JevtaNS 1871 Napisano Sreda u 18:22 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Strom 650 će držati cenu decenijama kao afrika. Za ostale nisam siguran pogotovo za kineze 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 159 Napisano Sreda u 18:41 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mala digresija: GS obožavam jer se na svaki iole dalji put vozim sa suprugom i gomilom prtljaga, a da je obratno i da se vozim najčešće sam Aprilia Tuareg 660 bi mi bila verovatno prva opcija. Eto meni je to opredeljući faktor za kupovinu motocikla. A što se tiče gore pomenutih modela ja bih izabrao V-Stroma na prvu iako nisam ni najmanje gadljiv na Kineze ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Sreda u 19:33 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan QJ SVT 650 odličan motor, bolji od Stroma i lepši... QJMOTOR SVT 650 X AKCIJA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM QJMOTOR SVT 650 X AKCIJA, 2024. godište, Enduro / Cross, Novi Sad. Cena 6.590 € - Motori - Polovni Automobili 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 243 Napisano Sreda u 23:48 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi a što niko više ne uzima u obzir Versys 650? Pitam jer ću i ja nadam se vrlo brzo da kupujem motor(polovan ali ne star) pa ako mi NC750x bude premali kad probam razmišljao sam i o Versys -u negdje 2015-16 godište. TRK 502 bi mi isto pasao gabaritima ali nejak za dvoje kao i NC al njega malo vadi DCT mjenjač a i srce kaže uzmi NC makar izgledao na njemu kao na mini moto i makar se vukao kao prebijena mačka po cesti . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalVA 46 Napisano pre 17 sati U prolazu, 68 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Trenutno pešak Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam skeptičan za QJ motore, ne znam zašto iskreno, možda grešim. Svakako ima još dosta do marta ali definitivno bih izbacio CF Moto iz nekog izbora, a dodao bih Versysa na spisak, tako da su sad CB500X, Versys 650, Vstrom 650 i NC750X u nekom užem krugu. NC750X i Vstrom 650 sam vozio. Ostaje da probam CB500X i Versysa 650 pa da vidim kakva je situacija. Iz ovog do sada, Vstrom 650, NC750X iVersys 650 su mi nekako po redu primarni modeli, sa CB500X se još kolebam zbog snage u odnosu na ova tri modela. Nadam se da će ovo pomoći svima vama koji takođe kao ja planirate kupovinu sličnih motora. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 307 Napisano pre 17 sati Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne predlažem, ali ja bih isključivo kupio japansko vozilo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3131 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Drug član, 2312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ShakalVA je napisao: Baš sam skeptičan za QJ motore, ne znam zašto iskreno, možda grešim. Svakako ima još dosta do marta ali definitivno bih izbacio CF Moto iz nekog izbora, a dodao bih Versysa na spisak, tako da su sad CB500X, Versys 650, Vstrom 650 i NC750X u nekom užem krugu. NC750X i Vstrom 650 sam vozio. Ostaje da probam CB500X i Versysa 650 pa da vidim kakva je situacija. Iz ovog do sada, Vstrom 650, NC750X iVersys 650 su mi nekako po redu primarni modeli, sa CB500X se još kolebam zbog snage u odnosu na ova tri modela. Nadam se da će ovo pomoći svima vama koji takođe kao ja planirate kupovinu sličnih motora. heh aj malo da palamudim ...pazi, ukoliko si rad da colaš pare svakako sa ova tri modela kupuješ ''marku'' i staru slavu realno kvalitet je makar kod Honde diskutabilan. Dosta ima komentara na konto kvaliteta novijih NC motorina, ne govorim o agregatu već o završnoj obradi. U garaži mi stoji NC750 ''starija'' i definitivno ima razlike u odnosu na novije NC. Strom 650 ne bih komentarisao jer je stariji model po ceni konkurentan u odnosu na Hondu jer se čisti lager pa je negde i nezahvalno da ga komentarišem a sve se zna o modelu. Inače ista priča kao sa Hondom...stariji modeli su kvalitetnije rađeni. Ono što mogu da kažem jeste da je QJ sasvim pristojan sa kvalitetom za tu cenu. Realno ako gledaš Stroma 650 da uzmeš suludo bi bilo da ne uporediš sa SVT650X jer oba imaju V2 agregat koji je proveren sa tim da SVT ima definitivno bolje kočnice i još neke sitne stvarčice koje znače u vožnji u odnosu na Strom a cena nije zanemarljiva (SVT oko 6800e, Strom 8850e). Kad tu dodaš dužinu garancije...nekom bude sve jasno. Ako gledaš Versysa...šta znam 650cc i oko 65ks onda možeš slobodno da gledaš Hondu...slična jačina a manja cena registracije, opet cena novog od preko 8000e mi nekako ne opravdava u odnosu na SVT650X koji ima 76ks i 2000e je jeftiniji. Ako baš izbacuješ iz jednačine QJ i CF onda bih išao na Strom pa Versys pa Honda. U svakom slučaju...zakaži lepo vožnje, sedi na svakog, probaj...opipaj pa lepo odluči Šta god da uzmeš bićeš zadovoljan...makar na početku Promenio pre 16 sati član mick 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano pre 16 sati Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan NC nije klasa sa stromom i versysom, u tu klasu ide transalp. Ako je solo vožnja ja bi versysa, ako je u dvoje strom.Transalp po meni najlošiji izbor. Versys je povozniji ali je strom udobniji i komforniji. Kawasaki Versys 650 vs. Suzuki V-Strom 650 - Test - Motorevija WWW.MOTOREVIJA.COM.HR Kawasaki Versys 650 vs. Suzuki V-Strom 650 - Funbike? Da, tako smo nekoæ kategorizirali manji Kawasaki Versys, no to je lanjski snijeg. Kawa je na ni¹an uzela Suzuki V-Strom, no je li... Ima i stariji test sa BMW,Honda,suzuki i kawa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1595 Napisano pre 14 sati Drug član, 805 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas stromu.Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1185 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Strom.Sent from my M2101K6G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...