Chika Jimi 611 Napisano Novembar 11 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Uslužan oglas za drugara mi moga. Deo sa foruma ga verovatno i zna ali se on ne snalazi bas i nije toliko aktivan. Za sve detalje okrenite prijatelja Simu. Uzdravlje. Yamaha Fazer 800 SA FZ8 Fazer 8 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Fazer 800 SA FZ8 Fazer 8, 2011. godište, Touring, vozilo prešlo 84000 km, Beograd. Cena 5.300 € - Motori - Polovni Automobili 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Novembar 11 (promenjeno) Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan И ја да препоручим овај леп Јамахин Сузуки. (јбг погреши човек, да се исправити) Шалу на страну. Срели смо се једанпут на Дивчибарама док сам ја мој сликао за оглас. И колико ме сећање служи мотор је био у перфектном стању. Види се да је одржаван, мажен, пажен. Promenio Novembar 11 član Marko05 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8003 Napisano Novembar 11 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, oduvek mi se sviđao u ovoj beloj - zlatnoj kombinaciji boja. Neko kaže "nit' svoj nit' svome", meni lep kompromis u sport-touring klasi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1655 Napisano Novembar 11 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Jooj i meni je ova belo/zlatna 8-ica najlepša. Sretna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Novembar 11 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ti drugara, a znam i motor. I od mene preporuka ! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Novembar 12 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Prosledim drugu Simi link oglasa, da vidi čovek kako ga ogovaramo... kaže >"alo bre, nije Suzuki, nego Yamaha bre..." Izvinjavam se na mojoj brzopletosti... Nadležni aj vi zamenite ako može ne znam dal znam uopšte kako. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Novembar 12 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da sam se snašao, sada je sve kako treba. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Novembar 12 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Simu dal je zaključao ključ od motora u top case-u kad je išao prošle godine za Temišvar mogu da se zakunem da smo do te pumpe on, ja i drugar vozili zajedno, obijali kofer i onda svako na svoju stranu, a mi za Transe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Novembar 12 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze Sima jeste, prepričava svima tu dogodovštinu... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Novembar 12 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan E pa i meni se tad dopao motor 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Novembar 13 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Još kad se na njega skače aftermarket ful oklopi, tj, plastike!! Kako je tek onda lijepa makina!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3714 Napisano Subota u 22:19 Astro Puki krsi sva pravila!, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj bivsi motor . Bio sam mu prvi vlasnik u SRB i stavio sam mu taj auspuh. Prodadoh ga krajem 2019 god. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...