marcos 400 Napisano Octobar 21 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zelena Kawa 636 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem motor a ne prodaje mi se…Prodajem ga jer mi jeste neudoban za duže puteve ali tako mi je legao na vožnje do 500km….Srodio sam se sa tom Nindžom 636…Ni jedan motor mi se tako lepo nije vozio. Medjutim ima problem sa pregrevanjem računara, generalno ovaj model ima taj problem jer nije lepo rešena izolacija repa, kako god…Hoću opet R motor a da je malo manje R, a da je čistokrvni R, da je velik kao ovaj moj 636 a opet da nije prasca itd…Tako sam vam ja u dilemi i procepu, šta raditi, kako se oprostiti od motora koji toliko volim. Ni jedan drugi me ne “pali” sad kad ga vidim na slici.Večeras da odem u vožnju ne smem, rastužiću se i neću ga prodati, volim ga, toliko smo on i ja priča pokrenuli da smo drugari postali, devojaka startovali ne znam ni sam koliko…I kako sad, moramo da popričamo ja i moj žabac pa da vidimo Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Octobar 22 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz te razumem. Meni je moja CBR bila čista emocija i ni jedan motor više nikad neće to nešto u meni da probudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2290 Napisano Octobar 22 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj ovo i kupi XR, onda ce tebe devojke da startuju 1 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5529 Napisano Octobar 22 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ма шта ти жао, само треба мењати и пробавати ново. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
friziderdzija 30 Napisano Octobar 22 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мој ХТ продат прошле недеље...дошао дечак, договорили се за 15 мин....провозао се 150м и рекао "купујем"...чак се није ни ценкао много. Ја му спустио цену симболично 50еур да не испаднем баксуз....а он дао 20 еур више да он не испадне такође баксуз. Завршили папире и кад је дошао тренутак да крене кући, мени би жао...најежио се...прешао сам на њој бога-оца...али...то је, како је рекао један мој друг, само гомила гвожђа за коју се не теба везивати претерано. На крају крајева нову зверку очекујем у фебруару...а тренутно вребам кофер, бисаге и остало што треба за пут...тако да ћу лако преболети стару љубав чим нова буде истоварена код куће. Мотори су као и жене....старих се увек сећаш, преболећеш лако стару кад се појави нека нова, боља, лепша, млађа... поготово ако ради боље од старе... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7064 Napisano Octobar 22 Drug član, 2966 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ko je radio to sedište??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 400 Napisano Octobar 22 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zelena Kawa 636 Prijavi odgovor kao problematičan “Treba menjati i pronaći ono što ti odgovara”, jeste ali ja volim da imam nešto dugo vremena, da saživim sa nečim….Posle Ninje najverovatnije FZ8 ili FZ1 sa ABSBaš mi je bilo žao bilo kad su odvezli Nindžu, taj zelembać se sa mnom lepo družio, ali da ne kukam ima gorih stvari, idemo dalje!Sedište je radio Stiv Design iz NišaSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4227 Napisano Octobar 22 motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Zato ja ne prodajem, samo kupujem. O motorima kad pričamo. Jedino bi Vulcana za ZRX-a možda menjao. To mi neka tiha patnja,mada je i vn15 mašina. Auto mi već nekako lakše da promenim. Evo Mečku sam turio u oglase posle dva meseca. Dobar je auto i svidja mi se, ali ako može da se zaradi neki dinar nije loše. Već mislim šta bi drugo mogao da kupim. Teže mi je od Ferguson a da se rastanem. Prvi sam vlasnik. Stavio ga u oglase, a sve molim Boga da me niko ne zove. Ne treba mi, ne radi, stoji, ali četvrt veka je kod nas u kući... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Octobar 22 Andragog, 4943 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan A BMWa kada ćeš u oglase? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5529 Napisano Octobar 22 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, marcos said: “Treba menjati i pronaći ono što ti odgovara”, jeste ali ja volim da imam nešto dugo vremena, da saživim sa nečim….Posle Ninje najverovatnije FZ8 ili FZ1 sa ABS Baš mi je bilo žao bilo kad su odvezli Nindžu, taj zelembać se sa mnom lepo družio, ali da ne kukam ima gorih stvari, idemo dalje! Sedište je radio Stiv Design iz Niša Sent from my iPhone using Tapatalk Ако те буде занимао Fz1 дођи погледај, пробај... Договорићемо се. Ако ништа, бар да упоредиш. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4227 Napisano Octobar 22 (promenjeno) motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, srbac je napisao: A BMWa kada ćeš u oglase? To se ne prodaje, ako je meni upućeno... Ps: dobro je, nisam ja u pitanju... Promenio Octobar 22 član stari roker 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 400 Napisano Octobar 22 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zelena Kawa 636 Prijavi odgovor kao problematičan A BMWa kada ćeš u oglase? Deluje mi kao da se poznajemo? BMW je bio na oglasima i kad sam ponovo počeo češće da ga vozim nikako mi se ne prodaje…LudiloAli mi deluje da će dogodine i BMW na oglaseSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5916 Napisano Octobar 22 Drug član, 2998 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo prodavali Falkonca posle svadbe (da isplatimo dugove, slaba zarada bila ), kupio dečko, došao po motor, kreće, a Ljilji i meni suze samo teku. Kaže čovek, kad sam vas video da plačete zbog motora, došlo mi je da se vratim i uzmem nazad pare... eto vam motor da ne plačete. Kroz dve nedelje je bio drugi Falkonac u garaži. Išao sam po njega sa 41,5 temperaturom, samo da mi se ne izmakne. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 400 Napisano Octobar 22 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zelena Kawa 636 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam danas da probam FZ1 i FZ6. Iskreno FZ1 me je oduševio koliko se lepo vozi i koliko snage ima. Imao je i ravan korman što mi skroz svidja. Čuje se malo korpa kvačila pa ne znam da li im je to mana ili na ovom primerku nije dobra. Naravno pročitaću sve na forumu o tom motoru do kupovineDok FZ6 ide jako glatko, mekano, opušteno ali…premekano za moj ukus, i nema opciju štelovanja ogubljenja tako da bih rekao sa FZ6 za sad otpada iz priče. Štekam lovu i gledam oglase pa se nadam da ću se skontati sa nekom Frezom litračom sa ABS-om 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16108 Napisano Octobar 23 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor, sem sto je malo veci potrosac i taj korman mu je preuzak za moj ukus, sve ostalo ok, kocnice odlicne, snage sasvim dovoljno.Za korpu ne znam da li se cuje kod svih ili samo kod njega, proveri.Srecna kupovina.Ako nadjes neki u BG-u, javi da odem da ga pogledam. Promenio Octobar 23 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16386 Napisano Octobar 23 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj 636 2005. u zelenoj boji je bio moj decacki san. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16108 Napisano Octobar 23 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Motorcyclist je napisao: Taj 636 2005. u zelenoj boji je bio moj decacki san. I moj, dok nisam seo na njega i prosao pored izloga neke radnje... momentalno zavrsio na oglasima... (183/105) Promenio Octobar 23 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16386 Napisano Octobar 23 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, BokyBoy said: I moj, dok nisam seo na njega i prosao pored izloga neke radnje... momentalno zavrsio na oglasima... (183/105) 183/72 pasao bi Samo vise nisam u tom fazonu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16108 Napisano Octobar 23 Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Motorcyclist je napisao: 183/72 Kako brate??? Odaj mi tajnu, molim te 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3352 Napisano Octobar 23 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, lestra je napisao: Prodaj ovo i kupi XR, onda ce tebe dečki da startuju Love is in the air 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16386 Napisano Octobar 23 Integrisan, 4924 postova Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, BokyBoy said: Kako brate??? Odaj mi tajnu, molim te Genetika. Bilo bi dobro jedno 80kg al ne ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10008 Napisano Octobar 23 Drug član, 3336 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @stari roker daj link za Fergusonče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2373 Napisano Octobar 23 Andragog, 4943 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, marcos je napisao: Deluje mi kao da se poznajemo? BMW je bio na oglasima i kad sam ponovo počeo češće da ga vozim nikako mi se ne prodaje…Ludilo Ali mi deluje da će dogodine i BMW na oglase Sent from my iPhone using Tapatalk Mislio sam na Starog rokera ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 788 Napisano Octobar 23 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem, nikada mi nije bilo žao kada sam nešto prodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
0trov 40 Napisano Octobar 23 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZRX 1100, Honda Africa Twin Adventure Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u testament ostavio da ZRX mogu da mi prodaju samo kad me nestane. Mogu jos 200 motora kupiti a i planiram da mijenjam dok mogu ali ZRX je moj dok nogu mogu da prebacim preko njega. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...