Duka32 0 Napisano Octobar 22 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja zelim da kupim kawasaki kx450f ali me brine jedna stvar, a to je da li ikako postoji mogucnost registracije takvog vozila, i ako postoji koji je nacin? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1292 Napisano Octobar 22 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš saobraćajnu, možeš pitati kod špeditera koji rade uvoz i carinjenje, a oni mogu proveriti sa agencijom za bezbednost saobraćaja. Pretpostavljam da je u pitanju uvoz polovnog motocikla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Octobar 22 (promenjeno) 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam taj model se ne registruje. Nema svetla, migavce... Promenio Octobar 22 član mradomir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1582 Napisano Octobar 22 Drug član, 996 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nesto sto je fabricki predvidjeno za atar moze da se ipak registruje uz gore pomenute prepravke. Vrv legalno bi moglo uz ateste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14236 Napisano Octobar 22 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako na identifikacionoj plocici postoji homologacija (u sta sumnjam) moze, to je poenta cele price. Dzaba stavljati homologovane migavce, svetla... vozilo mora biti homogovano i kao celina. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1292 Napisano Octobar 23 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Najsigurnija varijanta kupiti odmah homologovano vozilo. Ja sam zato i izabrao Sherco. Imaš i neke KTM, Husqvarna koje se mogu registrovati. To nisu full cross motori za stazu i skokove, već namenjeni za Enduro. Malo teži, malo mekši, i imaju far, pozicije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...