Pablo 1919 Napisano Decembar 11 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nego, sa novcem koji pretekne planiramo da ove godine kupimo trenerke za štićenike Doma jer su nam to tražili iz uprave. Sad, najbolje bi bilo ako bismo pronašli domaću firmu koja proizvodi trenerke i od njih to kupili. Zna li neko za takvu firmu u Srbiji? 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4718 Napisano Decembar 11 Drug član, 1479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Op op op... Radim tek uvece , tako da tuuuuu sam !! Jedva cekanje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Decembar 11 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Pablo said: Nego, sa novcem koji pretekne planiramo da ove godine kupimo trenerke za štićenike Doma jer su nam to tražili iz uprave. Sad, najbolje bi bilo ako bismo pronašli domaću firmu koja proizvodi trenerke i od njih to kupili. Zna li neko za takvu firmu u Srbiji? Ko je SPARROW? WWW.SPARROW-WORLD.RS Srbija, pedesetih godina dvadesetog veka – Bukovica, selo na obalama rečice Bukovica i na brdima Jautine – tu je rođen MISTER X... Valjevo – Zapadna Srbija, Kolubarski okrug. Tu se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 959 Napisano Decembar 11 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupujem ove za sebe,neki butik u Borči,Novi Pazar je proizvodnja,odličan kvalitet No Copy Shop. No Copy Online shop NOCOPY.RS Vaše omiljene trenerke u Online prodavnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17018 Napisano Decembar 11 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to nasi kvalitetni brendovi, i Sparow i No copy i 011 i sl. Imam dosta njihovih proizvoda i zadovoljan sam, podrzavam akciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1415 Napisano Decembar 11 (promenjeno) Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme dozvoljava, mozda ne bi bilo lose kontaktirati proizvodjace direktno, objasniti koja je i za koga je akcija, da se dobije neki popust odnosno da se uzme neka trenerka vise... Ako ste vec planirali tako, onda zanemarite ovaj post. Edit: brzo citam ne razmisljam. Vidim da je Pablo rekao istu stvar pre mene. Sorry za off Promenio Decembar 11 član raps 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 290 Napisano Decembar 12 BJB Maxi Scooter Club, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 11. 2024. at 14:51, Pablo je napisao: Drugari motociklisti, ljudi velikog srca, Došlo je ono vreme u godini kada najavljujemo sada već punoletnu, tj. osamnaestu po redu humanitarnu akciju: 'Moto Deda Mraz 2024'. Ostavio danas parice u Burnoutu i uzeo odelce. Ako zdravlje posluži ( ipak sam malkice stariji od Arakisa ) vidimo se 28og. Što se vrtića tiče - uvek sam za bilo Trešnjica ili neka druga voćkica ... mslm vaspit ... ovaj - vrtić 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1193 Napisano Decembar 12 Drug član, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan @matori351 što sad ljude potpaljuješ, i gosn Rajka, ako zdravlje posluži, reci čime si išao do Burnout-a Videh te juče na raskrsnici na Nbgd, prepoznao pegaza, gledam stajling, razmišljam Matori je 1/1, ja đački pešački i nisam stigao ni da mahnem... Nadam se da se vidimo i u Trešnjici i na dedamrazijadi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 290 Napisano Decembar 12 BJB Maxi Scooter Club, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, vucko23 je napisao: @matori351 što sad ljude potpaljuješ, i gosn Rajka, ako zdravlje posluži, reci čime si išao do Burnout-a Videh te juče na raskrsnici na Nbgd, prepoznao pegaza, gledam stajling, razmišljam Matori je 1/1, ja đački pešački i nisam stigao ni da mahnem... Nadam se da se vidimo i u Trešnjici i na dedamrazijadi. pa moram malo ... nadam se i ja da se vidimo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 196 Napisano Decembar 13 U prolazu, 75 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uplaćeno, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 106 Napisano Decembar 13 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Sreda u 07:49 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno. Vidimo se. Uzdravlje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano pre 9 sati Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Malo virnuo na prognozu, nadam se da neće mnogo napadati i da će ulice biti čiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1919 Napisano pre 8 sati Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Biće sve kako treba kao i uvek do sada. Te ulice kojima ide defile su uvek dobro održavane jer njima ide dosta saobraćaja uključujući i prevoz. Nema brige. Najveći je cim uvek bio izaći iz sopstvene uličice, posle je lako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1027 Napisano pre 8 sati Drug član, 1009 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Raznovrsne su prognoze, negde je tako, negde piše kiša i 4 stepena, negde samo oblačno i 5 stepena. Ja gledam svaki dan skoro, da sam sam ne bih ni gledao nego ove godine prvi put vodim lepšu polovinu. Samo se nadam da nećemo morati kolima. Ipak ima da se pođe od Požarevca.Poslato sa ALI-NX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2887 Napisano pre 7 sati Drug član, 1702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude ono, prognoza je bila losa, palo je pola metra Prosle god je bila kisa i oko 5c, sve proslo ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...