Pablo 1847 Napisano pre 10 sati Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nego, sa novcem koji pretekne planiramo da ove godine kupimo trenerke za štićenike Doma jer su nam to tražili iz uprave. Sad, najbolje bi bilo ako bismo pronašli domaću firmu koja proizvodi trenerke i od njih to kupili. Zna li neko za takvu firmu u Srbiji? 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4616 Napisano pre 10 sati Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Op op op... Radim tek uvece , tako da tuuuuu sam !! Jedva cekanje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15541 Napisano pre 9 sati Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Pablo said: Nego, sa novcem koji pretekne planiramo da ove godine kupimo trenerke za štićenike Doma jer su nam to tražili iz uprave. Sad, najbolje bi bilo ako bismo pronašli domaću firmu koja proizvodi trenerke i od njih to kupili. Zna li neko za takvu firmu u Srbiji? Ko je SPARROW? WWW.SPARROW-WORLD.RS Srbija, pedesetih godina dvadesetog veka – Bukovica, selo na obalama rečice Bukovica i na brdima Jautine – tu je rođen MISTER X... Valjevo – Zapadna Srbija, Kolubarski okrug. Tu se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 958 Napisano pre 8 sati Sindikat Samostalni Jahač, 364 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupujem ove za sebe,neki butik u Borči,Novi Pazar je proizvodnja,odličan kvalitet No Copy Shop. No Copy Online shop NOCOPY.RS Vaše omiljene trenerke u Online prodavnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16771 Napisano pre 8 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2348 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Sve su to nasi kvalitetni brendovi, i Sparow i No copy i 011 i sl. Imam dosta njihovih proizvoda i zadovoljan sam, podrzavam akciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1406 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme dozvoljava, mozda ne bi bilo lose kontaktirati proizvodjace direktno, objasniti koja je i za koga je akcija, da se dobije neki popust odnosno da se uzme neka trenerka vise... Ako ste vec planirali tako, onda zanemarite ovaj post. Edit: brzo citam ne razmisljam. Vidim da je Pablo rekao istu stvar pre mene. Sorry za off Promenio pre 8 sati član raps 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...