Blackened 1373 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 732 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan U da, ovi su opasni sa specifikacijama, eto ko hoce dvocilindrasa za offroad. 500x/800x. Iz kog razloga je 450MT toliko popularniji od ova dva model za offroad, pogotovo naspram 800x, koji je laksi od 450MT-a 15-20kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 717 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Cena modela sa zbicanim felnama ce biti 9500€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2646 Napisano pre 12 sati (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 938 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Blackened je napisao: U da, ovi su opasni sa specifikacijama, eto ko hoce dvocilindrasa za offroad. 500x/800x. Iz kog razloga je 450MT toliko popularniji od ova dva model za offroad, pogotovo naspram 800x, koji je laksi od 450MT-a 15-20kg. 800 je skroz druga klasa jbg. Ja sam išao na test vožnju Kove 510X u Burnout, išao namerno sa 450MT. Ne znam kako i da li su 1 primerak onoga prodali ako je bio ispravan taj što sam vozio, a u teoriji mi je bio savršen motor. BMW mi je sličan koncept, 19/17 ali opet malo više fokusiran na off.. Mada se 450MT stvarno lepo vozi po putu za tempo koji mene zanima, nema potrebe smanjivati točkove. Promenio pre 12 sati član andrej. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3341 Napisano pre 12 sati Drug član, 1043 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Blackened je napisao: U da, ovi su opasni sa specifikacijama, eto ko hoce dvocilindrasa za offroad. 500x/800x. Iz kog razloga je 450MT toliko popularniji od ova dva model za offroad, pogotovo naspram 800x, koji je laksi od 450MT-a 15-20kg. Lakši, ali zašto? Motor 800cc i jedan disk. Ili puca hvatište zadnjeg amortizera. Moguće da su to dječije bolesti, ali ja bih još sačekao sa Koveom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15377 Napisano pre 12 sati Integrisan, 8100 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo jedini BMW koji se vozi sa A2? Čini mi se da jeste. Ne računam onaj od 310 kubika. Može da se kaže i da je jedini "premijum" u A2. Sad će da organizuju BMW dane, da im iskopaju malu stazicu mini bagerom, pa će neko da kupi detetu ili ženi da se voze zajedno, itd. Plus će da ima olakšice vozaču. Ostali konkurenti to nemaju a BMW zna da napravi priču i drži svima lekciju. Ne znam samo šta je sa Yamahom... Imaju celu porodicu Tenere modela i tradiciju koju nisu uspeli da kapitalizuju. Fali još mala Tenera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2646 Napisano pre 12 sati BJB Maxi Scooter Club, 938 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne računaju skuteri jeste, sledeći posle je 850cc u F800GS. Yamaha nema agregat, bezveze bi bilo da stave onaj 320cc u Teneru. Verovatno i oni dogodine, ne verujem da će preskočiti ovu klasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9590 Napisano pre 12 sati BJB Maxi Scooter Club, 6566 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Možemo mi ovde da besedimo do besvesti ali ovaj mali BMW-ejac će se prodavati k'o ćeten alva videćete. Isto kao i novi KLE, imaće oni svoju klijentelu. Aprilia kilavi sa predstavljanjem Tuarega a mogli su oni biti ta udarna pesnica premium-a, da ih kupuje raja koja se gadi na Kineze. Pogotovo što će mali Tuareg očito biti vrlo sposobna mašina za sve. BMW ima resurse da, što kaže Alekre gura malog GS-a na sva usta, biće tu raznih YT avantura, letenja po svim terenima, da ne pominjem kad se nakače Turateh i ostali krpelji sa gedžetima, predstaviće ga potencijalnim kupcima kao jedino što vredi kupiti pre naravno većeg ili najvećeg GS-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1861 Napisano pre 10 sati Drug član, 1701 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blackened je napisao: U da, ovi su opasni sa specifikacijama, eto ko hoce dvocilindrasa za offroad. 500x/800x. Iz kog razloga je 450MT toliko popularniji od ova dva model za offroad, pogotovo naspram 800x, koji je laksi od 450MT-a 15-20kg. Iz razloga da je kove u Srbiji prisutan tek od ove godine, dok su ostali mnogo duže.....baci pgled na Ameriku, gde ljudi prodaju svoje KTM-ove da kupe Kove 450......nisam baš nešto zasledio da tamo neko pominje 450MT...a možda i grešim, ko bi ga znao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2646 Napisano pre 10 sati BJB Maxi Scooter Club, 938 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 450MT je sabio u Americi kao i u Australiji.. Kove isto. Meni su to dva omiljena motora, ali realno mnogo više kupaca pokriva 450MT od 450 Rally, univerzalniji je, i razlika u ceni nije mala.. realno retko ko se dvoumi izmedju njih, ko uzima Kove zna zašto mu on treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9590 Napisano pre 10 sati BJB Maxi Scooter Club, 6566 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @bmw Itekako se pominje ali kao Ibex 450 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21190 Napisano pre 1 sat Integrisan, 6567 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Tuareg kazu april 2026. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2819 Napisano pre 1 sat Andragog, 5399 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi su skupi u Americi, zato ih slabo kupuju... carine udarili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...