Vaske4s 1851 Napisano Ponedeljak u 08:35 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Bole37 je napisao: 20 pravednih dusa na celom moto forumu... Verujem da ima vise, polazeci od sebe... Nemam street motor trenutno, ali sam uspeo da ''nabavim'' za ovu svrhu i zaista mi je krivo, ali nisam u BG u navedenom terminu, vracam se popodne istog dana...siguran sam da ima jos ljudi koji su u slicnoj situaciji kao i ja i koji bi se ili koji ce se vrlo rado odazvati u nekoj narednoj voznji, a verujem da ce je biti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17667 Napisano Ponedeljak u 09:03 Integrisan, 8364 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma, nema zamerki bilo kome ko ne može da dođe. Da se ne ponavljam. Saletu su, verujem, malo proradile emocije, to je sve. On nikada zlo ne misli. E sad, takođe ne čekajte ni neke naredne vožnje, ko može da dođe na ovu. Jer, niko nema obavezu da ovo organizuje iznova i iznova, dok se ne pogodi da baš neko pojedinačno može. Molim te, nemoj da shvatiš kao kritiku, baš ni na kraj pameti mi to nije, ali zaista. Kažem, jer imam u messengerima bar 7-8 sličnih poruka ("biće sledeća"). Važno mi je da kažem da ljudi ne očekuju kako će neko stalno ovo da inicira. Mislim, i mi Cigani imamo dušu (planove, porodice, Božiće, svoje vožnje...). Tako da, ko može sada, neka ne okleva, podržite stvar sada. Vreme je za pozitivnu atmosferu! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Ponedeljak u 09:17 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Malo ste nesretno odabrali datum, pa gde bas za Božić , najveći praznik koji treba da se provodi u krugu porodice i bude posvećen veri i porodičnim vrednostima. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1851 Napisano Ponedeljak u 09:32 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, aca-pn je napisao: Malo ste nesretno odabrali datum, pa gde bas za Božić , najveći praznik koji treba da se provodi u krugu porodice i bude posvećen veri i porodičnim vrednostima. Razumem sta kazes, ali opet, sa druge strane, bas je to dobar dan za ovakvu akciju jer, i ti studenti koje mi eto, pustamo da biju bitke koje mi nismo na vreme, ne provode taj dan sa porodicom nego sa kolegama na faksu i na ulici...sigurno ce im dodatno znaciti da vise da su i neki drugi odvojili svoje privatno vreme i onda kada im se to mozda i ne radi da dodju i podrze ih. 4 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9073 Napisano Ponedeljak u 09:59 (promenjeno) Drug član, 1911 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, aca-pn je napisao: Malo ste nesretno odabrali datum, pa gde bas za Božić , najveći praznik koji treba da se provodi u krugu porodice i bude posvećen veri i porodičnim vrednostima. Uopšte nije nesrećno odabran. Cilj svega ovoga (iz mog ugla) je da oni koji najviše trpe zbog svega ovoga, dobiju podršku baš na taj najveći dan i shvate kako su i drugi spremni da se malo odreknu nečega zarad većeg dobra. Ova vožnja će uzeti 2-3 sata sa sve toplom čokoladom pre kretanja i nešto malo druženja posle skupa, toliko je meni uzela prosli put, ali nisam išao na druženje posle svega, zbog obaveza, tako će verujem biti i sutra, jer svi imamo i svoje najmilije kojima nakon toga idemo, a zbog kojih valjda sve ovo i radimo. P.s. Dobra većina nas koji živimo u BG, za vikend bežimo negde, ili kako "stari Beograđani" vole da kažu, idemo kući, tako da svaki vikend nekome može da ne odgovara i nije nikakva garancija za brojno stanje. Promenio Ponedeljak u 15:38 član ProMaster 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2889 Napisano Ponedeljak u 13:20 Drug član, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Svako pravo i iskreno davanje podrazumeva i neko odricanje. Nema nas puno, ali opet dovoljno, da podržimo našu decu i nikoga drugog, što sam i prepoznao kao cilj vožnje. U tom smislu i sa tim ciljem je ovo pravi termin. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2889 Napisano Ponedeljak u 14:09 Drug član, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam se sa bratanicom većina fakulteta ne radi zbog praznika, njen isto. Treba proveriti ko može da li negde ima studenata, da ne bude moša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 185 Napisano Ponedeljak u 14:11 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, mislim da sutra neće biti blokada. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5578 Napisano Ponedeljak u 15:03 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se cuo sa mojim studentima,sutra je pauza i cak nece biti na fakultetima,tako da akcija otpada do daljnjeg. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17667 Napisano Ponedeljak u 15:05 Integrisan, 8364 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, otpada ideja... Nema ih nq faksu sutra. Javite svima! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2889 Napisano Ponedeljak u 15:21 Drug član, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Šta je tu je, dobru volju smo imali i uložili trud da je ispratimo. Ja sam slučajno saznao kada sam i pisao. Deca znaju šta rade, deca su pametnija od nas Bogu hvala. Na nama je da ih slušamo, pratimo i podržavamo u svakom smislu. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6432 Napisano Ponedeljak u 15:35 Drug član, 1837 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ko voli guaranu i ultru svratite, imam gomilu a ne pijem to 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9073 Napisano Ponedeljak u 15:37 Drug član, 1911 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Sharky - Alex je napisao: Ko voli guaranu i ultru svratite, imam gomilu a ne pijem to Čuvaj za ove što ih vadis iz liftova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Ponedeljak u 15:38 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan kod mene moze na cokoladu sa pirincem iz lidLa, ja sam razmazen i jedem samo ferero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Ponedeljak u 15:39 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan ok. onda drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4192 Napisano Ponedeljak u 15:40 Nemanja Stojanović, 1413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hoćemo onda u sredu ili četvrtak? Ili i tada ne rade? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2889 Napisano Ponedeljak u 16:33 Drug član, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste da se organizujemo za neku kratku pred ponoćnu vožnju po centru, uz kolektivno paljenje badnjaka ispred neke svetinje, možemo. @Sharky - Alex negde očekivano nema interesovanja u ovako kratkom roku i ovom prilikom, a da se nas 2-3 nalazimo po gradu nema svrhe. Hvala na želji i vidimo se drugom prilikom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duck21 10 Napisano Ponedeljak u 17:36 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: bmw f650 st, honda cbf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Skittles je napisao: Hoćemo onda u sredu ili četvrtak? Ili i tada ne rade? Ja sam ZA! Da iskoristimo lepo vreme i da damo podrsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9073 Napisano Ponedeljak u 17:37 Drug član, 1911 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja.. Pa da čujemo izgovore ? 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3246 Napisano Ponedeljak u 18:37 Drug član, 804 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Biće hladno za motor. Al zato se dolazi na 4 točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6432 Napisano Ponedeljak u 19:22 Drug član, 1837 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, max80 je napisao: @Sharky - Alex negde očekivano nema interesovanja u ovako kratkom roku i ovom prilikom, a da se nas 2-3 nalazimo po gradu nema svrhe. Hvala na želji i vidimo se drugom prilikom. Slazem se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 844 Napisano Ponedeljak u 20:26 (promenjeno) Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se prijavljivao, ali sam planirao da dodjem. Zato se mislim da li da pisem ovde ili ne ali kontam bolje da da. Informacija od upravo sad je da nisu svi fakulteti resili da odustanu od blokade saobracaja i da ce sutra biti blokada ispred rektorata kao i svaki dan. Ja idem, ko hoce sa mnom dobrodosao je. Ako nas bude vise od jednog-dvojice mozemo prvobitnu rutu sa prve strane da iskoristimo. Promenio Ponedeljak u 20:28 član Hacky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Ponedeljak u 22:32 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Hacky said: Nisam se prijavljivao, ali sam planirao da dodjem. Zato se mislim da li da pisem ovde ili ne ali kontam bolje da da. Informacija od upravo sad je da nisu svi fakulteti resili da odustanu od blokade saobracaja i da ce sutra biti blokada ispred rektorata kao i svaki dan. Ja idem, ko hoce sa mnom dobrodosao je. Ako nas bude vise od jednog-dvojice mozemo prvobitnu rutu sa prve strane da iskoristimo. mogli bi... gde se nadjemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 844 Napisano Ponedeljak u 22:37 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde onda prvobitno mesto nalazenja, iz prvog posta u temi, pa ko dodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 66 Napisano Ponedeljak u 22:39 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Bice studenata na svim fakultetima, ili makar na onim vecim. Nema smisla da se blokade napustaju, pa makar i na Bozic. Potvrdjeno. Uzdravlje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...