bobi_krofna 534 Napisano Decembar 31, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, živke said: E jbg, taman htedoh da lupim lajk! meni uradio moŠu, lupio sam pa skidao Promenio Decembar 31, 2024 član bobi_krofna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshmi 68 Napisano Decembar 31, 2024 U prolazu, 7 postova Motocikl: Yamaha Tenere 700 Rally Edition Prijavi odgovor kao problematičan Priključujem se vožnji u Beogradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9343 Napisano Decembar 31, 2024 (promenjeno) Drug član, 1923 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Slammer je napisao: Rado bih se prikljucio akciji u Novom Sadu, ali mogu tek posle 12og, do tad sam na jugu zemlje. Da je lepše vreme pa da preteramo motore u LE, da nerviramo Meska.. Aj kad saznate da li se ide za Božić javite da dodjem ranije u BG. Promenio Decembar 31, 2024 član ProMaster 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14911 Napisano Decembar 31, 2024 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Imate tamo i Milosa (zaboravio sam prezime ) ali bi pisao o vama 100% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3841 Napisano Decembar 31, 2024 Astro Puki krsi sva pravila!, 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih se prikljucio za Bozic ,samo tog dana se vracam iz tazbine pa da pokusam da se uklopim. Tesko da bih stigao pre 12-13h na skup 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17847 Napisano Januar 2 Integrisan, 8391 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 12. 2024. at 9:33, punisa 16 je napisao: I ja bih se prikljucio za Bozic Termin i jeste osnovni problem. Sa jedne strane, dobra je ideja - dati podršku na Božić. Sa druge strane, mnogi nisu u BG. Ni ja nisam siguran da li ću biti prisutan, pa mi je truba da zakažem neki termin, na kome se možda ne pojavim, jer sam sprečen drugim obavezama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9343 Napisano Januar 2 (promenjeno) Drug član, 1923 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan My two cents: - U nedelju, ponedeljak napravimo spisak i damo mesto okupljanja za 7. , ko je u mogućnosti dođe, ko nije, ima dana za megdana.. Nekako mi se baš ne ispušta taj 7. da se pokaže solidarnost. A i taman sam nagovorio ženu da se 6. vratimo u BG.. Promenio Januar 2 član ProMaster 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17847 Napisano Januar 2 Integrisan, 8391 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče potpuno se slažem sa ovim centima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2126 Napisano Januar 2 Drug član, 817 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mojih 50 para - ako bi se tako organizovali, da probamo što ranije. Ja ću morati bar na dva ručka da stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17847 Napisano Januar 2 Integrisan, 8391 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svakako 11.52 određuje satnicu. Tako da, verujem da je najbolje vreme za skup 10.30. Polazak 11. Hajde, neka bude ovako... Ako do kraja dana ne bude još nekih pametnih ideja, otvaramo novu temu sa ovim datumom i satnicom. Pa ko došao, dobrodošao. Ima smisla? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 597 Napisano Januar 2 Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan My two cents: - U nedelju, ponedeljak napravimo spisak i damo mesto okupljanja za 7. , ko je u mogućnosti dođe, ko nije, ima dana za megdana.. Nekako mi se baš ne ispušta taj 7. da se pokaže solidarnost. A i taman sam nagovorio ženu da se 6. vratimo u BG.. Pratim, podržavam, učestvujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5674 Napisano Januar 2 Drug član, 851 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nisu kolege raspolozene. Sve se stalno vrti oko nas nekolicine. Treba nas mnogo, da pokazemo istinsku veru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1110 Napisano Januar 2 Zainteresovan, 436 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se pridruzio jer stvaro podrzavam studente, ali Bozic mi je praznik koji oduvek provodim sa porodicom. Zbog obaveza bukvalno par puta godisnje uspemo da se organizujemo i skupimo porodicno svi. Nekao mi bzv da izostanem. Ako pomerite za drugi dan pokusacu da se organizujem. A slazem se i sa @Bole37, treba da se organizujemo i da dodje 100+ motora, da se vidi prava podrska. Svaka cast i vama nekolicini koji ste bili vec, ali ima nas mnogo vise koji podrzavamo ali ne stizemo da se uklopimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duck21 14 Napisano Januar 2 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: bmw f650 st, honda cbf 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Bole37 je napisao: Mislim da nisu kolege raspolozene. Sve se stalno vrti oko nas nekolicine. Treba nas mnogo, da pokazemo istinsku veru... Ja se iskreno nadam da nisi u pravu. Ovoga puta, a nadam se i na dalje, prikljucujem se i ja. Verujem da ce se jos kolega prikljuciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5674 Napisano Januar 2 Drug član, 851 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, nemojte pisati kako ne mozete da dodjete. Aj spisak ko ce da dodje. 1.Sale 2.Seve 3... 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9343 Napisano Januar 2 Drug član, 1923 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan 1.Sale 2.Seve 3. Stefan 4. .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2126 Napisano Januar 2 Drug član, 817 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Sale 2.Seve 3. Stefan 4. Vuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duck21 14 Napisano Januar 2 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd, Zemun Motocikl: bmw f650 st, honda cbf 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Sale 2.Seve 3. Stefan 4. Vuk 5. Duck Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 315 Napisano Januar 2 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Sve kao za studente, a ne zbog toga sto ce da bude 12c ideala da se malo provoza momci pratim i podrzavam, nazalost nisam tu da vam se prikljucim. ️Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 315 Napisano Januar 2 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4716 Napisano Januar 2 Drug član, 1012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je @ProMaster već rekao, i meni je u glavi da ne bi trebalo propustiti Božić kao dan da se da podrška. 1.Sale 2.Seve 3. Stefan 4. Vuk 5. Duck 6. Miša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17847 Napisano Januar 2 Integrisan, 8391 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ske je napisao: A slazem se i sa @Bole37, treba da se organizujemo i da dodje 100+ motora, da se vidi prava podrska. Svaka cast i vama nekolicini koji ste bili vec, ali ima nas mnogo vise koji podrzavamo ali ne stizemo da se uklopimo. Šta znam... Nije kao da idemo da nosimo cement ceo dan. Ovo je bruto od 10-14h. Dan je neradan. Realno, i nemojte me shvatiti pogrešno, nikoga ne prozivam i ne pozivam, ali ne može da se uklopi samo onaj ko i nema baš preveliku motivaciju, naravno ne računajući one koji prosto nisu u Bg. Na ručak se realno stiže, za one koji žele da dođu. Uzgred, ja se malo razlikujem u mišljenju od Saleta, tj. moje mišljenje je da je super ako dođe 100 motora, ali je ok i ako dođe 10 motora. Ja ne idem zbog drugih i broja motora, nego zato što ja tako osećem. Za mene je ona scena našeg kolege sa foruma koji je i pre prve naše akcije išao sam da podrži studente na blokadi moćna jednako, ako ne i više, nego kada nas je bilo onoliko prošli put. Naravno, kao što rekoh, još bolje ako nas bude 100. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17847 Napisano Januar 2 Integrisan, 8391 postova Prijavi odgovor kao problematičan PS: iz razloga bolje vidljivosti, spisak prenet u posebnu temu. Prjvaljivanje tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 597 Napisano Januar 2 Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Sale2.Seve3. Stefan4. Vuk5. Duck6. Miša7. Bobi Krofna 8. Saxi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 597 Napisano Januar 2 Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan PS: iz razloga bolje vidljivosti, spisak prenet u posebnu temu. Prjvaljivanje tamo.Daj link molim te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...