Jump to content

Moto Zajednica

Beograd 03.12.2024.

Recommended Posts

• Drug član, 1779 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA
WWW.BLIC.RS

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se danas na uglu ulica Džordža Vašingtona i Bulevara despota Stefana u Beogradu.

WWW.TELEGRAF.RS

Na uglu Džordža Vašingtona i Bulevara despota Stefana u Beogradu došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povređen dostavljač hrane koji je bio na motoru.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 811 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25

Ništa novo neću reći, i ne znam da li je ovde to bio slučaj, ali dostavljači na dva točka, bajs i motorići, ne 'ebu sistem 2%.

Na crvrno, trotoarom, preko pešačkog. Samo izleću.

Juče je mrva falila da mi na haubi završi dostavljač na bajsu. 

Prošao na crveno, okasnio s ulaskom u raskrsnicu i to dobrano. 

Oštro kočim i ja i auto u traci pored. On diže ruku, izvinjava se...

• Sviđa mi se 3
  • Tužan 1

• Drug član, 973 postova
  • Motocikl: NEMAM

Napisao je ali gde može. Verovatno je mislio na semafor koji nije u raskrsnici nego je u nekoj ravnoj ulici na primer.

Svakako, gledam ih po ulici kako voze... Nemam neki problem sa ovima što malo žustro voze al se vidi da znaju pa kao ok, ali ovi tamnoputi, vidi se iz aviona sa je pre rada na dostavi 2 točka video samo na slici. Oni su mi baš kritični, nepredvidivi, nesigurni...

Lete trotoarom, pešački ma nema pravila...

Kako god, sreća pa je ovaj ostao živ i vozač auta ne mora da nosi na duši budalu.

• Sviđa mi se 2

• Integrisan, 4972 postova

Nisam znao da ima opcija gde "moze" kroz crveno. Izgleda je to u BG normalno?

Pa ja na raskrsnici kod Backe Palanke u po noci gde nema zive duse stajem na semafor a ne po gradu.

• Sviđa mi se 4
  • Haha 4
  • Podržavam 1

• Drug član, 2492 postova
  • Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET
7 minutes ago, Motorcyclist said:

Nisam znao da ima opcija gde "moze" kroz crveno. Izgleda je to u BG normalno?

Pa ja na raskrsnici kod Backe Palanke u po noci gde nema zive duse stajem na semafor a ne po gradu.

Moze, na masu mesta, pesak bajs... Pa u Subotici kad sam peske u pola noci ne cekam semafor nego pretrcim. Najbolje mi bilo u vreme korone kad sam radio dostavu, policijski cas, samo usporim na crvenom i teram dalje. Jednom stao na crveno, nailaze panduri i pita me zasto stojim na crvenom, ja ga gledam i nije mi jasno, kaze pa vidis da nema nigde nikog sem vas par dostavljaca, teraj da ti se ne hladi hrana, ok hvala :D 

Promenio član drmilan_
  • Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom

Ti možeš, ti si dr.

Najopasnije je kada nema nigde nikog, otvaraj četvoro oči i na zeleno - zbog ovakvih...

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Drug član, 1946 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

U Knjaževačkoj ulici u Nišu ima pešački prelaz sa semaforom ispred škole, nema raskrsnice, samo pešački. Crveno se pali na dugme. Drugar išao nedeljom popodne biciklom, sve prazno,  i video dva klinca kako pritiskaju dugme za crveno, ali su se predomislili i otišli dalje trotoarom, nisu prelazili ulicu. I on prođe biciklom kroz to crveno, i čuje pandursku sirenu iza sebe.
Džabe objašnjavanje, svađanje, dokazivanje - naplatili su mu kaznu :) Meni i dan danas smešno.

Promenio član živke
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 982 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000.
1 hour ago, drmilan_ said:

Moze, na masu mesta, pesak bajs... Pa u Subotici kad sam peske u pola noci ne cekam semafor nego pretrcim. Najbolje mi bilo u vreme korone kad sam radio dostavu, policijski cas, samo usporim na crvenom i teram dalje. Jednom stao na crveno, nailaze panduri i pita me zasto stojim na crvenom, ja ga gledam i nije mi jasno, kaze pa vidis da nema nigde nikog sem vas par dostavljaca, teraj da ti se ne hladi hrana, ok hvala :D 

Hahahahaahaha kakav paralelni svet :D Mi u Beogradu stanemo na pešačkom na crveno kad baaaaš ne može da se pretrči :D 

• Sviđa mi se 3

• Zainteresovan, 374 postova
  • Motocikl: R1150GS

Mi u Beogradu proveravamo raskrsnice i kad nam je zeleno na semaforu i kad je crveno pešacima, i razvijamo još četiri nova čula da predvidimo ko će šta da učini jer namerno neće da daju pokazivače pravca ili pogledaju u retrovizor pre nego što nešto iznenada urade.

Tako da, ima mi da peglamo još mnogo eona dok evolucija ne učini svoje da dođemo do prepoznavanja tako kompleksnih signala kao što je crveno svetlo na semaforu.

Promenio član ironhorse
  • Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 781 postova
  • Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon.
pre 4 minuta, Bruno 68 je napisao:

Procitam sve ovo, i ugasim

Bukvalno... Neki drugi svet.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja