zika56 16950 Napisano Sreda u 13:28 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Slava mu. Na čemu? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1452 Napisano Sreda u 17:54 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, marcos je napisao: Objektivno jeste on kriv što je jurio, ali ne mogu da priznam sebi i da prihvatim da je zbog toga zaslužio da pogine, možda neko sa manje empatije to može da prihvati. Ja u ovom momku vidim sebe pre 4-5 godina, i zato mi je opet ponavljam žao što i on nije imao neku situaciju koja će ga opametiti i iskulirati od ovih stvari. I samo bih hteo da dodam još jednu stvar: Jeste iskustvo na motoru broj kilometara, ali nije jedini parametar, postoji i ta stvar koja mi prođe kroz glavu kad bih da zavrnem gas a pred očima mi sine slika ljudi koje sam upoznao od kad vozim motor, sa kojima sam pričao a koji su na motoru pogi Da,svi smo jurcali,gresili,ja i dan danas po nekada jurcam,motorom,kolima,kamionom.... Ali vidi,nikada,ali nikada nisam svesno prosao kroz crveno svetlo,pogotovo nisam leteo kroz cisto crveno na putu sa duplim trakama. Ruski rulet,pokazivanje velicine mošnica ili nesto drugo? Sreca da nije nastradao neko neduzan u kolima. Da je pogodio u vrata nekog automobila...prosao bi kroz njega. Audi od skoro 2 tone je okrenut za 180⁰. Zao mi je ljudi koji su ga voleli,oni sada pate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tijana79 2 Napisano Sreda u 18:06 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Matija poznajem oko desetak godina, najbolji drug iz detinjstva mog sina. Matija potiče iz divne porodice gde nije manjkalo ljubavi, posvećenosti i brige. Bio je vrlo vaspitano i drago dete, uvek nasmejan... vedar...srce mi se slama dok pišem "bio" jer još uvek ne mogu prihvatiti da ga nema...Da Matija je stalno negde jurcao, od malena...valjda takav duh. Matija je bio pun života, i ne postoji osoba koja ga je poznavala da može reći nešto loše o njemu. Čitam ove komentare...ima tu nekih koji osuđuju... Vi niste poznavali našeg Matiju da bi mogli da sudite i tražite krivca! Vi ne poznajete porodicu Kecman da bi držali čas o roditeljstvu! Vi niste poznavali Matiju da bi ste ga osuđivati. Voleo je život, druženje, generalno bio je dobar za svakoga i svakome se našao.... voleo je i brzu vožnju, ali ko nije u 21 godini? Ovo je tragedija, ugasio se jedan mladi život...premladi. Molim Vas pomislite da Vaše komentare čitamo i mi koji smo ga imali čast poznavati, koji smo gledali kako raste i ima snove...nas boli, mi tugujemo. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4487 Napisano Sreda u 18:27 (promenjeno) Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno , da se ja pitam , kao sto se ne pitam, ovakve teme bih ostavio vise kao informaciju , mozda cak i bez komentarisanja .. A ako je svakome omoguceno komentarisanje , onda moramo malo sire da gledamo... Ja verujem da je Vama , gospodjo/ice Tijana veoma tesko jer ga dugo znate... Kome ne bi...ne zelim ni da pomislim kroz sta prolaze roditelji i prijatelji...uzas uzas... Samo sam hteo da Vam kazem, morate da razumete ljude koji osudjuju... U toj Metijinoj jurnjavi, kako kazete , ceo zivot , mogao je udariti neciju cerkicu od 5,6 god na pesackom i ubiti neduzno dete.. O tome misle verovatno roditelji iz tog kraja, pa burnije komentarisu... Nekako, i njih razumem... Ja sam za svoje dete spreman da dam zivot .. ali isto tako i da ga uzmem. Da da, ovakve teme bez komentara, ipak najbolje... Saucesce porodici i prijateljima.. Tuga ... Tuga... Promenio Sreda u 18:28 član Darko Mihajlovic 9 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1516 Napisano Sreda u 18:44 Drug član, 577 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se o tome ne priča, pretpostavljam da je on kriv za nesreću? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1565 Napisano Sreda u 19:59 Drug član, 965 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Ja licno milslim suprotno. Jer se ovde koliko god lose zvucalo, moze izvuci neka pouka, nesto razumeti, nauciti, samo treba vise analiticki komentarisati, bez previse emocija i osudjivanja. Inace, tome ove teme i sluze, da se vidi sta, kako i zasto i da se izvuce neki zakljucak, da se nesto nauci, da neko shvati, razume nesto. Isto kao sto nakon pada aviona uzmu crnu kutiju. Problem je sto ljudi ukljuce emocije, krene i bes i onda bude komentara koji ni cemu ne sluze. 3 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Sreda u 20:14 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, zemunac72 said: Na zalost,znao sam da ce doci do tragedije. Firma mi je tu,par stotina metara od mesta pogibije. Juce sam ga dva puta video,dva puta prolazi kroz crveno svetlo na Novosadskom putu. Bez tablice,bez moto opreme u patikama. Samo kaciga na glavi. Jutros je grmelo starim Novosadskim putem,sve do nekih pola 11 kada je doslo do ove strasne nesrece. Znam sta je bilo,ne zelim da pisem o tome,momka nema. Kazu da je iz Zemun polja,i mislim da je 2001 godiste. Neka pociva u miru. 14 hours ago, the_doctor said: Sklopile mi se kockice u glavi u sekundi. Plavi R6, Zemun polje, bez opreme... Pre mesečak, dva sam bio u Zemun polju. Zapazio sam plavi R6 u izuzetno agresivnoj vožnji po onim malim uskim ulicama, čak i obilaženje semafora preko pešačkog i trotoara, bio je i bez kacige tada, i bez tablice. Naslutio sam da takva vožnja ne može doneti dobro. Pitanje samo trenutka. Jeste, sve tačno. Tri godine sam ga gledao sa terase. Imao je GSXR pre R6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16584 Napisano Sreda u 21:41 (promenjeno) Integrisan, 4955 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, tijana79 said: Matija poznajem oko desetak godina, najbolji drug iz detinjstva mog sina. Matija potiče iz divne porodice gde nije manjkalo ljubavi, posvećenosti i brige. Bio je vrlo vaspitano i drago dete, uvek nasmejan... vedar...srce mi se slama dok pišem "bio" jer još uvek ne mogu prihvatiti da ga nema...Da Matija je stalno negde jurcao, od malena...valjda takav duh. Matija je bio pun života, i ne postoji osoba koja ga je poznavala da može reći nešto loše o njemu. Čitam ove komentare...ima tu nekih koji osuđuju... Vi niste poznavali našeg Matiju da bi mogli da sudite i tražite krivca! Vi ne poznajete porodicu Kecman da bi držali čas o roditeljstvu! Vi niste poznavali Matiju da bi ste ga osuđivati. Voleo je život, druženje, generalno bio je dobar za svakoga i svakome se našao.... voleo je i brzu vožnju, ali ko nije u 21 godini? Ovo je tragedija, ugasio se jedan mladi život...premladi. Molim Vas pomislite da Vaše komentare čitamo i mi koji smo ga imali čast poznavati, koji smo gledali kako raste i ima snove...nas boli, mi tugujemo. Evo nisam ja i ne volim je ni dan danas. Niko nije bezgresan, svi smo gresili ali necu da prihvatim to svi smo jurcali kao mladi. Eto ja nisam. Sto ne znaci da sam bolja osoba, bolji vozac, da mi se nista nece dogoditi zbog toga ali ne, nisam nikada jurcao. Moje saucesce. Promenio Sreda u 21:41 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1155 Napisano Sreda u 22:09 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan R6 , 21 godina? A kategorija se dobija sa 24 godine, upisuje sa 23. I te voznje i brzine nisu bile samo jednog dana, trajalo je to godinama a niko nije uspeo da to zaustavi. Previse je tu negativnih faktora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6059 Napisano Sreda u 23:13 Ne silazi, 1812 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Kolko god bilo tesko,treba komentarisati-analizirati ovakve nesrece da bi se izvukli neki zakljucci koji sutra mogu nekome spasiti glavu.Gospodjo @tijana79,saucesce vama i vasim prijateljima,ali vas komentar ukrsten sa ostalim komentarima,govori o necemu jako bitnom,mozda je on bio jako dobro dete ali u vasim ocima,pitanje je kakav je bio kad ga ne gledate.I meni je moje dete jako dobro i pozitivno,ali sta se desava sa njim na nekom drugom mestu,kad nije pod mojom kontrolom i kad ga ne vidim? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5425 Napisano juče u 00:18 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Moj me odalamio kad sam dosao kuci sa treninga, a javili mu da sam se biciklom provlacio izmedju auta na semaforu kao klinac, i da me skoro pokupio auto zbog toga. Isto bi me odalamio i da je znao da jurcam mesecima motorom kroz grad, bez tablice, opreme, dozvole... I to dete je necije dete, i taj otac je mogao da ga odvali od batina i da presece motorkom na pola ram motora pa bi isao peske i ne bi poginuo, aliii, to je bilo dobro dete i jos bolji roditelji, uostalom odakle detetu para za GSXR i R6 sa 20god? Mislim neverovatno mi je da vise ljudi na forumu komentarise kako ga je znalo da divlja i da vozi manijacki i da je takav stalno i da je bilo pitanje kad ce se ovo desiti, i da se javi neko ko je pao sa marsa na forum da ga brani kako je bio dobar, bio... ispod mire sto djavola vire 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11047 Napisano juče u 06:25 Ne silazi, 2204 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Steta za momka,ali drustvo i porodica bi trebalo da obrate vise paznje.Pogresan je pristup moje dete je najbolje.Ako je neko nas precutimo greske.To nije realno.Covek se od malih nogu usmerava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9649 Napisano juče u 07:09 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 345 Napisano juče u 09:16 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, tijana79 je napisao: Matija poznajem oko desetak godina, najbolji drug iz detinjstva mog sina. Matija potiče iz divne porodice gde nije manjkalo ljubavi, posvećenosti i brige. Bio je vrlo vaspitano i drago dete, uvek nasmejan... vedar...srce mi se slama dok pišem "bio" jer još uvek ne mogu prihvatiti da ga nema...Da Matija je stalno negde jurcao, od malena...valjda takav duh. Matija je bio pun života, i ne postoji osoba koja ga je poznavala da može reći nešto loše o njemu. Čitam ove komentare...ima tu nekih koji osuđuju... Vi niste poznavali našeg Matiju da bi mogli da sudite i tražite krivca! Vi ne poznajete porodicu Kecman da bi držali čas o roditeljstvu! Vi niste poznavali Matiju da bi ste ga osuđivati. Voleo je život, druženje, generalno bio je dobar za svakoga i svakome se našao.... voleo je i brzu vožnju, ali ko nije u 21 godini? Ovo je tragedija, ugasio se jedan mladi život...premladi. Molim Vas pomislite da Vaše komentare čitamo i mi koji smo ga imali čast poznavati, koji smo gledali kako raste i ima snove...nas boli, mi tugujemo. Da li bi ti ovo isto napisala da je jos nekog usmrtio sa sobom? A kako ovde kazu da je vozio, to je moglo lako da se desi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 837 Napisano juče u 09:27 Zainteresovan, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zaustavite temu molim vas, neko je izgubio dete, prijatelja, poznanika, nije važno šta bi bilo kad bi bilo. Desilo se nešto dovoljno traumatično, bolno i užasno. Koncept ovog dela foruma treba da je poučnost, a ne osuđivanje. Poučno je da ukažemo da je još jedan mladi život ugašen, da je posledica brzina i adrenalin, još jednom svima ukazujemo da mesto brzini u saobraćaju nije! Pozivamo sve da svoju želju za adrenalinom i brzinom prazne na stazi, u kontrolisanim uslovima. Sve ostalo je zaigrani rulet i pitanje dana kada će se završiti kobno. Komentari da su mu roditelji dozvolili, ko mu je kupio motor, da li bi ćale trebao da mu udari šamar ili ne, su totalni mediokritet. Mene lično nikada niko nije mogao ni sa 20. godina, ni sada sa 30. godina, da spreči da brzo vozim, srećom da imam oca kakvog imam, pa me je na vreme edukovao razgovorom i primerima umesto udaranjem šamara. Saučešće porodici i prijateljima, velika tuga i bol. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 333 Napisano juče u 09:32 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Није га убила брзина и андреналин већ бахатост и оно..знаш ли ко сам ја ,затим родитељи који су све то одобрили,наравно полиција и неми посматрачи који га нису пријавили полицији. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6059 Napisano juče u 09:49 Ne silazi, 1812 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Luka9905 je napisao: Koncept ovog dela foruma treba da je poučnost, a ne osuđivanje Ne mozes imati poucnost bez osude.Ne mozes nista nauciti ako ne znas sve cinjenice,zato ne treba precutati.Da,nije radio vozio bezbedno ni po sebe ni po druge,i treba to reci i komentarisati.Izjavljivanjem saucesca i cutanjem nista necemo poboljsati. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 837 Napisano juče u 10:17 Zainteresovan, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, ivica744 said: Da,nije radio vozio bezbedno ni po sebe ni po druge,i treba to reci i komentarisati. Nisam pozivao na ćutanje, taman posla, prvi sam za to da treba znati činjenice i detalje i da treba poučno komentarisati. Upravo sam to i ja napisao, još jedan dokaz da brzini nije mesto u sobraćaju, tu se naša priča završava, na iznetim činjenicama o saobraćajnoj nezgodi. Komentari koji se odnose na osuđivanje roditelja, prijatelja, onih koji nisu prijavili policiji divljačku vožnju, su komentari koji nemaju apsolutno nikakvu pouku, a ni poentu, tu su samo da povrede već dovoljno povređene osobe. Na mnogim temama se ispostavilo da su se osuđivači debelo ogrešili. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano juče u 10:23 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Kada budemo roboti, komentarisaćemo objektivno i bez emocija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4507 Napisano juče u 10:23 Drug član, 976 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Svašta sam krenuo da kucam na Tijanino pisanje, ali nema poente. Jednog života nema i sreća je da nikoga nedužnog nije poveo sa sobom. Porodica će uvek njega videti kao svog divnog Matiju, a mi koji ga nismo poznavali ćemo ga znati kao momka za kog se tri člana ovog foruma složilo da je bilo pitanje vremena kad će napraviti neko sranje. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1516 Napisano juče u 11:53 (promenjeno) Drug član, 577 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Luka9905 je napisao: Ljudi, zaustavite temu molim vas, neko je izgubio dete, prijatelja, poznanika, nije važno šta bi bilo kad bi bilo. Desilo se nešto dovoljno traumatično, bolno i užasno. Koncept ovog dela foruma treba da je poučnost, a ne osuđivanje. Poučno je da ukažemo da je još jedan mladi život ugašen, da je posledica brzina i adrenalin, još jednom svima ukazujemo da mesto brzini u saobraćaju nije! Pozivamo sve da svoju želju za adrenalinom i brzinom prazne na stazi, u kontrolisanim uslovima. Sve ostalo je zaigrani rulet i pitanje dana kada će se završiti kobno. Komentari da su mu roditelji dozvolili, ko mu je kupio motor, da li bi ćale trebao da mu udari šamar ili ne, su totalni mediokritet. Mene lično nikada niko nije mogao ni sa 20. godina, ni sada sa 30. godina, da spreči da brzo vozim, srećom da imam oca kakvog imam, pa me je na vreme edukovao razgovorom i primerima umesto udaranjem šamara. Saučešće porodici i prijateljima, velika tuga i bol. Pre 1 sat, Forsberg je napisao: Svašta sam krenuo da kucam na Tijanino pisanje, ali nema poente. Jednog života nema i sreća je da nikoga nedužnog nije poveo sa sobom. Porodica će uvek njega videti kao svog divnog Matiju, a mi koji ga nismo poznavali ćemo ga znati kao momka za kog se tri člana ovog foruma složilo da je bilo pitanje vremena kad će napraviti neko sranje. Ja sam skoro odmah napisao odgovor na Tijanin post, skoro pritisnuo Pošalji i onda obrisao. Shvatam da im je teško, ali takvu bahatost ja odavno nisam vidio. Eto, nama je teško jer je on bio zlatan, a za onog jadnika što će do kraja svog života morati da nosi teret nečije duše ni kriv ni dužan nas zabole. Luka, vratio sam se do početka teme, samo jedan post je okrivio roditelje prije gospođe/ice Tijane. E onda je krenuo revolt. Matija možda jeste bio zlatan momak, ali onim što je radio na putu je dokazao da je običan.........ipak ću se zaustaviti, Tijana i njoj slični neće promijeniti mišljenje. Promenio juče u 11:55 član admiki 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3432 Napisano juče u 13:43 Drug član, 950 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nije ni dozvolu imao, bar tako pišu po novinama. Mada ni dozvola ne bi možda ništa promenila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5065 Napisano juče u 14:58 (promenjeno) Drug član, 779 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Juce pricam sa drugarom iz Zemun polja. On ga je licno prijavio nekoliko puta policiji, jer decko ozbiljno nije bio normalan u voznji. Nije se moglo spavati od njega uvece. Uvek bez tablice i uvek bez opreme. Cak ga je jednom jurio jer je zamalo izazvao sudar. Tad ga je izmedju ostalog i prijavio zadnji put. Ali bez uspeha, i odgovora policije. Ako je to divno dete... kakva li su druga...Sto se tice godina, eto i moja deca oboje voze, nit je neko nekad divljao niti sta drugo, tako da do godina nije. Na zalost, na veliku zalost, bio je apsolutno bez ikakve kontrole. Na njegovu zalost, prosao je par minuta posle tragedije, i video uzasnu sliku. Strasno. Promenio juče u 15:01 član Bole37 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16584 Napisano juče u 15:04 Integrisan, 4955 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo sam napisao vaspitanje i roditelji. Neki kazu nije. Jeste jeste... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2107 Napisano juče u 16:11 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Бог да ми душу прости, вечни мир …. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...