Kkovic 37 Napisano Novembar 19 Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo oko ulja je zanimljivo, ne bi mi nikada palo napamet. Šta se desi ako u yugo sipam recimo 10 w40 nisotec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6714 Napisano Novembar 19 Ne silazi, 6567 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Modriča 20w60 u mom Yugiću 45E. Morao sam da ga prodam, jer sam odlazio daleko. Kupljen za jako malo para ne ispravan (duuugo stajao), sređen ljudski za 3x više para i vožen bez ikakvog ustezanja. NIKADA se nije pokvario. Na kraju sam imao na gomili sve ono što sam dao i sjajno iskustvo. Upoznao ljude (majstore), sam naučio dosta toga, video dobar deo Srbije (i Crne Gore), išao bez ikakvog ustezanja bilo kuda. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Novembar 19 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kakva crna vojska, zaduzis Y i za par meseci sposoban covek za samostalan zivot u dobroj kondiciji, ko hoce u specijalce uzme Ladu. 7 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12737 Napisano Novembar 19 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lada je auto za Juga. Kad sam prvi put seo u Juga nisam mogao brzine da pohvatam. Em neiskusan em ona ručica menjača veze nema. Kakve brzine u H, mešaš pa gde upadne To ne menja fakt da sam hteo da kupim Juga kabrija od čega sam odustao jer nisam imao pare pa se prebacio na dva točka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 927 Napisano Novembar 20 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Alekre said: Lada je auto za Juga. Kad sam prvi put seo u Juga nisam mogao brzine da pohvatam. Em neiskusan em ona ručica menjača veze nema. Kakve brzine u H, mešaš pa gde upadne To ne menja fakt da sam hteo da kupim Juga kabrija od čega sam odustao jer nisam imao pare pa se prebacio na dva točka. Ima jedan Yugo, Cabrio, u Pančevu, cena mu je 10.000e To je trebalo kupovati dok je bilo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12737 Napisano Novembar 20 Ne silazi, 7375 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo jeftino. Kao i što su E30 325 niko nije hteo ni za živu glavu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 225 Napisano Novembar 22 (promenjeno) Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Купио југа за 200е трећа година како га возим уље нисам мењао, добро гази макадам снег, пада ми тешко кад видим овде лудило да продају краве да купе бмв а по лошем путу возе као бабе. Наредни југић можда буде 45ица са ланацем уместо кајша, и ако презуби не штети вентиле. Имао сам ту срећу да пукао пк кајш, прави мајстор то оправи за 10к, за мене југо је прави службени ауто Promenio Novembar 22 član тене рас 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2886 Napisano Novembar 22 (promenjeno) Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Eno ti na Zastava fan club (official group) neki prodaje Yuga, deluje ok. Nije nesto sretno ofarban al mozda je ok osnova. Promenio Novembar 22 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2551 Napisano Novembar 22 (promenjeno) Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Rece mi drugar da ima na PA koral in onako dosta pristojan za 900e ZR a valjda PA table. Bordo. Promenio Novembar 22 član Dejan88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 37 Napisano Novembar 22 Svrati ponekad, 95 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan E, da, yugo je bio zakon za sneg Sa bilo kakvim gumama, jer onda niko nije ni imao zimske gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Novembar 22 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kada se Yugo pojavio sve su gume bile zimske, da ste vi tu saru videli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Novembar 22 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, bdada je napisao: Kada se Yugo pojavio sve su gume bile zimske, da ste vi tu saru videli. Tigar tg 505 bile kod mene na Mediteranu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 927 Napisano Novembar 22 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Dejan88 said: Rece mi drugar da ima na PA koral in onako dosta pristojan za 900e ZR a valjda PA table. Bordo. Gledao sam u PA, taj od 900e, bordo, nije za mene. Dogovorio se sa prodavcem, došao na adresu, pogledao auto, čekao ga 20. minuta, on se nije pojavio. Korozija sanirana svuda, izbila doslovce svuda, ispucao lak na krovu, haubi, ima tag, uplaćenu pomoć na putu, enterijer loš, a navodno prava kilometaraža. Gume ispucale, vožene izduvane. Utisak, zgazio je puta 3. od navedenog. Ima dobar u ZR, za 1.000e, 22k prešao, od prvog vlasnika, ima i celofan na sebi, ali mora da se polira, registruje, pa mi malo prevazilazi budžet, a nije me ni ona žuta/krem boja baš oduševila. Udarena su mu bila vrata, tu jedino nije matirao Motor 1/1. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Novembar 24 (promenjeno) Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Uhvatila me slava i gosti pa nisam stigao ranije, ovo je situacija direktale iz garaže, bez pranja, sredjivanja i lickanja. Površinska korozija na zadnjim rubovima se pojavila ali nije duboka, jedna ruka šmirgle i špric git to rešava, par cm u dužini ruba, koševi zdravi, nije lupan, nije ni pran enterijer nov unutra, sutra ide na registraciju, tast mu odradio kočnice juče. Trebao bi jedno štelovanje paljenja deluje mi da se povremeno malo zaguši mada svećice nisu menjane skoro. 46000 je originalno to garantujem , od prošle rege ne verujem da je prešao 2000km. Gume zimske na njemu, mislim da su prešle ukupno ispod 5k. Kupljen je 2005 u zastavinom salonu 2004 godište , tast jedini vlasnik. Kako kaže ne bi ga dao ispod 700e sa sutrašnjem registracijom Promenio Novembar 24 član zodini 6 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Novembar 24 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 11. 2024. at 10:46, Interceptor BP je napisao: A jel ima neki kome nije iberlauf spušten dole gde dimi više nego na auspuh. Imao sam 55-icu i navozao sam se lepo i to je jedini auto na kom su mi prokuvale kočnice (dva puta) ali sam uspeo da BP - Kotor stignem za manje od 8 sati sa stajanjem od pola sata tada 1997. Ima,ima...sada je na oko 135hkm,prvi vlasnik,1.1 koral.Crevo iberlaufa i dalje na mestu gde treba da bude i to sa optimom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 927 Napisano Decembar 2 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek jurim Yugića. Kolege su se javljale, svi su onako ljudski slikali, istakli mane, sve baš fer i pošteno. Na žalost, nije to ono što mi tražimo, možda su nam i kriterijumi previsoki. Neverovatno je da ono što se pojavi na oglasima, da je u ok stanju, preko noći odlazi. Dok se organizujemo da odemo da ga pogledamo već je otišao... Juče jedan blago odrađen, 1.3 EFI, dogovorio se da odem da ga pogledam, sinoć u 00:18h piše dečko da je prodat, reko' auuuu... Da preciziram upit, treba nam limarijski zdrav, i sa poznatom i proverenom istorijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 12 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod mene jedan covek, dobar nije preprodavac i posten je, znam da prodaje jugica onog novijeg, 2006 god, reg skoro god dana, ima plin atest, kupio golfa pa ga prodaje. Cena 400eПослато са 22101316G помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 927 Napisano Decembar 12 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, brdy said: Ima kod mene jedan covek, dobar nije preprodavac i posten je, znam da prodaje jugica onog novijeg, 2006 god, reg skoro god dana, ima plin atest, kupio golfa pa ga prodaje. Cena 400e Послато са 22101316G помоћу Тапатока Ako mogu fotke, i opis, kontakt, bio bih zahvalan. Moj broj je 0606219700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Decembar 12 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu fotke, i opis, kontakt, bio bih zahvalan. Moj broj je 0606219700. Zovni ga pa se cujte+381637843402Послато са 22101316G помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2239 Napisano Decembar 12 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Luka, kako sam skapirao, Y je tražena roba u poslednje vreme (ako je dobar).JBT, kad smo kod Y, @travelman? Šta bi sa čovekom, nešto mi promaklo?Elem, ako se nešto traži i brzo ode, smanji brate kriterijume. Zanemari onda agregat, kupuj kakav god da je (samo limarijski da je dobar) agregat se spakuje. A ni limarija nije bauk, sredi se i to. Jesam ti slao beše broj od Slobe limara?Ja bi radije limariski mint sa lošim agregatom...ako me neko pita, a ne pita, al ajde da kažem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 927 Napisano Decembar 12 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, slobasuper9 said: Luka, kako sam skapirao, Y je tražena roba u poslednje vreme (ako je dobar). JBT, kad smo kod Y, @travelman? Šta bi sa čovekom, nešto mi promaklo? Elem, ako se nešto traži i brzo ode, smanji brate kriterijume. Zanemari onda agregat, kupuj kakav god da je (samo limarijski da je dobar) agregat se spakuje. A ni limarija nije bauk, sredi se i to. Jesam ti slao beše broj od Slobe limara? Ja bi radije limariski mint sa lošim agregatom...ako me neko pita, a ne pita, al ajde da kažem.... Tako je, dobri odlaze veoma brzo. Postoji otežavajuća okolnost, kupujemo ćale i ja, ono što se meni dopada i što bih ja kupio, njemu se ne sviđa, i obrnuto. Onda nađemo neki, pa stavljamo sve na papir i vidimo da nas tu nema ni na mapi. I tako, sad je aktuelno da obojica kupimo po jedan... Taj limarjski mint se najteže nalazi. Slao si mi Slobin broj, sklopili smo i prvi posao, demontažu i montažu šoferke. Hvala na kontaktu mnogo! Sloba je stvarno sjajan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2886 Napisano Decembar 12 Drug član, 1701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, slobasuper9 je napisao: JBT, kad smo kod Y, @travelman? Šta bi sa čovekom, nešto mi promaklo? Banovan, inace je dobro. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2239 Napisano Decembar 12 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, dobri odlaze veoma brzo. Postoji otežavajuća okolnost, kupujemo ćale i ja, ono što se meni dopada i što bih ja kupio, njemu se ne sviđa, i obrnuto. Onda nađemo neki, pa stavljamo sve na papir i vidimo da nas tu nema ni na mapi. I tako, sad je aktuelno da obojica kupimo po jedan... Taj limarjski mint se najteže nalazi. Slao si mi Slobin broj, sklopili smo i prvi posao, demontažu i montažu šoferke. Hvala na kontaktu mnogo! Sloba je stvarno sjajan. "stavljamo sve na papir" - greška u samom startu. Y više nije što je bio. Sad je već egzotika imati dobar Y, a egzotika se plaća. Tako da, u hobije se računica i stavljanje na papir ne uklapaju Ne kažem da ne treba kalkulisati...daleko od toga. Samo, delova više nema kao što je bilo, majstora da ih rade takođe ( Sloba je jedan od retkih da zna posao a ne kida sa cenama).... Šta znam, nek je sa srećom... Strpljenja malo i budno oko, često po raznim FB grupama bude dobre robe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Decembar 13 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...sećam se,jedno vreme se dovozili iz Slovenije...kečevi i jugići. Čovek,negde prema Valjevu,dovozio Reno 4-ke i uspešno ih puštao u saobraćaj. U NS- krenuo uvoz poštarskih free i liberty... BellaMoto u BG Goran MotoFan... Kakva vremena.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 927 Napisano Decembar 13 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, Cvijanović said: ...sećam se,jedno vreme se dovozili iz Slovenije...kečevi i jugići. Čovek,negde prema Valjevu,dovozio Reno 4-ke i uspešno ih puštao u saobraćaj. U NS- krenuo uvoz poštarskih free i liberty... BellaMoto u BG Goran MotoFan... Kakva vremena.... Lepo vreme. Ja sam takvog Liberty-a vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...