Jump to content

Moto Zajednica

Nc750x 2024 i instalacija led maglenki

Recommended Posts

• U prolazu, 16 postova
  • Motocikl: Honda Nc700d

Poz društvo. Jel može ovo da se izvede na integri 2012 stavio bih maglenke i neki prekidač ako može da se ne pale svetla pri davanju kontakta?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 71 postova
  • Motocikl: YAMAHA XMAX 250
On 1/3/2025 at 9:18 PM, RankoBg87 said:

Videcu mozda porucim nek se nadje kad budem uzimao usb da mogu da lepo povezem. 

Ljudi pozdrav,

naručio sam konektor i priključak za USB original Hondin, da li onda neću imati prostora za maglenke ukoliko ne uzmem ovaj razdelnik kao što ste prikazali na ovom linku??

• U prolazu, 85 postova
  • Motocikl: NC750xd

fabrika je to tako napravila da moras da kupis svakakve gluposti da bi nakacio nesto od dodatne opreme (naravno da se uzme lova) . ja sam kupio taj razdelnik i fabricki prekidac ali sve se nekako moralo prepravljati vise ili manje. Razdelnik je na delu gde se kaci na fabricku instalaciju imao 6-pinski konektor (verovatno za starije modele, za 2024 god nisam nasao) tako da sam taj deo odstranio i namestio 4-pinski koji treba. Na delu gde se taj "razdelnik" spaja sa prekidacem nisu se pogadjale zice po boji, pa sam i to okretao kako treba.

Najbitniji deo je to da se na netu uglavnom svuda napominje da je zelena minus, braon plus ali nije tako.

Na fabrickom dzeku odakle treba da se uzme struja kod mene je raspored bio:

crveno-plavo , +

zeleno, -

braon, e tu se vraca plus sa prekidaca koji ide prema maglenkama (produzite do braon) i onda se upali lampica na instrument tabli.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja