko poziva (da ne kazem organizuje jer je to malo kompleksnije angazovanje) ne moze da zna kada kome odgovara... ja se prijavljujem a jos ne znam kada i gde, mozda stvarno necu moci iz nekog razloga. 

To me ne cini (bilo koga) neozbiljnim, nezainteresovanim ili "onostranim"... 

E stvarno da li sam ja propustio ili jos nije odredjeno vreme i mesto?

tacno sam znao u sta ce da se pretvori i to iz najiskrenije namere...

ja bre braco vozim bas cele godine, ali ako neko nece po hladnom razumem i to, ajde da se dogovorimo sve, ajde da idemo i dva puta, na toplo i hladno, ajde bilo kako samo ajde... a datum i vreme sto se mene tice odma i ovde, ja bih se svadjao sa ovima nonstop, dokon, prgav i volim cokoladu :)

kao nosioce ideje evo ja opet pozivam da @Bole37 i @severian preuzmu inicijativu i ovaj put?

ja ne odustajem...

Promenio član bobi_krofna
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: F 800 gs
2 hours ago, Bole37 said:

Skupljanje ljudi na ovom forumu kao podrska studentima je na nivou incidenta. Da li je strah, da li je zona konfora ili bol u kurcu, ili latentna podrska ovom trulom sistemu...verovatno sve po malo. Ja bih vristao od muke sto je to tako, ali tako je...I dalje ne verujem da ne moze da se skupi nas barem 200;300, i nije ovde poenta da se vozikamo motorima, vec da motori i mi ljudi koji ih vozimo budu simbol podrske. Nasa moto zajednica sluzi da kenjamo.

Mislim da nije problem zelja ljudi nego medij tj forum nije "brz" i ljudi ne prate u toj meri kao drustvene mreze. Moj predlog je da se odredi datum i mesto i da par dana pre obavestimo ove moto blogere koje prati po desetak hiljada bajkera. Oni to objave na instagramu pa da vidite kako ce ljudi da se skupe. I da, slazem se da ne treba gledati app za vremensku prognozu. Toliko puta smo svi vozili po kisi i minusu tako da je sat,dva u takvim uslovima za neki visi cilj nista✊

P.s. ja cu i danas motorom ispred rts-a jer sto neko rece dal sam sam ili nas je 30 sve jedno je, bitna je poruka!

Promenio član Fika Bg
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 224 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4
Pre sat vremena, Fika Bg je napisao:

Mislim da nije problem zelja ljudi nego medij tj forum nije "brz" i ljudi ne prate u toj meri kao drustvene mreze. Moj predlog je da se odredi datum i mesto i da par dana pre obavestimo ove moto blogere koje prati po desetak hiljada bajkera. Oni to objave na instagramu pa da vidite kako ce ljudi da se skupe. I da, slazem se da ne treba gledati app za vremensku prognozu. Toliko puta smo svi vozili po kisi i minusu tako da je sat,dva u takvim uslovima za neki visi cilj nista✊

P.s. ja cu i danas motorom ispred rts-a jer sto neko rece dal sam sam ili nas je 30 sve jedno je, bitna je poruka!

I to je legitimna ideja ako će se ići u tom smeru, realno može i svako od nas da podeli poziv, jer svako kapiram ima bar 20bajkera poznanika. U svakom slučaju, ja nemam nešto mnogo pratilaca ali sam tu ako bude takva akcija i ako i tako odlučimo da pozovemo ljude. 

• Sviđa mi se 3

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: NC750xd

Pozdrav svima, i svaka cast za akciju.

Neko moje misljenje je da treba pokusati da se omasovi ovakav vid podrske jer bi deci to puno znacilo a i mislim da ste kao pojava veoma upecatljivi i ulivate sigurnost deci a i ljudima oko njih. Da nekima ne zapara usi to sto pisem "vi" a ne mi je iz cisto prakticnih razloga jer sam jos uvek u procesu polaganja a ni motor nisam hteo da registrujem da me ne bi povuklo da izadjen na put jer bi bilo glupo da sad zeznem stvar i da dobijem zabranu polaganja.

Hteo sam da kazem da mozda ne bi bilo lose u sve ovo ukljuciti i bajkere iz raznih klubova jer pretpostavljam da bi se bare deo njih rado prikljucio a onda bi ovo bilo mnogooo masovnije i ozbiljnije.

Veliki pozdrav , puno srece i lepih kilometara

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 526 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125

Danas ne mogu na voznju,  imam sastanak u18.30h u Takovskoj ispred broja 10.

Rado bih se provozao neki drugi put kada ne budem sprecen.

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin
1 hour ago, GAGI74 said:

Danas ne mogu na voznju,  imam sastanak u18.30h u Takovskoj ispred broja 10.

Rado bih se provozao neki drugi put kada ne budem sprecen.

Da li mozemo momci da napravimo naku Viber grupu? Ja novosadjane ne mogu da pokrenem, ali cu rado doci za BG. 

• Sviđa mi se 2

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin

Pozdrav kolege bajkeri. Da li mozemo da napravimo neku viber grupu, pa da lakse mozemo da se organizujemo?
Ja sam pokusao u par grupa da predlozim voznju podrske studentima, ali novosadjani izleda nisu zainteresovani. Ali mi zato nece smetati da dodjem do BG iz novog sada ako se organizujemo.

• Sviđa mi se 4

53 minutes ago, marinko.jovanovic said:

Pozdrav kolege bajkeri. Da li mozemo da napravimo neku viber grupu, pa da lakse mozemo da se organizujemo?
Ja sam pokusao u par grupa da predlozim voznju podrske studentima, ali novosadjani izleda nisu zainteresovani. Ali mi zato nece smetati da dodjem do BG iz novog sada ako se organizujemo.

moj viber vec imas, puna kapa za pocetak, nas dvojica sila! :)

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja