Darko Mihajlovic 4369 Napisano Četvrtak u 15:34 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je , prioritetno komplet , jakna i pantalone. ne koza , ne kombinezoni visok sam oko 177 i tezim 82 - 85 kg ( maneken ) ako znate nekog ko se time bavi , kao nekada nas Lacky dajte kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 461 Napisano Četvrtak u 15:42 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima Vlacic u Surcinu dosta toga: +381 62 661868 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3847 Napisano Četvrtak u 16:24 Ne silazi, 4997 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Potreban mi je , prioritetno komplet , jakna i pantalone. Poslao sam ti poruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 437 Napisano Četvrtak u 16:31 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan @MoToM vidim da ima akcija u maxmomentu, ako si iz BG-a podji pogledaj. djeluje mi bas fer akcija i oprema na oko izgleda bas lijepo. Ja da nemam po 3 kompleta svega i kad bih došao sa novim zena bi me objesila za lijevo 0 a po desnom tukla! Prodavnica | Maxmoment MAXMOMENT.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3847 Napisano Četvrtak u 16:34 Ne silazi, 4997 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, kokot said: @MoToM vidim da ima akcija u maxmomentu, ako si iz BG-a podji pogledaj. Darko kupuje, a ne ja. Ja prodajem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Četvrtak u 16:45 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, kokot said: @MoToM vidim da ima akcija u maxmomentu, ako si iz BG-a podji pogledaj. djeluje mi bas fer akcija i oprema na oko izgleda bas lijepo. Ja da nemam po 3 kompleta svega i kad bih došao sa novim zena bi me objesila za lijevo 0 a po desnom tukla! Prodavnica | Maxmoment MAXMOMENT.RS isao , probao , nista mi nije privuklo paznju... treba mi , kako bih ti objasnio , odelo koje je vise priblizno civilnom a ne moto ... ne volim da sidjem sa motora i udjem u kafic na kafu kao robokap.. znaci , lone , ok zastita i to , ali na da landarju oko mene i budu dva broja vece da bi mogla da stane unutra postava , aktivni ves , duge gace , trenerke i sve sto uz to ide... naravno , ne ni da budu ultra slip , ali da izgledam u njima kao covek a ne kao 80-godisnjak koji vozi poslednje trzaje dok mu koleno ispada od zime 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14034 Napisano Četvrtak u 17:09 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Novo, kao novo, polovno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Četvrtak u 17:34 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan sve jedno..da nije samo iz proslog veka ili usrano mnogo , nemam problem ni da je polovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14034 Napisano Četvrtak u 17:51 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces pogledaj Ovde da li ima nesto sto ti se svidja pa cemo da organizujemo da stigne kod tebe. Ako ne mozes da se snadjes javi pa cemo zajedno preko Whats ili Vibera. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4369 Napisano Četvrtak u 18:34 Drug član, 1434 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan aaaa bravo za sajt !!! hvalaaaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2671 Napisano Četvrtak u 18:53 Drug član, 1620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam skoro letnje u Motolandu, nisu naduvane kao sto kazes, nisu ko vreca, bas mi se svidjaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 437 Napisano Petak u 00:42 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Onda imaš 2 opcije DiG i Enter pantalone. Meni više odgovara DiG prosto mi je ljepsi kroj. Dok u Enter-u su pantalone ok i siju po tvojim dimenzijama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3709 Napisano Petak u 06:08 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i u Barelu moto farmerice sa postavom i protektorima,nisu pederaški uske a nisu široke. Ja sam kupio na prolece. Mogu da poklope dosta vremena sem kiše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...