Jump to content

Moto Zajednica

Vožnja za studente br2: 7.1.2025.

Recommended Posts

• Drug član, 840 postova
  • Motocikl: Yamaha R1
Pre 14 sati, Bole37 je napisao:

20 pravednih dusa na celom moto forumu... :neznam:

Verujem da ima vise, polazeci od sebe...

Nemam street motor trenutno, ali sam uspeo da ''nabavim'' za ovu svrhu i zaista mi je krivo, ali nisam u BG u navedenom terminu, vracam se popodne istog dana...siguran sam da ima jos ljudi koji su u slicnoj situaciji kao i ja i koji bi se ili koji ce se vrlo rado odazvati u nekoj narednoj voznji, a verujem da ce je biti...

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 8364 postova

Ma, nema zamerki bilo kome ko ne može da dođe. Da se ne ponavljam. Saletu su, verujem, malo proradile emocije, to je sve. On nikada zlo ne misli.

E sad, takođe ne čekajte ni neke naredne vožnje, ko može da dođe na ovu. Jer, niko nema obavezu da ovo organizuje iznova i iznova, dok se ne pogodi da baš neko pojedinačno može. Molim te, nemoj da shvatiš kao kritiku, baš ni na kraj pameti mi to nije, ali zaista. Kažem, jer imam u messengerima bar 7-8 sličnih poruka ("biće sledeća").

Važno mi je da kažem da ljudi ne očekuju kako će neko stalno ovo da inicira. Mislim, i mi Cigani :)imamo dušu (planove, porodice, Božiće, svoje vožnje...). Tako da, ko može sada, neka ne okleva, podržite stvar sada. Vreme je za pozitivnu atmosferu!

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

• Enduraš, 6387 postova
  • Motocikl: CRF300L

Malo ste nesretno odabrali datum, pa gde bas za Božić , najveći praznik koji treba da se provodi u krugu porodice i bude posvećen veri i porodičnim vrednostima. 

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Drug član, 840 postova
  • Motocikl: Yamaha R1
pre 13 minuta, aca-pn je napisao:

Malo ste nesretno odabrali datum, pa gde bas za Božić , najveći praznik koji treba da se provodi u krugu porodice i bude posvećen veri i porodičnim vrednostima. 

Razumem sta kazes, ali opet, sa druge strane, bas je to dobar dan za ovakvu akciju jer, i ti studenti koje mi eto, pustamo da biju bitke koje mi nismo na vreme, ne provode taj dan sa porodicom nego sa kolegama na faksu i na ulici...sigurno ce im dodatno znaciti da vise da su i neki drugi odvojili svoje privatno vreme i onda kada im se to mozda i ne radi da dodju i podrze ih.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 7

• Drug član, 1911 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
Pre 6 sati, aca-pn je napisao:

Uopšte nije nesrećno odabran. Cilj svega ovoga (iz mog ugla) je da oni koji najviše trpe zbog svega ovoga, dobiju podršku baš na taj najveći dan i shvate kako su i drugi spremni da se malo odreknu nečega zarad većeg dobra. Ova vožnja će uzeti 2-3 sata sa sve toplom čokoladom pre kretanja i nešto malo druženja posle skupa, toliko je meni uzela prosli put, ali nisam išao na druženje posle svega, zbog obaveza, tako će verujem biti i sutra, jer svi imamo i svoje najmilije kojima nakon toga idemo, a zbog kojih valjda sve ovo i radimo.

P.s. 

Dobra većina nas koji živimo u BG, za vikend bežimo negde, ili kako "stari Beograđani" vole da kažu, idemo kući, tako da svaki vikend nekome može da ne odgovara i nije nikakva garancija za brojno stanje.

Promenio član ProMaster
  • Sviđa mi se 9
  • Podržavam 3

• Drug član, 705 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Svako pravo i iskreno davanje podrazumeva i neko odricanje. Nema nas puno, ali opet dovoljno, da podržimo našu decu i nikoga drugog, što sam i prepoznao kao cilj vožnje. U tom smislu i sa tim ciljem je ovo pravi termin.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 705 postova

Čuo sam se sa bratanicom većina fakulteta ne radi zbog praznika, njen isto. Treba proveriti ko može da li negde ima studenata, da ne bude moša.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 705 postova

Šta je tu je, dobru volju smo imali i uložili trud da je ispratimo. Ja sam slučajno saznao kada sam i pisao. Deca znaju šta rade, deca su pametnija od nas Bogu hvala. Na nama je da ih slušamo, pratimo i podržavamo u svakom smislu.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Drug član, 705 postova

Ako ste da se organizujemo za neku kratku pred ponoćnu vožnju po centru, uz kolektivno paljenje badnjaka ispred neke svetinje, možemo.

@Sharky - Alex negde očekivano nema interesovanja u ovako kratkom roku i ovom prilikom, a da se nas 2-3 nalazimo po gradu nema svrhe.  Hvala na želji i vidimo se drugom prilikom:takoje:

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: bmw f650 st, honda cbf 600
Pre 1 sat, Skittles je napisao:

Hoćemo onda u sredu ili četvrtak?

Ili i tada ne rade?

Ja sam ZA! Da iskoristimo lepo vreme i da damo podrsku

• Zainteresovan, 560 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000

Nisam se prijavljivao, ali sam planirao da dodjem. Zato se mislim da li da pisem ovde ili ne ali kontam bolje da da. Informacija od upravo sad je da nisu svi fakulteti resili da odustanu od blokade saobracaja i da ce sutra biti blokada ispred rektorata kao i svaki dan.

Ja idem, ko hoce sa mnom dobrodosao je. Ako nas bude vise od jednog-dvojice mozemo prvobitnu rutu sa prve strane da iskoristimo.

Promenio član Hacky

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: plavi
2 hours ago, Hacky said:

Nisam se prijavljivao, ali sam planirao da dodjem. Zato se mislim da li da pisem ovde ili ne ali kontam bolje da da. Informacija od upravo sad je da nisu svi fakulteti resili da odustanu od blokade saobracaja i da ce sutra biti blokada ispred rektorata kao i svaki dan.

Ja idem, ko hoce sa mnom dobrodosao je. Ako nas bude vise od jednog-dvojice mozemo prvobitnu rutu sa prve strane da iskoristimo.

mogli bi... gde se nadjemo?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja