lordMilos 78 Napisano Octobar 29 U prolazu, 14 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Драги мотористи, Морам да поделим искуство и догађај од недеље 27.10.2024. да би ви знали, пренели вашим људима и сазнало што више људи, да не будете преварени, изиграни… Возио сам из Ваљева за Мошорин- на Тису, чекале ме колеге риболовци на дан-викенд. Око 9ч сам стао на ОМВ(ОМV) пумпу између Сурчина и Добановаца. Након само петоминутне паузе стаје црни мерцедес, нов, лимузина. Прилази човек, Вељко се представља , фино обучен, све упарено на њему , из мерцедеса нове лимузине и почиње прво причу око Ваљева а затим каже да нема документа , да је заборавио све и да му само мало треба горива, тјс пара да наточи. Уз причу, ја њему платим 4.000дин горива, а на каси ме уз обећање да ме сутра зове да све да врати, пита да му узмем цигаре и сендвич. Наравно све најбоље узима. И тако преварен х2, ја му на излазу понудим још 2.000дин да му се нађе у џепу на путу. Цца 7.500дин Тек у недељу увече добијам разне линкове Pronašli smo prevaranta Velju Pečenjaru koji lovi lakoverne vozače: Javio se redakciji portala "Nova", pa nam dao neverovatno objašenjenje NOVA.RS Prevarant koji se predstavlja kao Velja Pečenjara i od lakovernih vozača uzima po par hiljada dinara pravdajući se da mu je potrebno za gorivo, posle brojnih poziva se javio reporterima portala Nova.rs na broj telefona koji daje žrtvama. Inače, broj prevarenih građana ne prestaje da raste, a deo njih ispričao nam je na koji način su pali u kandže ovog prevaranta. Bei Facebook anmelden WWW.FACEBOOK.COM Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen. Сада има брадицу- фазонирану! Дебео, повисок, сав се претвори у неку понизну п**ку! Он се јавља, сам позива мене и ево од недеље све сутра, сутра. Тако се људима смучи и сами га блокирају, поздраве се са парама и ником ништа. Паметно, мудро, а због оваквих сутуација сутра кад неком треба заиста искрена помоћ неко више и не размишља да се нађе да помогне. #veljkopecenjara #veljkobaroš #veljkoprevara Sent from my iPhone using Tapatalk 4 4 4 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 78 Napisano Octobar 29 U prolazu, 14 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Додатак, нешто лепо … Шајкаши - тако љубазни људи, причљиви… Мошорин ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••Dukatar weekend settlement - Čarda “Rečni Baron” За понети… Sent from my iPhone using Tapatalk 8 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Octobar 29 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee druže moj naivni...sva sreća pa si pecaroš dakle mirne naravi Ooodavno nema altruizma na putevima pogotovo kad krene ta priča ''znaš ostao sam bez nečega''... Naučio si lekciju, za navek...realno ne treba da te obeshrabri da odustaneš od dobre volje i pomaganja drugima samo sledeći put dooobro proceni situaciju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2570 Napisano Octobar 29 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednog drugara koji munje dao dva puta Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 788 Napisano Octobar 29 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeee, šta mi je puta u Bg-u tražena lova za gorivo, račune, izvršitelje... Nikome na taj način "pomogao" nisam, jer verujem da pomažem samo za novu turu dopa. Imam dobru metodu, barem je za mene dobra, kada mi se neko na ulici obrati sa "Jel može pitanje" odgovor je "Ukoliko ćeš da mi tražiš pare, ne može", sa sve osmehom. Najčešće je pa znaš, pa ostadoh, pa samo, prekidam sa rekao sam ti ne može i nastavljam svojim putem! Iznenadim ih sa odgovorom, nemaju priliku da ispričaju svoju tužnu priču... A najjači su oni što te startuju za poziv, jer im se ugasio telefon, pa ti posle 3. dana sa tog pozivnog broja stigne poruka stigla nova roba, zelene maje 10e, bele šulje 100e, na količinu popust. 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15339 Napisano Octobar 29 Ne silazi, 1156 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da me startuje za zajam taj u mercedesu. Daj u rem jaknu, sat, rezervni točak... 3 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16386 Napisano Octobar 29 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jezim se ljudi koji mi prilaze da pitaju nesto a ne poznajem ih. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16386 Napisano Octobar 29 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Previse sam gledao forenzicarskih emisija, i dalje gledam - FBI investigations, Unsolved mysteries, Forensic detectives, Cold case files, The devil next door etc... Znaci svaka nepoznata osoba odmah distanca, moguci ubica ili scammer 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 78 Napisano Octobar 29 U prolazu, 14 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee druže moj naivni...sva sreća pa si pecaroš dakle mirne naravi Ooodavno nema altruizma na putevima pogotovo kad krene ta priča ''znaš ostao sam bez nečega''... Naučio si lekciju, za navek...realno ne treba da te obeshrabri da odustaneš od dobre volje i pomaganja drugima samo sledeći put dooobro proceni situaciju.Хвала за подршку! Тако је, слажем се. Све од Господа.А прича, Човек вадио змију из ватре пет пута, и сваки пут га змија уједе. Да ли иста или друга, није важно, змија је, и увек исто иста радња исти исход: Рекли му, па ти си луд, извадио си једном, двапут, и ујела те, а ти настављаш и ево већ 5х. Да, свако има свој задатак, мој је да спасем, а змијин и јесте да уједа. Поздрав браћо. Јачи смо од превараната, лопова и остали поганих. Данас сам звао ОМВ(OMV) пуму, причао сам са менаџментом да претресу камере јер се 3 године мота по том крају-кругу, па да ли су њихови радници чисти и зашто не упозоравају људе или њега просто отерају! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 78 Napisano Octobar 29 U prolazu, 14 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeee, šta mi je puta u Bg-u tražena lova za gorivo, račune, izvršitelje... Nikome na taj način "pomogao" nisam, jer verujem da pomažem samo za novu turu dopa. Imam dobru metodu, barem je za mene dobra, kada mi se neko na ulici obrati sa "Jel može pitanje" odgovor je "Ukoliko ćeš da mi tražiš pare, ne može", sa sve osmehom. Najčešće je pa znaš, pa ostadoh, pa samo, prekidam sa rekao sam ti ne može i nastavljam svojim putem! Iznenadim ih sa odgovorom, nemaju priliku da ispričaju svoju tužnu priču... A najjači su oni što te startuju za poziv, jer im se ugasio telefon, pa ti posle 3. dana sa tog pozivnog broja stigne poruka stigla nova roba, zelene maje 10e, bele šulje 100e, na količinu popust.Браво, све се слажем. Хвала за поруку, савет. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3699 Napisano Octobar 29 Astro Puki krsi sva pravila!, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Tome je i moj tast dao pare na pumpi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6017 Napisano Octobar 29 Drug član, 4122 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam jedan put nasjeo na takvu priču ito ovdje u CH.Taman se priselija na sadašnju adresu, na maloj lokalnoj pumpi tankam gorivo, zvoni telefon, javljam se ženi.Prilazi mi tip iz crvene corolle, po govoru iz Srbije, veli zemo osto sam bez benzina, moreš li mi ulit par litara da mogu do stana, stra ti donosim pare.Ulija mu mislim za desetak franaka, tada oko 7 litara.Znao sam da se nikad neće pojavit….Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10960 Napisano Octobar 29 Ne silazi, 2187 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast drugovi kad date nepoznatom pare.A drzavi kad treba platiti kukamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 629 Napisano Octobar 29 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, cezarpa said: Svaka cast drugovi kad date nepoznatom pare.A drzavi kad treba platiti kukamo. Drzava je poznata,to nije fora 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9378 Napisano Octobar 29 Drug član, 1451 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: Previse sam gledao forenzicarskih emisija, i dalje gledam - FBI investigations, Unsolved mysteries, Forensic detectives, Cold case files, The devil next door etc... Znaci svaka nepoznata osoba odmah distanca, moguci ubica ili scammer Zato sekirica stoji iza vrata! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16386 Napisano Octobar 29 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, bajker71 said: Zato sekirica stoji iza vrata! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10423 Napisano Octobar 29 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: Jezim se ljudi koji mi prilaze da pitaju nesto a ne poznajem ih. A šta da ti priđu dve napaljene seksi blizanke da te pitaju da im se pridružiš za trojku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16386 Napisano Octobar 29 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Disko Nindža said: A šta da ti priđu dve napaljene seksi blizanke da te pitaju da im se pridružiš za trojku? 4 km od mene? 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10960 Napisano Octobar 29 (promenjeno) Ne silazi, 2187 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Disko Nindža said: A šta da ti priđu dve napaljene seksi blizanke da te pitaju da im se pridružiš za trojku? To je tek sumnjivo,a znas da nemas pare i skup auto. Pokretac teme nadji tog sto si mu dao pare,i zavari mu keramiku od svecice u sajbnu. Promenio Octobar 29 član cezarpa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 29 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jbt , fascinantno je koliko ljudi znam koje je ovaj brat zajebo ne znam jesam li vam rekao , znam i neke koje je dva puta zajebo 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 647 Napisano Octobar 29 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pricao i meni dobar drugar kad je isao na more sa porodicom ove godine... Isto ga startovao ovaj lik i moj mu dao nekih 4000... i sad citam ovo i reko nesto mi je poznata prica i ukopcam dva i dva.... hahahahahahaha... Izvinjavam se kolegama koji su osteceni na smejanju. Bas sam se slatko nasmejao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7627 Napisano Octobar 29 Drug član, 2916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Udarice i on na rudu jednom.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12450 Napisano Octobar 29 Ne silazi, 7278 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad pogledaš nije prevara niti nešto nelegalno. Ne kažem da nije prevarant, samo pita pa ko se upeca. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Octobar 29 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Mene je ovaj startovao na parkingu Tempa, isto pominjao pečenjaru i da će da mi pošalje pečenje samo da stigne gde već beše.. Nestalo mu goriva, ali traži pare a ne benzin. Ponudim mu da mu sipam gorivo, on odmahnu rukom, trebale mu pare baš.. Rastasmo se nezavršenog posla, ništa od pečenja. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10960 Napisano Octobar 29 Ne silazi, 2187 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, lordMilos said: Додатак, нешто лепо … Шајкаши - тако љубазни људи, причљиви… Мошорин •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Dukatar weekend settlement - Čarda “Rečni Baron” За понети… Sent from my iPhone using Tapatalk Steta za ove sarancice ispod mere.Bolje da su vraceni u vodu. 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...