shoyyka 10298 Napisano juče u 17:19 (promenjeno) Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da ga i ozvaničim: Godište: 2010 Prva rega: 29.07.2011. Km: 37000 KW: 72 RPM: Nemerljivo Prodaja samo zbog žene,da se razumemo nije neka nevoljna prodaja, istina je da volEm Blekija ali hoću suprugu da pripomognem i po ovu cenu. Zavoleću ja i drugog... valjda?! Elem, loša joj je kičma ali bi da se vozi,malo je neudoban pozadi (mislim na osobe sa slabijim leđima).Uradba sedišta ništa ne bi pomogla (iz priča kolega).Uzeo bih neki udobniji,Trijumfa Explorera,možda GSa,mada njega najmanje gledam,Stroma, možda i Trejsera...Leže meni visoki motori, no problem,volEm se njihati, a biće udobniji za "mladu". To je ta priča,ako se ne proda poturaćemo jastuče,praviti češće pauze... Bleki(motocikl) je nov,ok skoro nov,uvežen 06.marta 2024. iz Švice,lično ga birao,sa nepunih 30000km,sada je na malo ispod 37000.Godište 2010o,prva rega je 29.07.2011e, na fotosu,svi servisni papiri i od kupovine su kod mene.Registrovan na mene,do 27.03.2025.,na njemu je još fabrički prenos,RK lanac,lančanici SunStar,ne pokazuje znake slabosti, verovatno ću ga i zameniti tamo na proleće, pred duži put.Kupih zadnji lančanik crni,da se uklopi sa nekim zlatnim lancem.Uskoro, kad se setim i prednji, sa gumom. Scorpion karbon top sa homologacijom i ausvajsom sa brojem šasije baš za ovaj motor.Sve sam zemenio tečnosti...antifriz,kočionu u kočnicama i kvačilu (hidraulično je) i od potrošnog materijala pločice sve,svećke,filter vazduha.Ulje motorno skoro,nije prešlo ni 1km ,pred zimski san obavezno novo ulje Silkolene Pro 4 XP 10w40.Novu gumu prednju stavio na 35800km.,zadnja na 60-70%,tako menjao Švajcarac,nije u paru.Ima i nekih džidža bidža...štitnici ruku,voltmetar,nosač telefona,to stavljam na svaki...Koferi komada tri sa nosačima idu uz motor,plus u bočnim su bočne torbe, Suzukijeve(eto to nisam fotografisao). Malo sam mu usijao grane...Cena...shodno stanju i ovim ludim cenama, cenim ga 5780eura 069780113 viber,sms Nemam nekih fotosa specijalno(namerno ne pišem kao moja ćera i ostala deca spec.) za prodaju, uostalom sve ima u temi, zar ne? Fala vi! Promenio juče u 17:21 član shoyyka 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3243 Napisano pre 23 sati Drug član, 802 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Možda @N.F.S. Versys paše ženi? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22161 Napisano pre 23 sati Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Od Sojke na nevidjeno se uzima ali ja drugi tip motora jurim, da polozaj bude kao na versysu ali da ima bar litar kubika i ogibljenje dugog hoda... Tiger 1050 se, veliki versys, ktm 990smt... 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7316 Napisano pre 23 sati Drug član, 3046 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, N.F.S. said: Od Sojke na nevidjeno se uzima ali ja drugi tip motora jurim, da polozaj bude kao na versysu ali da ima bar litar kubika i ogibljenje dugog hoda... Tiger 1050 se, veliki versys, ktm 990smt... Znači nisam jedini sa istim zaključkom.. To bi i meni bio idealan motor, versys koncept ali 4 u red 1000cc. Ali ne dam sebi litru... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3243 Napisano pre 23 sati Drug član, 802 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Litar i čevtrt ima, zato sam i pomislio da to nije daleko od Triumpha. A i ne deluje mi toliko drugačijeg položaja sedenja od 1050. Elem, vas dvojica znate šta vam paše. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3243 Napisano pre 23 sati Drug član, 802 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Da ponudim ja nekome moju litru... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10298 Napisano pre 23 sati Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Od letos planiram ovo, od kako smo se vozati po Karlovcima. Ćuti al samo se mrda pozadi, namešta... Ma ' Milane preduzmi nešto! Mlada, turih Blekišu... Pa što? Znaš, znaš... Al da se vozamo? Jednom nedeljno važi. Pa kad se malo navučeš odosmo daaalje, svaja u Italiji, sestra u Nirnbergu... Bože zdravlja! Ili jastuče, stoličence kao @BaneVuk58pa polako, birati lepše puteve... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5502 Napisano pre 20 sati Drug član, 821 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Miki da ti srusim deda mraza, rdjava kicma ne trpi nijedan motor. Tako je kako je... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12801 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Milanče, sledeće godine R1200RT onda. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10298 Napisano pre 11 sati Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Bole37 je napisao: Miki da ti srusim deda mraza, rdjava kicma ne trpi nijedan motor. Tako je kako je... Naravno ali mnogo zavisi od položaja nogu. Što su višlje veće opterećenje trpi rep kičmeni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10298 Napisano pre 11 sati Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Trenere 1200 Kol'ko mesa 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2637 Napisano pre 10 sati Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mesa ili mesta???Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano pre 9 sati Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, shoyyka said: Trenere 1200 Kol'ko mesa Иначе, јако лепа тренера, занимљива и цена. Што се простора тиче, упореди у односу на ову слику. А знаш и сам да си много лакши и мршавији од мене. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 189 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Milanče, sledeće godine R1200RT onda.+ 1Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10298 Napisano pre 16 minuta (promenjeno) Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Marko05 je napisao: Иначе, јако лепа тренера, занимљива и цена. Што се простора тиче, упореди у односу на ову слику. А знаш и сам да си много лакши и мршавији од мене. Taman nas troje, ja, žena, ćera porodično ... o jednom trošku?! Promenio pre 15 minuta član shoyyka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...